49
-
#49 cuki???
pfff :D
Ez nagyon gyenge eresztés...
Bár igaz, ami igaz. -
haptork #48 Szerintem a videó alapötlete nem rossz. Kicsit részletesebben is kidolgozhatták volna. Mondjuk egy tartalmasabb és poénosabb párbeszédet is levezethettek volna. A technikai megvalósítás meg kb. egy powerpoint szintjén van.
Alapjába véve azért ötletes és nem rossz. -
mámászítá #47 hát ez a videó nem egy nagy durranás, lehettek volna kreatívabbak is a készítők -
ZsaniC #46 Szerintem nem egy nagy cucc, nem csak az a baj hogy rövid :S -
grrrrr #45 Sajnos kicsit rövidre sikeredet a videó. Az alapötlete jó és poénos, tartalmilag is ottvan. A kivitelezés sajnos nem sikerült túl jól:(.
-
karapakoska #44 Inkább csak adok...... a T-mobil javára XD -
fantomásztomász #43 Hehe, ez nagyon adja, megy az adok kapok rendesen:D -
jezjezjez #42 http://infovilag.hu/hir-11251-otmillional_tobb_t_mobile_elofizeto.html Érdemes utána olvasni mielőtt az ember szolgáltatót választ! -
grrrrr #41
Erről a "kinek van gyorsabb mobilnete" témáról találtam is egy kis cuki videót :D
http://videa.hu/videok/nagyvilag/duma-gyors-gyorsasag-mobilnet-71fvgr2ozD2my33n -
ZsaniC #40 Nekem nagyon lassú, de lehet, hogy a telefonom hibája is. -
mámászítá #39 Én a Vodafone-nál vagyok már egy éve és teljesen megvagyok elégedve a sebességgel is. -
fantomásztomász #38 Mobilinternet terén én is csak a t-mobileost tudom ajánlani mivel az ismerettségi körömből szinte mindenki T-mobilet ajánl, főleg ha mobileinternetről van szó. -
ZsaniC #37 hát igen, kis csomagnál, nem olyan rossz. Nem érett még meg ez eléggé itthon, tényleg úgy érzem. De akkor tényleg a T-t tartom a legmegfelelőbbnek. -
#36 rendben,hogy a reklámokban mindenki megpróbálja saját magát magasztalni már amennyire lehet de a valóságban minden más. Van aki szereti a T mobilnetes szolgáltatását és van aki nem. Leginkább a lefedettségre panaszkodnak (ahogy elnézem itt is vannak emberek akiknél ez a probléma)de árban azért tényleg a voda alá vág. Én megpróbálnék türelmes lenni ha ennyire olcsó lenne a mobilnetem. Persze azok joggal panaszkodnak akik havi 5-6ezret fizetnek és a szolgáltatás minősíthetetlen..azt én se nyelném le. -
ZsaniC #35 Igazából meg is válaszoltad, youtube-bal el lehet lőni pl, vagy ha sose lépsz ki hanem bekapcsolva hagyod, mondjuk háttérbe fut a facebook vagy akármi, az is szívja le. Akinek meg nem elég a 3GB, vegyen nagyobb csomagot, azt hiszem a korlátlan van valami 5ezer körül T-nél, meg talán Telenornál is.
Vodafone viszont tényleg drágább. A reklámok szerint a T-nek van a leggyorsabb hálózata, de ezt nem tudom megmondani mennyire igaz, sztem így van, abból gondolom ezt hogy a mobilnetesek fele t-mobile-nál van és ők voltak az elsők akik behozták ezt. -
#34 Valaki elmagyarázhatná nekem,hogy telefonon 1-2 hét alatt,hogy lehet 3gb-ot ellőni? Vagy szándékosan arra megy rá néhány emberke,hogy milyen gyorsan lehet elérni ezt a limitet? Mert ha valaki egész nap youtube-ot nézeget akkor persze,hogy el lehet nyomni azt a 3gb-ot. De aki meg nem arra használja a mobilnetet amire kéne az ne panaszkodjon,hogy kevés a 3gb.
