31
  • mousee
    Bár már kihalt a topik de aki véletlenül idetévedne: Egyedül se rossz, de 2-3an haverokkal coop-ban, iszonyat móka. Harmadik napja tolunk bele napi 4-5 órát, és közben sírunk a röhögéstől... főleg amikor az ellenséges goblintömegben ránktör a spontán PVP hajlam :D Most már nem bugos, 3 ropi a játék, és feledhetetlen az élmény :) MUSTHAVE kategória, erősen :)
  • Zorboy
    Én fiatal vagyok de nagyon is értékelem a játék pojénjait a lehetőségeit ,és a grafikával sincs semmi bajom . Na meg ha ezzel játszok mindig jobb kedvem lesz :)
  • Loverman
    Ez pont egy olyan játék mint régen, nem csúcsgrafika de megvan benne a szellemesség, a humor, a kreativitás. De persze a mai világban ezt is le kell fikázni. Gondolom ma már a Civ1-et is simán le"fos"oznák. Mindegy, ahogy mondani szokták, ízlések és ficamok.
  • TiElite
    szerintem a varázslatok kifejezetten szépek, torchlight csak azért nem tűnik ennyire rondának, mert rajzfilmes a grafika.

játékmenet szempontjából meg sztem a torchlight elég egyhangú és unalmas volt, 2 varázslattal vittem végig az egész játékot. persze nem mondom hogy sz.., sőt egyszer mindenképp érdemes végigtolni. a magickában az a jó, hogy szabad kezet kapsz a varászlatok terén és az ügyességre és a találékonyságra épít. különösen az tetszik ahogy a különböző elemek varázslatait lehet egymással kombinálni(pl fagyasztás, vizes ellenfél villámozása stb). szerintem ez a játék simán megér 3k-t és a fejlesztő rendszeresen hozza ki a javításokat, nem ugy mint egyes fejlesztők(khm activision khm)
  • fozerl
    Rengeteg hiba, ésszerűtlen-nehéz irányítás. Pedig sokat ki lehetett volna hozni belőle.
  • Culram #26
    Én végig néztem pár gameplay videót a neten. Sajnos a laptopomon nem megy. De nagyon poén mikor valaki összetol egy nagyobb spell és véletlenül elnyomja. :D Volt hogy: Húú megvan a Metereső, ki is próbálom és közben kinyírta két társát. :)

Szóval a game az FUN, meg is szerzem (meg egy gépet hozzá), szerintem a grafika,hang meg tökéletesen illik ehhez a stílushoz. Semmi kivetni való nincs rajta.

És kis fejlesztőgárdával (7 fő) nehéz bugmentes és agyon optimalizált játékot késztíteni, ezért is hagyták ki az integrált kártyák támogatását, de ígéret szerint rajta vannak az ügyön.
  • Szefmester
    Nincs is jobb móka mint egy funplay közben röhögni ahogy egy eltévedt tűzgolyó tarkón találja a healert, majd kihal a teljes csapat. :) Aki ezt a játékot vérkomolyan veszi az ne is játszon vele szerintem. EZ nem konkurenciának készült a Diablók ellen.
  • cateran
    Nem tudom bugos-e,nem tudom csunya-e jatek kozben,de ez..ez mindent ut,adu asz:
    " Üröm az örömben, hogy a harc hevében saját csapattársunkra is figyelnünk kell, mert ha kicsit eltéved a tekintetünk, könnyedén megüthetjük kalandozó varázslótársunkat is."

Ennyi...a WoW-ban is agyfaszt kaptam attol,hogy a teruleti spellek milyen hiperintelligensek es a Blizzard vagy a Flamestrike vagy akarmi mas,ugyesen elkeruli a jatekos karaktereket es a csunya,gonosz ellenseget sebzi...ez is csak azt bizonyitja mennyire gyerekeknek keszult a WoW...
    Szoval felkeltette az erdeklodesemet,mar csak ez az 1 dolog miatt is..
  • Zomil
    "de a nyilvánvalót fogadjuk el = nagyon bugos és retentő csunya grafikája."

nehéz elfogadni egy olyan dolgot ami nem igaz...egyik sem :)
  • donatus13
    Az eredetiben ? már alig van bug akinek meg nincs meg az ne nagyon alkosson véleményt a hibáiról.
  • fergusonpapa
    nem crysishez hasonlitjuk.

de ez szebb mint trochlight? hát pff..

játékmenetet elfogadom hiszen izlések és pofonok..

de a nyilvánvalót fogadjuk el = nagyon bugos és retentő csunya grafikája.
  • Zomil
    Érdekes doglokat olvasgatok itt :D
    Mi 3-an toltuk és a 3. patch után már gond nélkül végigvittük...
    A grafika szép...jo persze akik crysis-on nöttek fel azoknak lehet, h nem...
    Szvsz pl. szebb a grafikája, mint a torchlight-nak, ami számomra egy unalmas diablo 2 utánzat...akkor inkább már a dio2
    Ez a kevert nyelv(svéd/angol halandzsa keverve), meg csak rátesz egy lapáttal a játék amugy is mokás hangulatához.
    Teli van rejtett poénnal utalással filmekre/játékokra, kb. minden 2. sarkon lehet találkozni egy utalással és ez sokat dob a játékon, csak észre kell venni öket :)
    Számomra megérte a pénzt amit ráköltöttem.
  • Narxis
    Te most hülyéskedsz? Már át is írták Hasonló játékok: Torchlight

De igen, mi vagyunk a buták. :D
  • Gurren
    "a komolyabb erőgépeket is könnyedén két vállra fekteti"

nincs erőgépem és még csak meg se rezzent.

