LimeWire: a fájlcserélés segít a zeneiparnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De rég használtam a LimeWire-t, már egy ideje torrentezek.
Amúgy a LimeWire nem lett már fizetõs? (mármint részben) Ha igen, akkor nem éppen a zeneiparba megy a pénz?
Amúgy a LimeWire nem lett már fizetõs? (mármint részben) Ha igen, akkor nem éppen a zeneiparba megy a pénz?
Jah. Nem birtam varni a BC2-vel igy leszedtem. Ezek utan megvettem. Igy teszek az osszes tobbi jatokommal is. Engem a zenei resz nem erdekel(www.di.fm). Amit hasznalok azt megveszem, ennyi.
ha nem lenne torrent még mindig amerikai európai mainstream zenét hallgatnék
így viszont már remdeltem egy csomó lemezt japánból..
így viszont már remdeltem egy csomó lemezt japánból..
益田せいじ
Az összes jogvédõ demagóg imbecillis barom.
Nagyon egyszerû a dolog: az általam ismert szinte összes "fájlcserélõ", kb 1%-át hallgatja a letöltött zenéknek... Tehát teljesen hibás a veszteség számítás..
A jogvédés azt jelenti, hogy a kiadók újabb bõrt akarnak lehúzni rólunk.
Valójában egy ideális világban nem is lenne szükség a kiadókra, ha a zene a tehetségrõl szólna nem a marketingrõl..
Egyéb: Spec én szívesen fizetek a zenékért, ha letölthetõk lennének veszteség mentesen tömörített (pl: FLAC) formátumban úgy, hogy az összes eszközömre tudjam másolni (laptop, mp3, mobil, média center)..
Nagyon egyszerû a dolog: az általam ismert szinte összes "fájlcserélõ", kb 1%-át hallgatja a letöltött zenéknek... Tehát teljesen hibás a veszteség számítás..
A jogvédés azt jelenti, hogy a kiadók újabb bõrt akarnak lehúzni rólunk.
Valójában egy ideális világban nem is lenne szükség a kiadókra, ha a zene a tehetségrõl szólna nem a marketingrõl..
Egyéb: Spec én szívesen fizetek a zenékért, ha letölthetõk lennének veszteség mentesen tömörített (pl: FLAC) formátumban úgy, hogy az összes eszközömre tudjam másolni (laptop, mp3, mobil, média center)..
Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.
Ha nem lenne torrent kb azoknak a bandáknak a 80%-át nem ismerném akiknek járok a koncertjükre...
Még a spekulációban is több számítás van, mint abban amit a RIAA/MPAA "állít". <#nevetes1>#nevetes1>
Casual Commenter
Hát persze mert az egész egy spekuláció.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
"Mindenesetre érdekes, hogy a felperes jogvédõk minden eszközzel tiltakoznak az ellen, hogy további részleteket kelljen nyilvánosságra hozniuk a kártérítési számításaikat tartalmazó összeállításból."
ez elmond nagyjából mindent.
ez elmond nagyjából mindent.