Csak évek múlva érkeznek az új konzolok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.youtube.com/watch?v=5NIGPctOBx8
Ha ehhez hasonló konzolos grafikát mutatsz akkor ok elhiszem hogy szép az xbox360, psp. 720p-ben látod így is csak. És el lehet képzelni akkor miket lehetne csinálni manapság ha nem a fos régi hardwarre írnák a progikat hogy a konzolon is elfusson valahogy a játék.
Xbox360 van haveroknak idekinn de a 3-4 éves gépek jobb, szebb grafikát tudnak.
egy mai 6870, 6850 meg vagy az új nvidiák símán agyonverik bármelyik konzolt. Csak rá kell programozni nem régi szarokon kéne futtatni a progit és akkor lehetne még szebb is. Kicsit az az érzésem hogy a konzolok miatt a grafikai fejlõdés visszaesett és inkább tucattermelésre álltak rá.
Csak pár játéknál merik így is megcsinálni hogy részletes legyen mert a konzolokon ha nem fut akkor a fos kiadók nem is adnak rá támogatást, nem foglalkoznak vele.
techgarazs.com ingyendomain.tk BME
Szerinted a PS3 meg Xbox 360 mennyiben különbözik egy PC-tõl?
A nagy része kereskedelemben kapható cucc.
A GPU-kat illetve biztonsági elemeket leszámítva.
A PS3-on módosított linux futott. Maga a gép egy (majdnem) teljes értékû szabadon használható PC volt egészen tavalyig.
Az Xbox-on nem tudom mi fut de az a gyanúm hogy egy lebutított windows.
Még egyszer megismétlem, az lenne az elõnye, ami a konzolé is. Szabvány konfigurációk lennének, így ezekre könnyen lehetne optimalizálni a játékokat. Ha 100 konzol lenne a piacon, az is lényegtelen, mert lehet 100 gépre is optimalizálni a beállításokat.
De mi is van a PC piacon? Szerinted hányféle PC konfigurációt lehet összerakni? Mint égen a csillag. Lehetetlen az összesre optimalizálni.
Ĥ|Ψ>≈iħ∂|Ψ>/∂t (Az ember) \"Tudásra törpe és vakságra nagy.\" \"Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.\" Használj TE is szinkrotronsugárzást!
Látod ezért relatív. Ezek az én szememben semmivel sem értelmesebb dolgok sõt.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Ĥ|Ψ>≈iħ∂|Ψ>/∂t (Az ember) \"Tudásra törpe és vakságra nagy.\" \"Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.\" Használj TE is szinkrotronsugárzást!
Nem tudom játék alatt melyik az élvezetesebb pl. a CoD, vagy az ArmA, de ArmA -t másfél év után untuk meg (heti több alkalommal játszottunk COOP-ban), pedig tényleg hibák milliárdjaitól szenved. Jónéhány szim, pl. repülõ szimulátorok még évek után is adnak jócskán tanulni valót, kihívást (pl. IL-2 Sturmovik, Black Shark). Persze a World of Warcraft is, gondolom számodra a WoW az értelmesebb, én valahogy értelmesebbnek tartom megtanulni a repülési profilokat, légi technikákat, repülõ tulajdonságokat, légi taktikákat, fegyverzetbeállítást, meg ilyeneket, mint teljesen értelmetlen képességeket, tulajdonságokat, karaktereket ^^
(Mert a Dell a HP a Fujitsu az Acer, stb stb pont ugyanezt csinálja most is, csak nincs rajta egy csakjátékralinuxszerûoprendszer aminek a fejlesztési költsége lehet hogy soha nem jönne vissza)
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Pont elég a piros folt, nem hiányzik neki hogy szétfröccsenõ agyvelõt meg embertorzókat lásson. 😊
Természetesen a realizmus nm csak ezt hanem a reálisan viselkedõ környezetet is jelent. Na ez meg elég kemény dió.
Mennyire igazad van.
Pedig simán lehetne 2-3 éves ciklusokban kiadni konzolokat. Piacról összeválogatni megfelelõ PC eszközöket, és csinálni egy szabvány játék gépet. Használhatnának Linux oprendszer, ott van OpenGL. Lenne visszafelé illetve PC kompatibilitás (hiszen az lenne).
Mivel lenne jobb mint egy PC? A lehetõ legjobb ár érték arányú termékeket válogathatnák össze. A játékokat a készítõik a konkrét rendszerre optimalizálhatnák, viszont ez nem jelentene akkora költséget mint portolni egy tejesen más rendszerre.
Szerintem.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Na meg a rendes stratégiáknál is.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Csak hat az meg eselytelen hogy egy komoly kiado bevallalja, hogy a top seller cimeit pc exkluzivra valtoztatja a fejlodes erdekeben. Pedig akkor talan nem egy rokabor lenne egy sikeres sorozat uj resze.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
A Wii iszonyatos sikere utal pont arra, hogy a piac úgymond nem érett meg arra, amerre a vezetõ fejlesztõk vinnék, a még nagyobb realizmus, a virtuális valóság irányába. Az emberek ha választani lehet a valóságosnak, vagy a játékoknak látszó játékok között, akkor az utóbbit választják.
Márpedig a következõ lépés/generáció egy a valóságtól szinte teljesen megkülönböztethetetlen médiát nyújtó technológia lenne, de erre egyrészt még nem vagyunk képesek, másrészt az elõbbiek arra mutatnak, hogy talán az emberek sem vevõk rá.
Így aztán késik a köv. konzol generáció, miközben a PC szegmens meg szépen halad a maga útján. Ha nem is a virtuális valóságot kínálva de legalább olyan dolgokat, mint kompromisszumok nélküli valódi HD felbontást egy viszonylag olcsó hardveren, BD lejátszást, sõt nagyobb megbízhatóságot, teljesen hangtalan eszközöket.
Egy átlagos mai PC-hez képest a konzolok állandóan szuszogó, ráncos, kicsi, de drága mopszok. Barátságosak, de nem sok mindenre használhatók.
Õt év múlva pedig már a csak a tengerbõl elõcammogó törfarkú rákok, élõ õskövületek lesznek. 10 év az IT-ben egy örökkévalóság meg még néhány év.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Gaming is believing.
Lehet az a játék amit te "komolynak" tartassz, az más szemében egy "retardáltaknak szóló gecibuta szar"
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Amúgy csak hintik a port hogy vegyél még gépet tõlük mert azt hiszed hogy nincs új, aztán hopp mégis.
Mindegy engem nem érint a dolog amíg csak komolytalan játékok vannak konzolra.
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?
ez milyen mondatszerkesztés? Prohardveres?
Lehetne inkább, "Rajongók fantáziarajzai " ...? Köszöntem...
Masreszt tenyleg nagyon rosszak a palyamuvek v mik.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Próbálj megtervezni egy autót papíron. Ugye nem is olyan egyszerû új külsõ design dolgokat kitalálni, úgy, hogy azok ne legyenek totálisan haszontalanok.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.