210
Breakout Kings - A szökés producereitől!
-
KaBuTo666 #50 a szökés mi krvajó sorozat volt. -
Quantumleap #49 Csak aztán nehogy valamelyik naív kis kretén abban kezdjen reménykedni, hogy hátha Scofield bele(fel)támad a sorozatba.
Amúgy ez időben mikor játszódik a PB legvégéhez képest? Gyanítom, hogy a Final Break vége és a 4x22-es "4 évvel később" ugrás között. És T-Bag megszökik, amikor a floridai börtönből átszállítják a Fox Riverbe. -
#47 kivi leszek scofieldet emlitik-e....fox riveri 8as az oké :)
tök jó olyan jó emlékeket ébreszt :) -
Dean Winchester #46 eddig_siker_a_bortonbol_megszokos_sorozat -
Suffering #45 A jövö heti epizod promoja, erősen ajánlott megnézni :)
-
Suffering #44 nem. 4 epizodban lesz benne. gondolom ő néha néha visszatérő szereplő lesz, őt nem olyan szökevény akihez elég 1 epizod hogy elkapják, sok sorozatban van ilyen mint pl a gyilkos elmékben a kaszás stb... -
#43 csak ebben az egy részben lesz? -
#42 imdb rosszul tudja, T-Bag a 3.részben lesz benne -
#41 biztos megneztek a Prison Break -et es mar kepben vannak :DD -
Dean Winchester #40 hát így nem kell hasonlítgatni
ez olyan mint pl. egyik filmben a szikláról leeső autó már az első sziklaoldalba való csapódáskor felrobban míg máskor csak széttörve esik le és nem gyullad be :D
-
#39 csak tudod az a sorozat magáról a szökésről szólt...ez meg arról, hogyan kapják el a szökevényeket -
Suffering #38 azt birom hogy itt kb 2-3 percben el tudják mesélni, hogyan lehet megszökni egy börtönböl mig scofieldnek kb 1 teljes évad kellett megszöknie egy hasonló börtönből. pedig akik eddig voltak, azok nem akkora nagy zsenik mint scofield volt. -
KaBuTo666 #37 fasza rész volt, megnéztem. -
#36 hát láttam már én is jobbat, de szerintem ebből sokat ki lehet még hozni! -
#35 Nekem bejött, viszont a szépcsak szerepben lévő Erica nekem kifejezetten nem tetszik...
Viszont Julianne kifejezetten tetszetős:)
-
Csaba007 #34 Szerintem semmi újat nem tudott mutatni a sorozat.És unalmas is volt nagyon.A karakterek meg nagyon gyengék. -
#33 Nem tudom nekem tetszett. -
#32 hát ez szubjektív vélemény, másnak tetszhet még :)
nem néztem promokat, mert én bírom az ilyen sittes sorozatokat, eltudják adni elsőre magukat :) de ez olyan fantáziaszegényre sikerült szerintem, hogy nem csodálom ha a Fox visszadobta.
és a legfőbb gond az, h én azt hittem, h ez is egy eseményközpontú sorozat lesz(mint pl. a Szökés), de ez is epizódokra van lebontva(mint a CSI), én meg nem csípem az ilyen krimiket, hogy minden részben más "esetet" göngyölítenek fel.
ezenkívül #29 :D fejemet fogtam ezektől az emberektől, meg a szövegeiktől. -
Dean Winchester #31 úgy voltam vele várok még1részt de ez a komment utan nem lesz nehéz kibírnom,hogy ne nézzem az első részt :D
azt mondod a beharangozó meg a trailer sokkal jobb mint maga a sorozat?
bár lehet kell neki 2-3 rész mire beindul ,nem? -
#30 meg ki ez az Erica itt a bannerban?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mert a fegyenc csajt nem így hívják és nem is így néz ki(vagy ezt is gyorsan kiírják, mint az Abruzzi hasonmást?)
vérzik ez kérem több helyen... -
#29 hát ez kurva gyenge már nem azért. bevezető 3 perc volt, összecsapták, csak hogy legyen vmi, kibaszott gyenge párbeszédeket tolnak, erőltetett poénokkal, ráadásul ezek a színészek... -
#28 FELIRAT A HOSSZUPUSKÁN!!!!!!!! -
Quantumleap #27 Nekem bárki bármi mond, ez a sorozat nulla kreativitásról árulkodik. És hiába jöttök nekem evvel az "Ő ehhez ért, tehát ezt csinálja" maszlaggal. Kábé olyan, mintha Sean Callery megint csinálna egy olyan sorozatot, ami 24 óra alatt realtime játszódik. -
#26 Köszi! ;) Ha lesz időm, még csinosítok kicsit rajta! (maximalizmus :D)
Feliratról infók (Twitter) -
Dean Winchester #25 írtam ,hogy tegyék be a bannert!
jó lett ! -
#24 Jogosak az észrevételek, köszi! ;) Javított verza:
-
Dean Winchester #23 max. a film címe felülre menjen azt kalap , tökszép az a szürke rész :) -
#22 hát igen, az nem nagyon illik bele. -
karajjj #21 támogatom, az felesleges -
Dean Winchester #20 sg.hu fórum sztem nem kéne de am jó -
krisz073 #19 -
#18 -
#17 Bannernak? :P
Jól indul a cucc. Meglátjuk mi lesz belőle pár rész múlva! -
#16 Még magyar feliratra várunk hogy megnézzük az első részt! :)
Egyébként hogy kielégítsem a kérdéseid, töményen a sorozat arról szól hogy vannak szökevények, és csinálnak egy csapatot, szintén elítéltekből hogy fogják be a szökevényeket, ez az alap koncept :) -
#15 köszi a sok infót a sorozatról, betértem ide, annyit tudtam meg h szökés producere meg páran verik a t-bagre, történet ilyersmi nuku, jó topik -
#14 ez mehet bannernak :) -
#13 jofajta
+fav -
#12 Amint lesz felirat linkelje aki gyors :) -
Dean Winchester #11 hány részes is lesz a sorozat?
am így nyitányként adhattak volna dupla epizodot -
#10 ebből meg lehet bannert csinálni :P