9
-
blessyou #9 A mese és a horror nem áll egymástól olyan távol :) -
#8 Tehát akkor a Grimm mesék is nagyon beteg dolgok nem? -
blitzy #7 Alapból eléggé beteg elméjűség horror-játékot csinálni az Alice Csodaországban-ból. De hát sajnos van igény az ilyesmire... :( -
#6 én úgy informálódtam erről h a disney beleszólt és nem adott arra támogatást vagy nem engedte azt nem tudom nem emlékszem, de azé lett ilyen.
-
kalapos01 #5 Rohadtul nem abból készült és Burton sem olyan, hogy rászóljanak. Pár éve indult meg három Alice-projekt, kettő el is készült, a McGee-s azóta nem. Azt eleve nem is a Disney készítette volna. -
#4 Az American Mcgee által feldolgozott Alice horrorkaland játékából készült volna csak épp a Disney szépen rászólt Burtonre h nana ne csináljunk inkább disneysítsék el és ezért lett belőle ez.
-
kalapos01 #3 Az Alice-nek nincs sok köze a játékhoz? Mi van? -
#2 akárhányszor meglátom ezt a kisméretű leo dicaprio képet, mindig marlon brando jut róla eszembe... -
#1 "legjobb fantasy film díjára jelölt alkotások között ott szerepel az Alice Csodaországban, a Narnia krónikái harmadik része, a Titánok harc, a Harry Potter 7. része, az Alkonyat 3. felvonása, valamint a Scott Pilgrim a világ ellen."
na ez a szánalmas.
még a narnia meg hp-t elfogadható esetleg az alice de annak sincs sok köze a játékhoz.
a többi..