98
-
#58 Nem is lehet összehasonlítani. Nekem van asztali gépem, notebookom, netbookom, de azért szemezek egy tablettel csak még nem döntöttem el, hogy milyen legyen. (Időm nem volt még kipróbálni őket - látatlanba meg nem vöszök) -
willcox #57 Kit érdekel, hogy te kit miről beszélsz le? -
#56 ihhii :), nekem már múltkor is elmesélte, hogy Ő jobban áll anyagilag mint én. (Lehet hogy körbenézek a házban hogy honnan figyel :D). Hát a kisebbségi komplexus leküzdésére nem biztos, hogy a forum a legalkalmasabb hely, de tény, hogy itt legalább szóba (írásba?) állnak vele :D -
willcox #55 Ettől még nem lesz az igagyi jobb. Sőt! -
#54 Én miért erőltetném? Csak jókat derülök rajtad innen a meleg szobából. Feldobódtam legalább két szerződés írása között :) -
#53 Ezek mind szarok, neki jobb van, olyanra nekünk nem telik, csak neki. Az ő istene a pénz, azzal mér. -
#52 Ne bassz. Akkor maradok hülye, én eddig azt hittem, hogy tavaly eladtunk kurvasok netbookot, de tévedtem egyet sem adtunk el, mert amire te nem mondod hogy netbook az nem is az. 11" alattiról élből beszéltem le mindenkit. -
willcox #51 "Kivétel erősíti a szabályt". Mindenre lehet ellenpéldát találni. Ugye nem erőltetted meg nagyon magadat? -
#50 Ez is fos:
http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=pS8jNzTab4WZZGjY
Meg ez is:
http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=8CwAK6XZ0pekc7aI
De némá még a Toshiba notebook is nagy szar:
http://www.ebolt.hu/product313401_category11337-Toshiba_Satellite_C650_11J_15.6_notebook.html
Fos fos fos Dell notik:
http://www.dell-notebook.klickcomp.hu/
Szar szar szar szar Lenovo:
http://www.siftwire.com/lenovo-ideapad-g455a-m320-amd-notebook.html
Tovább nem nézem, de ezek szerint mindenki szart gyárt. (Csak érdekes, hogy megint csak az apple hajára kenik, mert azt sikk szidni...)
-
willcox #49 Az bőven notebook kategória. Az istened (melópityu) ki is jelentette, hogy netbookot nem fognak gyártani. Így a kérdésedre a válaszom: igen. -
#48 Hmmm hát nem tudom ha szerinted ez fos akkor ennyit erről...
http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=IZfJRyRqVpStMi76 -
#47 macbook air egész pontosan. -
willcox #46 Képzelem, hogy mennyire lehet prémium, ha csak akkora a kamerája. Vagy én értettem félre valamit? Csak nem a "világhírű" prémium nevű cég gyártja? :) -
#45 Én vagyok hülye? Nézd már meg mit írtál:
"nem életképtelen a netbookom, nagyon is jól működik, nagyon hasznos eszköz. Hogy te nem engedhetted meg magadnak, hogy legyen neked is, az a te egyéni szocproblémád. Mindenesetre azt telepítek rá, amit csak akarok, és nem pedig azt, amit melópityu, mint diktátor megenged."
Na most vagy olyan hülye vagy, hogy mást írsz mint amire gondolsz, vagy olyan hülye vagy, hogy már azt sem tudod mit írtál. Az én olvasatomban itt azzal kérkedsz, hogy a netbookodra azt telepítesz amit akarsz. Képzeld a Macbookra is azt lehet telepíteni amit akarsz (merthogy apple-nél az a kvázi netbook). -
#44 "Csak zárójelben jegyzem meg, hogy a netbookom kamerája 1.3 Mpixeles, ami még az igagyi2 hátlapi kameráját is felülmúlja."
Az én netbookom kamerája meg 0.3Mpixel, de hogy jön ez most ide? Vagy minden cég hülye amiért 0.3Mpixeles webkamerát rak a gépébe? Pedig ez premium netbook ráadásul.... -
willcox #43 Talán ha végigolvasnád, akkor nem lennél ilyen hülye. Vagy talán nem sikerült még a #33-ig eljutni olvasásban? -
#42 Nekem ugyan nincs macbookom, de jópár havernak van, még soha nem szóltak rájuk, hogy ejnye bejnye azt a programot nem engedem telepíteni by Steve.... ne légy hülye. -
#41 Jaa, hogy te megsértődtél mert az irtam hogy a netbook egy életképtelen cucc, ezért kezdtél el kérkedni az anyagi helyzeteddel? Írhattad volna ehelyett azt is, hogy légyszives, fejtsd már ki, szerinted miért életképtelen a netbook. Ennyi. Egyébként jól csavarod a szavakat, ezt elismerem :)
-
willcox #40 Már hogyne szóltam volna le? Meg is indokoltam, hogy miért. Te meg indoklás nélkül csak leszóltad a netbookot. Ne haragudj, de meddő vitát nem folytatok senkivel, erre más alanyt keress. Ha nem a cikkben szereplő cuccról írsz nekem, akkor nem fogok reagálni. -
#39 ?? :)
Te is leszóltad az ipad-et , mégse mondtam, hogy biztos csóró vagy azért...