A másik: valaki azt írta,hogy a vodafone jobb..hát azért kellően a zsebbe kell nyúlni ha tényleg náluk akarunk előfizetni. -
bickej #33 annál tényleg, a tárcsázos modem gyorsabb lol -
bickej #32 nah jah az kb a használhatatlan kategória, de hát ezért vannak a nagyobb csomagok, meg a relaxnet-nél ki is tudod bőviteni ezer par szar ft-ert per gigabajt túllépés esetén. nekem a go!net esélytelen kategoria nagyjaból mert sokat netezek, de hát nem is csak az emailjeimet nézem :D -
tanacsrebi #31 Akkor már inkább, az 56-k s tárcsázós modemet használnám.Ez nem fair!!! -
bickej #30 hát ha Go!net-ed van főleg ha a kissebb csomagok egyike akkor pont oda kell figyelned mit nézel meg, ha csak nem akarsz a hónap hátralevő részében 32 kbps-os letöltési sebességet :-) a relax net csomagokra ez már inkább elmondható főleg, hogy ott csak 128 kbps-re csökkentik ha átléped a határt. A Go!net max levelezésre meg pár oldal megnézésére elég akinek ez kell annak jó. én elvagyok a média mania-val :-) -
#29 Legalább 3gb-os! De a T-mobile-nál nem is az adatforgalommal van problémám, hanem inkább a LENTEBB taglalt hálózati problémákkal, ezen az adatforgalom sem segít....
Erre nem látok szolgáltatón belül megoldást, amíg ki nem építik normálisan a hálózatot. -
kerekpocak #28 na ez a Go!net-es okosság nem tűnik hülyeségnek...azzal legalább nem kell odafigyelni mit nézegetek:) -
grrrrr #27 Hát ha neked 3Gb-s net kell akkor tudom ajánlani a Relaxnet M, díjcsomagot nem egészen 4000-ft egy hónapra túlforgalmazás estén azonban 128 kbps-re csökkentik a sávszélt. -
#26 Van benne igazság, de ha valaki emailezgetésre vagy esetleg pár hírportál nézegetésére szeretné használni, akkor szerintem simán elég az 500mb-os csomag. -
#25 A mai oldalak túllőnek a pár kb-on bőven. Tele vannak képekkel, reklámokkal, videókkal, animációkkal. Közösségi oldalak képek stb. Ez mind rengeteg adat. Nem pár kb-ról van szó. Egy-egy videót is meg-meg néz az ember. 1-2 hét alatt lepörgött simán a 3gb. -
grrrrr #24 Neked akkor ajánlhatom a Go!Net-et amit már korábban írtam, ami egy túlforgalmazásidíj-mentes adatdíjcsomag. A legkisebb, havi 30 mega 590 forintot, vagy középkategóriában 100 mega 990 forintot, míg a legnagyobb, csomag havi 500 megabájtért 1990 forintot kell fizetni. -
kerekpocak #23 én budapesti vagyok de elég sokat utazom is...szoval akkor is szükségem lenne rá..meg nekem inkább melóhoz kéne ami csak oldalak nézegetéséből áll meg egykét videóból...szoval nem kell hogy a legbrutálabb legyen....így mit javasoltok? -
#22 De mire használtad azt a 3gb-os adatforgalmat. Egy oldal megtekintése pár kb-t. Nyilván filmek, zenék töltögetésére, nem éppen ez a legkedvezőbb, de ezt elmondhatnám az összes mobilinternetre. Úgy összességében nem erre van kitalálva a mobilnet.
Nem rossz az a T-mobile. -
#21 Nekem lassan 2 éve van t-nél van mobilnetem és enyhén szólva vannak hiányosságai. Nálam is 3gb-os adatforgalmi korlátom van. Ami cinkes, hogy még mielőtt ledarálnám ezt a 3gb-ot, már az előtt is megesik, hogy használhatatlan hálózati hibák miatt. Sokszor UMTS-ről HSDPA-ra vagy automatikusan átáll GPRS-re!!! a lényeg, hogy sokszor lelassul, de annyira, hogy használhatatlan! Nem jó a lefedettség és ahhoz képest igen drága.. -
grrrrr #20 Én a T-mobile-t javasolnám neked. Jó a lefedettsége és gyors az adatfogalma is. Nemrész indított egy új szolgáltatást Go!Net névvel.
