Szekeres Viktor

Készül a Piranhaconda

Újabb lényfilm készül Roger Corman, legendás producer bábáskodása alatt. Ezúttal egy piranha és egy anakonda keresztezéséből született teremtmény fogja mészárolni a gyanútlan statisztákat.

Az elmúlt években egyre népszerűbbé váltak a kis költségvetésű, tévés vagy DVD-s premierre készült lényfilmek, melyekben vagy óriásira nőtt, esetleg mitikus lények mészárolják az embereket, vagy pedig két óriásira nőtt, esetleg mitikus lény feszül egymásnak, hogy kettejük harca közben járulékos veszteségként pár embert is lemészároljanak.

Az elmúlt hónapokban nem csak Amerikában, de itthon is sikert arattak olyan alkotások, mint a Gyilkos cápa vs. óriáspolip (Mega Shark vs. Giant Octopus), a cápapolipról szóló Sharktopus, a Dinocroc vs. Supergator vagy a Dinoshark, Utóbbi három film producere, a legendás, B-filmekre szakosodott Roger Corman idén ismét le fog csapni az anyatermészetre, hiszen Michael Madsen és Rachel Hunter főszereplésével elkészíti a Piranhaconda című horrort, mely a címből ítélve egy piranha-anakonda mutáns állatról fog szólni. A film minőségéről a rendező, az évente 4-5 filmmel előrukkoló Jim Wynorski (Dinocroc vs. Supergator, Szörnyek szigete, Vampire in Vegas) fog gondoskodni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • m minnifield #9
    az is szomorú valahol, hogy michael madsen a "thelma és louise" és a "kutyaszorítóban" után eljutott egy ilyen kutyánmajom filmig...tarantino ismét felfedezhetné
  • torreadorz #8
    Kiváncsi vagyok mikor lesz megfilmesitve a lódarázs története :)
  • Barakukk #7
    Hirtelen azt hittem, hogy arról a kókuszos koktélról van szó.
  • IMYke2.0.0.0 #6
    Valószínűleg egy 'fantáziában tobzódó' kísérlet eredménye lesz - mint a fél ezer másik ilyen történetben... [Volt már ilyen kísérletből szuper-vérengző-hatalmas kutya, hangya, pók, kígyó és még sok minden más.]
  • Khabbas #5
    Elolvastam a címet, és elkezdtem röhögni, 2 perc után idejött a munkatársam, megnézni min röhögök, és ő is elkezdett röhögni, ezért én még jobban elkezdtem röhögni. Kicsit többen lennénk benn, egész nap nem dolgoznánk emiatt a cím miatt.
  • booa #4
    De mi ez? Most komolyan egy piranha és egy anakonda fog párzani??! :D az úúgy érdekes ;)
  • mad363 #3
    MÓKUSFÁCÁÁÁN vaaagy medvedisznóember kell.
  • miszterjoe #2
    Féloff: Milyen eredti ötlet. Nagyon fantáziadús! Pont olyan f×s, mint a Sharktopus! Vagy az összes többi. Mert ezek a filmek epic fail kategóriába sorolandók, valahol a ZS alatt.
  • BlagaSG #1
    Aha, szóval olyan filmeket lefújnak mint például Az őrület hegyei, de ilyenekre van igény... Oké...
    Tudom hogy a kettőnek nem sok köze van egymáshoz, de azért ez szomorú...