-
willcox #38 Nem kérkedek vele. Sznob meg egyáltalán nem vagyok. Te leszóltad a netbookokat, erre jött a reagálásom. Nem kellett volna leszólnod. -
#37 Jól csavarod.. minek kérkedsz az anyagi helyzeteddel? Ez volt a kérdés. Kit érdekel, mikor az igagyikról beszélgetünk? Ez olyan tipikus sznob tulajdonság. -
willcox #36 Kinek kéne bármit is bemutatnom? És egyáltalán miért? Nem rólam szól a cikk. :) -
#35 #26 Bocs, itt még a notebookrol volt szó. A két platform eléggé más. Bár meg tudom érteni hogy neked nem jön be, hisz megszoktad hogy a notebookodra meg a netbookodra azt raksz amit akarsz. Milyen szuper is az. -
#34 Nem vonom kétségbe. Bár nem értem minek kérkedni vele. Ha meg büszke vagy arra amit elértél, akkor azt be is mutathatnád. -
willcox #33 Nem! A cikkben emlegetett igagyiról van szó. -
willcox #32 Van mire (szerénytelenség nélkül, és itt nem az általad emlegetett anyagi helyzetemre gondolok), hidd el. -
#31 Gondolom az iphonera gondolsz, ezekszerint nem láttál még macbookot vagy imacat OS X-el... -
willcox #30 Az igagyira bizony csak olyan dolgot rakhatsz, amit melópityu beenged az iratyi boltjába. -
#29 Az a baj, hogy nagyon okosnak hiszed magad, mégis idejársz fröcsögni, fröcsögös szinten...nem vagy jobb az apple fanoknál, akiket szidsz... -
#28 Hehe, előbb utobb mindig előjössz az anyagi helyzeteddel, érdekes. Egyébként képzeld, megengedhetem magamnak hogy legyen akár mindkettő, de csak notebookom van, elég nekem az is. Bár tudom te gazdagabb vagy és biztos jobb cuccaid is vannak, szóval ne is firtassuk kinek mire telik, hisz ugyis nyernél :)
Egyébként azt telepítek rá amit akarok, melópityu nem szól bele, szerintem neked se :) -
willcox #27 Nem csodálkozom a kérdéseden. Ha érted, hogy mire gondolok... LOL! -
willcox #26 Van notebookom is, ne aggódj.
Egyébként meg egyáltalán nem életképtelen a netbookom, nagyon is jól működik, nagyon hasznos eszköz. Hogy te nem engedhetted meg magadnak, hogy legyen neked is, az a te egyéni szocproblémád. Mindenesetre azt telepítek rá, amit csak akarok, és nem pedig azt, amit melópityu, mint diktátor megenged. -
#25 Akkor tulajdonképpen ki is most az idióta? -
willcox #24 Mint ahogy az iDióták is állandóan döngetik a mellüket, hogy milyen nagyszerű az igagyi. -
#23 Valószinűnek tartom hogy az éven már a netbookod gyártoja is tabletet fog gyártani idén és nem netbookot. Egyébként is egy életképtelen cucc volt a netbook.
Akkor már inkább egy 13as notebook. -
willcox #22 Ez az igagyi érzés olyan, mint amikor a nők mondják:
"van egy érzésem, megjött a vérzésem".
Jól sejtem? :) -
willcox #21 A tévédet én sem értem, hogy hogyan jön ide. Elvégre az igagyi nem tévé. Hasonlíthatnád még körtéhez, lovasszekérhez, vagy amihez akarod. De ezt az igagyit állítólag a netbookok (nem notebook!) kiváltására találták ki, erre írtam, hogy a netbookomban sokkal jobb a kamera. Az egyéb perifériáiról, a felhasználhatóságáról és nem utolsó sorban az áráról ne is beszéljünk. -
willcox #20 Ráadásul Skype-hoz az előlapit kéne használni, az meg lófütty. -
willcox #19 Neked biztos nem kell. Nekem kell.