Battle: Los Angeles

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Fpocok
Az azért van, mert a STEAMes tört játékokat így kell átverni. Az az xlive os fájl. Amúgy NEM VÍRÚS, csak azt hiszi a program. Mégegyszer... NEM VÍRUS. Én addig kikapcsoltam.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Nekem virust jelez a nod32(skidrow mappában) DDD

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Prince23
Prince23
Ránézek már.

Rage47
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
beképzelt buta majom, topikjából minden kiderül sztem, http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1267218367
Prince23
De õ kicsoda, hogy utálni kell?

a videói nagyon népszerûek egyébként ahogy nézem😊

Kongy
Gondolom a film is egy nagy sz...kaki. Elnézve ezeket a gagyi idegeneket... hát pff...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Fpocok
Talán nem kéne itt a filmrõl spoilerezni.

Kongy
Hiába rövid, nekem ebbõl negyed óra elég volt... sõt, még sok is. Most téll szükséges volt ez a játéknak nem nevezhetõ valami?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

grebber
FILM !!!! FILM!!! Remélem ez mindent elmond.Magyarul azt történik amit nem akarnak nem valóságon alapszik.

Next PC upgrade: 2022

Én még nem láttam ezt a filmet, de aki igen, az spoilerbe leírhatná, hogy ugye jól sejtem, hogy a film végén az amerikai hadsereg legyõzi a többmillió fényévrõl érkezett civilizációt?, aki érdekesmód a közelharcot választotta a föld elpusztítására, mintsem egy jól irányzott lézersugarat.

Rage47
<#wow3><#wilting><#bdead>
Shep
Na végül csak elindult újra, most 98-as kompatibilitással. Szerintem a grafikával nincs gond sõt, a hangok borzalmasak kivéve a repülõ akármik felrobbanásakor bekövetkezõ mély basszust. A játékmenet ilyen igazi menj és lõj szóval süt róla, hogy ilyen olcsó árkategóriás játék de azért egynek jó volt. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Na ne most nézem csak milyen videót tett közzé ez az oldal.hát a dinoszauruszos gyerekét<#levele>

grebber
30 perc gameplay

lol tovább nem akarták mutatni mert akkor vége lett volna és kiderült volna milyen rövid<#banplz>

Seth
Ezt valószínûleg ilyen filmpromónak készítették,amit happy meal menühöz osztogatnak ingyen vagy müzlihez csomagolták

PSN ID.: Beegabor

grebber
De ha ilyen rövidre csinálják akkor legalább csinálták volna meg szebbre,jobbra és film hûre!

balee4
Hát enyhén szólva nevetséges, ilyen rövid játékkal még nem játszottam. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

grebber
El igen összevissza állítgattam a kompatibilitást és kb 128adszorra vistára állítva elindult.De már megkapta amit megérdemel az uninstallt.

Shep
Neked egyébként elindult azóta? Lehet ez direkt ilyen 1x elindulós játék 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
De akkor nem volt idõm, csak mondom hátha pihent gépen elindul 😊 még lehet megnézem vistán is, ha már se xp se win7

grebber
Bazz ha elindult nem bírtad ki az a 45 percet mire végignyomtad volna?
Sokkot kaptál lehet<#banplz>

Shep
Na reggel elindult 95-ös kompatibilitással, most már nem. De ahogy látom nem sokat veszítek ha kihagyom.

Sgtfathi
Azt hittem poén az egy óra játékidõ,de NEM !!

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

ajem kisa
Akkor nehogy már felháborodjál, hogy valamiért amiért nemfizetsz nemtetszik!
Másképp írtad volna, nem irtam volna ezt!😛

Meg a legrövidebb is.

Nem. Egy óra játékidõre nem adok ki pénzt.

ajem kisa
Talán megvetted?😄

Jujj ez de szar volt. Letöltöttem, kipróbáltam(2 percig),hánytam ,töröltem a francba. Ezért a szarért van pofájuk pénzt kérni?

lolSL
olcsóbb mint egy cod dlc 😛

Prince23
Most ez komoly? még egy DLC-nek is több szavatossága van

JackSparrow88
Ja az lemaradt hogy egérrel is próbáltam de akkor sem lett jobb...
Bár tényleg elég gyengécske játék szal nem érdemes vele veszõdni sokat :/

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

grebber
Ez eddig a legszarabb ilyen arra fogadni merek.

LeWyTy
Ami játék eddig film alapján készült az mindig ritka szar volt.<#wave>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Hagyd a úgy, térülsz fordulsz azt már vége is <#pias>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Fpocok
Én mindig az egérrel kattintottam az accept gombra, úgy sem megy?

JackSparrow88
Hali, valaki tudja miért nem lehet a beállításokban elfogadtatni vele a magasabb felbontást és pl. az irányítás változtatását? Hiába nyomkodom az enter-t nem állítja át :/

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

balee4
A játékidõ kemény 1 óra, nevetséges... 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Fpocok
Nekem kimondottan tetszett, a fegyver mozgása a kézben, ahogy megy elõre, hátra, meg fordul...
Az alap keyboard beállítás viszont no comment, én ilyet még nem láttam.

Prince23
Ez a játék elõször Oroszországban debütált. Nekik köszönhetõ a PC-s verza XD

Ja igen az Eu-ban nem elérhetö...Only US
hehe

ajem kisa
Nálam is, de én franciában vagyok!😊
Az "EU"-ba nem is jön ki vagy wtf?😄

Igen ezt olvastam a mi régiónkban nem elérhetö!!

ajem kisa
Steam
(de nálam azt írja, hogy "An error was encountered while processing your request:

This item is currently unavailable in your region")

Shep
Na akkor felrakom én is az sp-t

grebber
A sprintet azt a Crysis-ból lopták az biztos abból is a maximum speedet mert kb 5 méter után már liheg és lelassul 😞
Nem azért mondom,de ez 10dollárt sem ér. 45 perces szösszenet.Szerintem ezt kár volt kiadni.De õk tudják.

Ja pont erre gondoltam..szerintem erröl koppintoták a Crysis2-t és grafika is hasonló olyan konzolszerü DX9...
<#eljen><#idiota>

Sgtfathi
Nem olyan rossz ez,olyan Crysis2-s 😊

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Ha kompt. winxp-töl régebbi.. akkor nincs minden felbontás, max1280*1024....

Oldal 1 / 2Következő →