8
  • levelhun
    #8
    Alig vártam már, hogy legyen mégegy semmivel se komaptibilis platformunk.
  • tatish
    #7
    Azért szerintem azok se tétlenkednek akik pillanatnyilag is fejlesztik az új USB 4es-t vagy esetleg a legújabb SATA-t, per pill. - esetleg +1 év - tökéletesen felesleges otthonra ilyen sebesség amit a Thunderbolt biztosít, max szervereknél lehet hasznos. Ráadásul a USB lefele kompatibilis ez a Thunderbolt meg csak önmagával, ja és újdonság is tehát tuti hogy kegyetlenül drága.
    Ráadásul a pasi ahogy elnézem egy NLE szoftveren is mutogatja hogy jajj de jó, az Avid-nál ezt a problémát már réges régen megoldották van egy központi szerver , hozzá gigabites lan és jól működik, 1 szerver kiszolgál egyszerre 9-10(vagy több) munkaállomást - mivel proxy fileokkal dolgozik - közben megy a real time beírás DVről, esetleg több munkaállomás multicamot is használhat, és esetleg még videót renderelnek is , és nincs akadás és nincs fagyás...
  • Bagoly81
    #6
    az apple már használja az uj laptopokban, jópár gyártó már jelezte hogy adnak ki rá dolgokat, ha sikerül az applenek több darabot eladni belőle akkor igenis konkurenciája lesz.
    lesz ez is meg az is
    mindenestre ez legalább visz képet is meg hangot is . adatra is tudod használni. usbnékl nemigy van!?
  • sanyicks
    #5
    én sem hiszek benne.
  • Vanek úr
    #4
    Azért ez más. Az AMD sem az örökkévalóságra gondolta az állítását, hanem a jelenlegi összehasonlításhoz. Ha van DP, USB 3.0, SATA 3.0, akkor felesleges egy ezeket nem felülmúló; ellenben bizonyos esetekben alulmúló új technológia - amiért ráadásul plusz pénzt kérne az Intel (vagyis nőne az alaplapok ára, és még újat is kellene venned ezek használatához).
  • kpbendi
    #3
    "Szerintük a Displayport, az USB 3.0, valamint a SATA 3.0 bőven megfelel a felhasználóknak. "

    640kb pedig mindenre elég.
  • Inquisitor
    #2
    Aki olvas híreket, az láthatta, hogy az első kőrben a TB-ből egy olcsóbbított rézvezetékes megoldás lesz kiadva, az alaplapgyártók kérésére, amit aztán nem sokkal (6-12 hónap) követ az eredeti elgondolás és természetesen(?) nem lesz kompatibilis a kettő. Kicsit olyan mint az USB1.0 vagy az AGP 1.0, amiket szinte semmi és senki nem támogatott ...
  • lapaleves
    #1
    azért azt megnézném milyen alkatrészre másolták a filmet először a raid tömbről 6-800 mb/seccel. merthogy az más nemigen lehet, csak ramdrive. innentől semmi értelme jelenleg, az usb 3 legalább táplál is.