sanyicks#4
Tudom hogy elavult szart tanítanak én is :) de ha már ilyen e akármiknél tartunk, akkor szüntessék meg az egyetemeket, nehogymár jobban járjanak az amúgy is feltűnően jóljáró rektorok... főleg ne adópénzből.
Szerintem az lenne a jó, ha modern naprakész tananyagra épülő diplomavizsgázni lehetne KÜLÖN akár úgy hogy végig otthon magadtól tanultál, semmi intézménybe nem jelentkeztél. Persze nyilván ilyen nem lesz, mert a mostani rendszerben a fejesek "jól járnak", na meg az igazi tudás és az önállóság kerülne előtérbe, nem a magolás és a csordaszellem ;)
Zoliz#3
Pedagógusok már úgyis kihaltak, egyzserűbb lenne a memóriabővítés az emberi agyba mint a biflázás. Az E-Trainingek vizsgái meg amúgy is könnyűek ha lefizetek egy profit aki beül mellém a gép mellé és mondja a válaszokat.
De hiába a m@csk@s multik mindenhol spórolni akarnak.
Mennyivel jobb, ha személyesen tanítják az ezeréve elavult szart :)
sanyicks#1
Na vajon miért vonzó ez az e-oktatás a felsőoktatási intézményeknek?
Mert megkapják a fejpénzt/tandíjat, viszont tanárt nem kell fizetni, sem előadótermet, sem egyéb kiadások.
Csakhogy így kb olyan mintha valaki otthon csak úgy összeguglizná és megtanulgatná az anyagot, a különbség annyi hogy az előbbiért kap wcpapírt, a másikért nem.