15
  • A6 Intruder

Szentinel Fővezér (akciófigura) bemutatása.
  • Picizöldfül
    Nem találtam olyan forrást angolul mi szerint Dreadbox álca lenne,úgy tudtam hogy a Ferrari Italia Autubot lesz..hisz a chicagos felvételeken állandóan Bumblebee-Optimus-Sideswipe-Ratchet-Ironhide oldalán volt/konvojban haladtak..de meggyőzhető vagyok ha van ellen példátok:)
  • A6 Intruder
    Na jó, ezen már ne vesszünk össze, béke!
  • Loverman
    Te most komolyan nem érted? Még jó hogy magyar 8 éves gyerekeknek leírják kiejtés szerint. Attól még az eredeti neve Optimus, és semmi szükség arra hogy magyarosítsák.
  • A6 Intruder
  • A6 Intruder
  • zetortraktor
    Igen. És Szentinel fővezért is kérjük! Annak meg csak örülhetünk, ha új robotokat találnak ki, nagyon helyes.
  • A6 Intruder
    Hoppá most jut eszembe! A korábbi filmeknél is a készülődés közben is kódneveket adtak az egyes szereplőknek. Így lett Brawl (Huligán)-ból Devastator (Pusztító) és Skipjack-ből Rampage (Dühöngő). A probléma csak az, hogy erről később megfeledkeztek és egy robotnak a végén két neve lett. Lehetséges, hogy ennek a Dreadbox-nak is lesz még új neve, mondjuk Zsákutca (Dead end), akárcsak a Nascar robotoknak (Wreckers - Roncsolók).
  • Mcsiv
    de gondolom feltünt, hogy nem is magyar, bármennyire is szeretnéd:)
  • A6 Intruder
    Nem ez lenne az első eset, a korábbi filmekben is volt hasonló. Komolyan nem értem, több száz, vagy ezer robot közül választhatnának szereplőket, de ehelyett újakat találnak ki. Tényleg nem értem, hogy ennek mi értelme.
    Ó és még valami. Tudom, hogy ez kekeckedésnek tűnhet, de nem lehetne Optimusz nevét "sz"-szel írni és ne "s"-sel a végén. Ő ugyanis nem római ;) Sok helyen találkoztam már ezzel a "hibával".
  • Jimmyke
    Kell az új játékfigura a Hasbronak.
  • SlayR
    Az az egyik legjobb benne hogy 3Ds lesz! :)
  • Zaraki Kenpachi
    Dreadbox??
    Ezek szerint létrehoztak egy eddig nem létező álcát.
  • immovable
    Nem tudja valaki, csak 3d-ben látható majd a mozikban? Mert akkor kihagyom. :(
  • pokolfiu
    Taransformers.... :)