Kitört a háború a T-Mobile és a Vodafone között
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alapjába véve azért ötletes és nem rossz.
Errõl a "kinek van gyorsabb mobilnete" témáról találtam is egy kis cuki videót 😄
http://videa.hu/videok/nagyvilag/duma-gyors-gyorsasag-mobilnet-71fvgr2ozD2my33n
Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam õket.
Vodafone viszont tényleg drágább. A reklámok szerint a T-nek van a leggyorsabb hálózata, de ezt nem tudom megmondani mennyire igaz, sztem így van, abból gondolom ezt hogy a mobilnetesek fele t-mobile-nál van és õk voltak az elsõk akik behozták ezt.
A másik: valaki azt írta,hogy a vodafone jobb..hát azért kellõen a zsebbe kell nyúlni ha tényleg náluk akarunk elõfizetni.
Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam õket.
Erre nem látok szolgáltatón belül megoldást, amíg ki nem építik normálisan a hálózatot.
Nem rossz az a T-mobile.
Három verzióban lehet igénybe venni. Most fejbõl csak ennyit tudok róla mondani de ha érdekel akkor utána nézhetek neked.
van T és volt Vodám is 1-1 évig, ha lejár a hûségem megyek is vissza a vodához!
A T reklamálhat, hogy papíron miket mér... attól még az övék a legrosszabb net!
a lefedettség is csak duma, mert ahol a vodának még csak be sem volt rajzolva a lefedettsége pl. pécs mellett a málomi tó környékén addig 2-3Mbit volt már 3éve is a letöltés mindig mindenkor! a többi meg a mai napig is 0! el sem indul!
út közben pécs pest között a vodával bárhol bármikor megvolt a 2Mbit!
t-vel csak lakott területeken, telenorral meg az út 65%-án van meg a 2Mbit.
Szájkaratehõsök! papíron versengenek, aki meg fizet érte az meg csak anyázhat egész nap.
És hiába minden, ha aláírtad onnantól kezdve senkit nem érdekel, hogy használhatatlan, ha 3 napon bellül nem derül ki akkor megtarthatod😊
én is így jártam, amikor lejárt a voda bevállaltam a T-t mondván az állítólag gyorsabb mindenhol(papíron), azt 1hét mulva mentem pestre és nem hitem a szememnek!!! majdnem kibasztam az ablakon az egészet amikor dombóvár és siófok között egy picsa emilt nem tudtam elküldeni! A t-nél meg: haha! lejárt a 3nap!
megtarthattam és fizethetem a lányomnak havi 3000 ft-ért hogy legyn fészbúkja a suliba, egyébként ja! most 3.-os😊
A telenoros nem hûségnyilatkozatos az azért lett, ha keveset megyek elõreláthatólag akkor visszamondhatom akármikor.
De ha valaki sokat utazik annak csakis VODA!
Mit teszel, ha látod, hogy egy védett állat eszik egy védett növényt? :) Acer AS8935G Win7 Ultimate 64Bit
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Két hónapig küzdöttem velük, mire bekötötték a retkes 1 megásat, miközben ilyen ótvart már nem is forgalmaznak. A napokban lejárt az 1 év hûség, vagy aláírok megint egy évet, vagy 7200Ft/hó. Világröhej.
Gyorsan kerestem másik szolgáltatót. <#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
(2011 Európa...)
Addig meg itt a követendõ minta: kórea
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Egyenlõre várom azt a szolgáltatót, aki valóban képes használható internetet nyújtani.
Bár annyira magyaros stílusú a hozzászólásunk, na de kezdõ csomagban 13Ft/10kb ? 😊 Nevetséges😊😊😊