15
-
A6 Intruder #15
Szentinel Fővezér (akciófigura) bemutatása. -
#14 Nem találtam olyan forrást angolul mi szerint Dreadbox álca lenne,úgy tudtam hogy a Ferrari Italia Autubot lesz..hisz a chicagos felvételeken állandóan Bumblebee-Optimus-Sideswipe-Ratchet-Ironhide oldalán volt/konvojban haladtak..de meggyőzhető vagyok ha van ellen példátok:) -
A6 Intruder #13 Na jó, ezen már ne vesszünk össze, béke! -
Loverman #12 Te most komolyan nem érted? Még jó hogy magyar 8 éves gyerekeknek leírják kiejtés szerint. Attól még az eredeti neve Optimus, és semmi szükség arra hogy magyarosítsák. -
A6 Intruder #11 -
A6 Intruder #10 -
zetortraktor #9 Igen. És Szentinel fővezért is kérjük! Annak meg csak örülhetünk, ha új robotokat találnak ki, nagyon helyes. -
A6 Intruder #8 Hoppá most jut eszembe! A korábbi filmeknél is a készülődés közben is kódneveket adtak az egyes szereplőknek. Így lett Brawl (Huligán)-ból Devastator (Pusztító) és Skipjack-ből Rampage (Dühöngő). A probléma csak az, hogy erről később megfeledkeztek és egy robotnak a végén két neve lett. Lehetséges, hogy ennek a Dreadbox-nak is lesz még új neve, mondjuk Zsákutca (Dead end), akárcsak a Nascar robotoknak (Wreckers - Roncsolók). -
Mcsiv #7 de gondolom feltünt, hogy nem is magyar, bármennyire is szeretnéd:) -
A6 Intruder #6 Nem ez lenne az első eset, a korábbi filmekben is volt hasonló. Komolyan nem értem, több száz, vagy ezer robot közül választhatnának szereplőket, de ehelyett újakat találnak ki. Tényleg nem értem, hogy ennek mi értelme.
Ó és még valami. Tudom, hogy ez kekeckedésnek tűnhet, de nem lehetne Optimusz nevét "sz"-szel írni és ne "s"-sel a végén. Ő ugyanis nem római ;) Sok helyen találkoztam már ezzel a "hibával". -
Jimmyke #5 Kell az új játékfigura a Hasbronak. -
SlayR #4 Az az egyik legjobb benne hogy 3Ds lesz! :) -
Zaraki Kenpachi #3 Dreadbox??
Ezek szerint létrehoztak egy eddig nem létező álcát. -
#2 Nem tudja valaki, csak 3d-ben látható majd a mozikban? Mert akkor kihagyom. :( -
pokolfiu #1 Taransformers.... :)