8
-
labzo #8 De rég használtam a LimeWire-t, már egy ideje torrentezek.
Amúgy a LimeWire nem lett már fizetős? (mármint részben) Ha igen, akkor nem éppen a zeneiparba megy a pénz? -
cooliq #7 Jah. Nem birtam varni a BC2-vel igy leszedtem. Ezek utan megvettem. Igy teszek az osszes tobbi jatokommal is. Engem a zenei resz nem erdekel(www.di.fm). Amit hasznalok azt megveszem, ennyi. -
PetiX87 #6 ha nem lenne torrent még mindig amerikai európai mainstream zenét hallgatnék
így viszont már remdeltem egy csomó lemezt japánból.. -
bigjoe #5 Az összes jogvédő demagóg imbecillis barom.
Nagyon egyszerű a dolog: az általam ismert szinte összes "fájlcserélő", kb 1%-át hallgatja a letöltött zenéknek... Tehát teljesen hibás a veszteség számítás..
A jogvédés azt jelenti, hogy a kiadók újabb bőrt akarnak lehúzni rólunk.
Valójában egy ideális világban nem is lenne szükség a kiadókra, ha a zene a tehetségről szólna nem a marketingről..
Egyéb: Spec én szívesen fizetek a zenékért, ha letölthetők lennének veszteség mentesen tömörített (pl: FLAC) formátumban úgy, hogy az összes eszközömre tudjam másolni (laptop, mp3, mobil, média center)..
-
Rotyoka #4 Ha nem lenne torrent kb azoknak a bandáknak a 80%-át nem ismerném akiknek járok a koncertjükre... -
miszterjoe #3 Még a spekulációban is több számítás van, mint abban amit a RIAA/MPAA "állít". -
Gyuszopapa #2 Hát persze mert az egész egy spekuláció. -
Hungarikum #1 "Mindenesetre érdekes, hogy a felperes jogvédők minden eszközzel tiltakoznak az ellen, hogy további részleteket kelljen nyilvánosságra hozniuk a kártérítési számításaikat tartalmazó összeállításból."
ez elmond nagyjából mindent.