Három verzióban lehet igénybe venni. Most fejből csak ennyit tudok róla mondani de ha érdekel akkor utána nézhetek neked. -
#19 Ez sok midentől függhet. Nem ártana tudni, hogy az ország melyik területén laksz, sokat utazgatsz e. Ezt a lefedettség miatt lenne jó tudni. Természetesen a nagyobb városokban elérhető mindenhol a mobilinternet. De az ország nagy részén elég szorványos. Nekem T-mobibe-os mobilnetem van már egy ideje. Arra amire én használom bevállt. És nem is fizetek érte sokat. -
kerekpocak #18 nah elég sok mindent lehet itt olvasni...én most gondolkozom rajta hogy beújítok egy mobilnetet de sajnos nem igazán értek hozzá...ha esetleg vki tudna segíteni h melyik éri meg?...esetleg elérhető áron -
#17 nekem pannon netem van 3gb-os, omnia 2-vel és kurvalassú tud lenni, letölteni mobilnettel meg nem is lehet, max weboldalt megnyitni meg esetleg youtube-ozni, azt meg emberi mértékkel nem lehet mérni, hogy 1másodperc vagy 1,001másodperc.
van T és volt Vodám is 1-1 évig, ha lejár a hűségem megyek is vissza a vodához!
A T reklamálhat, hogy papíron miket mér... attól még az övék a legrosszabb net!
a lefedettség is csak duma, mert ahol a vodának még csak be sem volt rajzolva a lefedettsége pl. pécs mellett a málomi tó környékén addig 2-3Mbit volt már 3éve is a letöltés mindig mindenkor! a többi meg a mai napig is 0! el sem indul!
út közben pécs pest között a vodával bárhol bármikor megvolt a 2Mbit!
t-vel csak lakott területeken, telenorral meg az út 65%-án van meg a 2Mbit.
Szájkaratehősök! papíron versengenek, aki meg fizet érte az meg csak anyázhat egész nap.
És hiába minden, ha aláírtad onnantól kezdve senkit nem érdekel, hogy használhatatlan, ha 3 napon bellül nem derül ki akkor megtarthatod:)
én is így jártam, amikor lejárt a voda bevállaltam a T-t mondván az állítólag gyorsabb mindenhol(papíron), azt 1hét mulva mentem pestre és nem hitem a szememnek!!! majdnem kibasztam az ablakon az egészet amikor dombóvár és siófok között egy picsa emilt nem tudtam elküldeni! A t-nél meg: haha! lejárt a 3nap!
megtarthattam és fizethetem a lányomnak havi 3000 ft-ért hogy legyn fészbúkja a suliba, egyébként ja! most 3.-os:)
A telenoros nem hűségnyilatkozatos az azért lett, ha keveset megyek előreláthatólag akkor visszamondhatom akármikor.
De ha valaki sokat utazik annak csakis VODA! -
Madve #16 Mellékesen azért, mert rákötöd a telefonod a gépedre, és megosztod vele, ha a gépeden nincs net... -
Madve #15 Én meg nem értem, hogy miért kell korlátos netet árulni manapság úgy, hogy még pénzt is mernek érte kérni... -
#14 Azért, mert Nálad nem tud, az nem azt jelenti, hogy aTrékom sz*r. Lehet, csak rossz helyen laksz! Költözz Miskolc City-be, ott a legmagasabb a sávszél (elvileg). Budapesten is van olyan "anomália", hogy van, ahol az 1 mega éppenhogy megvan, és lehet, hogy a "szomszéd" épületben meg megy 80 mega. A fejlesztés Koreában sem olcsó, viszont nagyobb a fizetőképes kereslet, meg a fizető ügyfél. -
#13 Azt meg még csak nem is értem, hogy minek egy telefonra korlátlan net. Az enyém 3GB-os csomag, soha nem vagyok még a közelében sem. -
#12 Azért ne magyarázd már meg, hogy a pestiek az okosgyerekek mert szénné röhögöm magam. -
nlght #11 Ez csak arra jó, hogy eltereljék a GVH figyelmét arról, hogy évek óta kartelleznek. -
ozdimorgo #10 A trékom ne nagyon vergődjön, még vonalas netet sem képes rendesen biztosítani.
Két hónapig küzdöttem velük, mire bekötötték a retkes 1 megásat, miközben ilyen ótvart már nem is forgalmaznak. A napokban lejárt az 1 év hűség, vagy aláírok megint egy évet, vagy 7200Ft/hó. Világröhej.
Gyorsan kerestem másik szolgáltatót.
(2011 Európa...)