98
-
#18 szerintem ha figyeltél volna akkor tudnád hogy már az elsőből is sokan hiányolták a kamerát, még a fanok is... de jó probálkozás volt. -
#17 ipad1: előalpi kamera felesleges, nem kell olyan -> fan: igen, így van, abszolút hülyeség, aki olyat vesz amiben van az hülye.
ipad2: végre van előlapi kamera, mert az menő -> fan: igen így van, abszolút szükséges, aki olyat vesz amiben nincs, az hülye. -
Szefmester #16 És ebben lesz valami nagyon nagy újdonság amit eddig Mr.S.J. feleslegesnek titulált? -
Cat #15 Skypoláshoz nem kell jobb minőség. -
#14 9,7 hüvelyk? 10 éve nagyobb színes tv-m volt. De hogy jön ez most ide? -
sanyicks #13 ti apple szellemi rokkantak hogy recsegtetitek a telefonokat meg mindent? Normál használat mellett nem sikerül a telefonomat recsegtetni, sőt ha 2 végét ellentétes irányba csavarom akkor sem. Haver vodafone 845-ét is elkértem ami alsó kat okostelefon, azt is megpróbáltam csavarni, az sem recsegett, mondjuk ha recsegne sincs vele gond, mert a telefont nem szoktuk ellentétes irányokba csavargatni(legalább is a normális emberek, persze az apple usereknél lehet hogy ez a legelső dolog), mert nem úgy kell használni. Érdekes módon az utóbbi 1 évig nem is hallottam ilyen recsegős dolgokról sehol, aztán egyszer csak mindenhol ezt írogatják az apple fagek.
Ez olyan mint az apple életérzés? Megmagyarázhatatlan, leírhatatlan, érezni kell? :D -
Globalmaster #12 Tudtommal mindenki birtokában van a véleménynyilvánítás szabadságának.
Ezzel viszont most nem fogok élni. Mások megtették helyettem:D -
#10 Minden alkalmat meg kell ragadni hogy elmondhassuk szar az apple -
#9 akinek nem tetszik mit keress itt? -
blasko1990 #8 hát akkor ne vegyél b.. vegyél recsegő Galaxy...-t s maradj meg a kékhalálnál , ennyi... ne sírjon a szád -
#7 Állítólag a kenyér is jó, több milliárd ember nem tévedhet... -
syn7h37ic #6 Állítólag a szar is jó. 400 milliárd légy nem tévedhet.... -
#5 1.3 az elterjedt a laptopokban.. szóval hogy jön ide egy fényképezőgép? ... -
#4 Csak zárójelben jegyzem meg hogy a laptopjaiban megtalálható az 1.3as kamera... de a cikk nem erről szólt, és csak találgatások... -
willcox #3 Ilyenem SEM lesz, mint ahogy más igagyi sem.
Csak zárójelben jegyzem meg, hogy a netbookom kamerája 1.3 Mpixeles, ami még az igagyi2 hátlapi kameráját is felülmúlja. Nevetséges. Bár tény, hogy sok a hülye, de van olyan 40 millió hülye, akinek ez kell? -
bino512 #2 1 megapixel?:D 7 éve jobb digikamerám volt:D -
#1 "az információt jól informált köröktől kapta"
hát az apple elég jól informált, ugyanis ők küldték a meghívókat...