Készül a Piranhaconda
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az is szomorú valahol, hogy michael madsen a "thelma és louise" és a "kutyaszorítóban" után eljutott egy ilyen kutyánmajom filmig...tarantino ismét felfedezhetné <#wave>#wave>
Kiváncsi vagyok mikor lesz megfilmesitve a lódarázs története 😊
Hirtelen azt hittem, hogy arról a kókuszos koktélról van szó.
Valószínûleg egy 'fantáziában tobzódó' kísérlet eredménye lesz - mint a fél ezer másik ilyen történetben...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Elolvastam a címet, és elkezdtem röhögni, 2 perc után idejött a munkatársam, megnézni min röhögök, és õ is elkezdett röhögni, ezért én még jobban elkezdtem röhögni. Kicsit többen lennénk benn, egész nap nem dolgoznánk emiatt a cím miatt. <#idiota>#idiota>
Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870
De mi ez? Most komolyan egy piranha és egy anakonda fog párzani??! 😄 az úúgy érdekes 😉
MÓKUSFÁCÁÁÁN vaaagy medvedisznóember kell.
Féloff: Milyen eredti ötlet. Nagyon fantáziadús! Pont olyan f×s, mint a Sharktopus! Vagy az összes többi. <#mf2>#mf2> Mert ezek a filmek epic fail kategóriába sorolandók, valahol a ZS alatt.
Casual Commenter
Aha, szóval olyan filmeket lefújnak mint például Az õrület hegyei, de ilyenekre van igény... Oké...
Tudom hogy a kettõnek nem sok köze van egymáshoz, de azért ez szomorú...
Tudom hogy a kettõnek nem sok köze van egymáshoz, de azért ez szomorú...