"a szinkron hiánya alaposan rányomja a bélyegét a hangulatra."

az biztos, mert ezerszer szórakoztatóbb ezzel a halandzsanyelvvel.
  • Tinman #17
    Grafika 4 csillag?

Gyerekek ez a játék kifejezetten nem szép, persze ez nem akkora gond, de 4 csillag?

És komolyabb erőgépeket is 2 vállra fektet? Miva'? ^^
  • donatus13
    Nekem eredeti van steamen és gond nélkül végig lehetett vinni coopban semmi probléma nem volt vele:) Nekem patchekkel semmi gond nincs már, 2 szer lefagyott ezen kívül semmi,ezt a játékot diablohoz meg torchlight hoz hasonlítani? :D semmi köze a két játéknak egymáshoz Spellcraft volt az alapja, semmi köze ezekhez az RPG k hez.
  • Lazarus
    demó, steam
  • kalapos01
    Visszaviszed a boltba és tuti, hogy segítenek.
  • kalapos01
    Rettentő buta vagy-e. Hasonló a műfaj.
  • Lazarus
    fasza kis játék lenne, tetszik ahogy a különféle elemeket lehet benne keverni, de negyed óra alatt 2x rebootolta a gépet úgyhogy nekem ennyi elég is volt belőle
  • hitman08
    Hogy a fenébe lenne ez alapozó egy Diablo 3-hoz? Mintha esti mesét olvasnék egy Stephen King regény előtt...
  • Poetro
    3-an játszottuk Steam-en, de a 6-os pályán nem jutunk tovább coop-ban, ugyanis a fő ellenfél megjelenését már nem látjuk mindannyian, csak egy játékos. És ez már így van 3 hónapja. Kb. minden héten, amikor kijön egy patch kipróbáljuk, hogy sikerül-e tovább jutni, de eddig vagy valamelyikünket kidobta az asztalra, vagy pedig nem láttunk semmit, csak a nagy fekete képernyőt. És természetesen amíg eljutottunk eddig, addig is kb minden pályát újra kellett legalább egyszer kezdeni, mivel valamelyikünket kidobott az asztalra, vagy fekete maradt a képernyő.

Nem a grafikával van a gond, vagy a játékmenettel, hanem a a bugokkal, amik közel játszhatatlanná teszik a játékot coop-ban.
  • fergusonpapa
    félre értesz ha láthatad én sok helyen hangoztatttom h a régi gamek-ben volt valami plusz..játékélmény és még mindig diablo2öt heroes3at meg hasonlokat vesszem elő annak elenére h már 10éves gamek..az ujakat meg 1ora és megunom.. :)

de itt iszonyatossan csunya a graf a motor amin fut a game azzal nem vok megbarátkozva.

játékélmény meg izlések és pofonok :)

de nekm nagyon nem jön be,inkább torchlight ha már diablo stylenak sorolták.
  • Alfonzso
    10es updatet használtam, egész játék alatt egyszer fagyott ki, más buggal nem találkoztam.
    ...
    "1999-es grafika full","grafikában is,effektek is szebbek.ebben magickában ilyen paintel rajzolt varázslatok -.-'", ez most mi akar lenni? Nem hiszem hogy egy játék csak akkor lehet jó ha krájzisz féle grafikával rendelkezik...sőt.
    "unalmas ráadásul."...Na jó ez már tényleg ember függő hogy mi izgalmas vagy unalmas, de van kb 6-7 boss amihez külön-külön taktika kell hogy egyáltalán meg tudd ölni, többi goblin egyéb szörnyek ha csoportosan támadnak azokhoz sem árt egy jól átgondolt terv...bár én játék elején valószínűleg megtaláltam a legerősebb varázslat combot így nem sokat kellet agyalnom :D, csak bossoknál :P.
  • fergusonpapa
    nehogy már eza bughalmaz jobb legyen mint torchlight..

féloráig birtam,ilyen 1999-es grafika full unalmas ráadásul.

torclight se aza top game de azért messzejobb ennél..játszahtoságban és kivitelezésben..na és grafikában is,effektek is szebbek.ebben magickában ilyen paintel rajzolt varázslatok -.-'

Ennél még diablo 1 !!! is jobb.
  • Fbn Lx
    a kezelőfelület azért hármas, mert összetett, nehéz kitanulni és rengeteg lehetőség van benne?
    az intelligencia és nehézség is azért hármas, mert túl nagy kihívást rejt a játék?
    ezek alapján nem csodálom, ha az egysíkú, buta szkripthalmazok a divatosak, amik minden méteren terelgetnek...
    a játszhatóságnál szintén nem indokolja a leírás a 3 csillagot, főleg figyelembe véve, hogy ide tartozik a rendkívül mókás ko-op mód.
    az "érthetetlen gügyögés" szintén egy vicces elem, a viccnyelvvel jobban kijönnek a poénok, ha figyelsz rá.
  • Fbn Lx
    messze jobb, mint a torchlight, és nem is értem, miért ezekkel a címekkel van egy lapon említve, amikor teljesen más a játék stílusa és célja
  • Fbn Lx
    Hasonló játékok: Painkiller, Gears of War

wtf :ASDd
  • Peakman
    Vagy messze nem ...
  • fergusonpapa
    "A Magicka minden hibája és idegesítő bugjai ellenére az elmúlt esztendők egyik legizgalmasabb, legviccesebb, legaranyosabb és legszórakoztatóbb hack’n’slash címe. "

Torchlight messze jobb
  • armageddon666
    "Ami voice-over van, az is inkább érthetetlen gügyögés."

Tényleg nem a kamunyelv az egyik legmókásabb --> leghangulatosabb dolog benne... komolyan.