Mozgásban a The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Végre kétkezes rendszer. Balkezes révén, a karakterem is a balban fogja majd a kardot. Remélem ebben jó lesz a karakter alkotás, mert az Oblivionban rémes volt. Ebben a részben adja magát, hogy északi karakterrel nyomjuk, ahogy az oblivionban, birodalmival.

\"Egy gy?r? mind fölött\"

Szerintem élvezhetõ lesz azok számára is, akik nem tolták az elõdöket. Az Oblivion sem igényli a Morrowind ismeretét, a Morrowind sem az elõdökét. A világ háttér-információit úgyis tartalmazza az a rengeteg könyv, ami a játékban felbukkan.

Te inkabb tanuld meg elobb mi a kulonbseg billentyuzet es billentyuzet-kiosztas kozott,aztan johetsz eszt osztani...
En sem vagyok mai gyerek, megis tudok -legalabbis elegseges szinten- angolul annyira,hogy siman megertsek filmeket,jatekokat..alapfokunal nem nagyon kell tobb es az angol alapfok 1 vicc...

"peace!"? ejnye...villogunk 1 magyar forumon az angol tudassal? Mit is mondhatnek? Fail😛
Molnibalage
Most sem látok semmit, ami miatt mást kellene írnom.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

yesname
Az orbitális marhaságot mire értetted, arra hogy kimaradt a billentyûzet elöl a magyar? Nem tudtad mit akarhattam írni? Akkor dobd vissza diplomádat, mert IQ-ban gyengus vagy nagyon. Aki olyant ír mint amire reagáltam inkább ne fórumozzon magyarul, ha nem tud ékezetet használni. Peace!

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

yesname
Akkor kérlek olvasd el még1x és próbálj erõsen koncentrálni rá mit írtam. (Ezt a manapság egy 20 év alatti mondatodra értem.)

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Molnibalage
Nagyobb ciki ékezetek nélkül írni magyar fórumokon, akkor is ha azért teszed mert nincs billentyûezted.

Sajnos manapság túl gyakran hallok orbitálisan nagy marhaságokat. Íme egy példa.

Egyébként meg tényleg, azért egy mai 20 év alattinak elvben illene az angolt magába szívni...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Én képtelen voltam az TES-sel tolni. A Nehrimmel tolom. Nagyon magasra teszi a lécet...

yesname
Nagyobb ciki ékezetek nélkül írni magyar fórumokon, akkor is ha azért teszed mert nincs billentyûezted. Továbbá magyarországon vagyunk f..f..j, itt magyarul írunk és ez nem ciki. Honnan tudod egyáltalán, hogy adott embernek aki nem tud olíyan szinten angolul, hogy teljesen megértsen dolgokat milyen okai vannak rá, hogy nem tud angolul. Lehet már régi motoros és nem volt/nincs szüksége rá, ezért nem tanulta meg. Lehet, hogy más nyelveket tanult stb. Kapjál már magadhoz szerencsétlen. (Én tudok angolul, úgy írom le ezt.)

Ugye vagod mi a kulonbseg magyar forumon magyarul irni es picsongani,mert elmaradtak a vilagtol es nem tudnak angolul (tudod az angolt "kicsivel" tobben irjak/olvassak/beszelik, mint a magyart valaha is fogjak es -sajna- az angol a number 1 vilagnyelv..akkor is, ha nem tetszik...es 2011-ben nem erteni -akar csak alapfokon- ciki...szinten akar tetszik,akar nem)
Ha pedig programozo,IT-s vagy barmi szamitastechnikaval foglalkozo egyenek (ami nem ritka errefele) akkor plane epic fail...
bah
Látom pár embert érdekelne a szöveg, akkor itt van:

You should have acted.
They're already here.
The Elder Scrolls told of their return.
Their defeat was merely delay
Til the time after Oblivion opened,
When the sons of Skyrim would spill their own blood.
But no-one wanted to believe.
Believe they even existed.
And when the truth finally dawns:
It dawns in fire.
But,
There's one they fear.
In their tongue, he's Dovahkiin:
Dragon Born!

Magyarul, megpróbálom lefordítani:
Cselekedned kellett volna.
Már itt vannak.
Az õsi tekercsek megjövendölték a visszatérésüket.
A vereségük csupán késleltette azt
Addig amíg Oblivion kapui kinyíltak
Amikor Skyrim fiai saját vérüket ontanák
De senki nem akarta elhinni
Elhinni, hogy egyáltalán léteznek
És amikor az igazság világossá vált
Tûzben vált világossá
De,
Van valaki akitõl félnek
Az õ nyelvükön, Dovahkiin
A sárkányvér!!! (vagy sárkányszülött csk az nem hangzik olyan jól magyarul)

DaemoonHunter
ezek nem újdonságok...már korábban közöltek egy cikket, amiben ezen dolgok egy része tisztázva lett, szóval lehet majd használni mind2 kézben fegyvert, és kivégzések is lesznek majd...

Asszem, tartalékolok egy hét szabadságot novemberre, ha kijön a Skyrim. 😊

A trailert sasszemmel figyelve:
- a karakterünknek lesz egy olyan tulajdonsága, (greater power?), hogy "dragon tongue"? Amikor leordítja a sárkányt, sárkány-nyelven?
- A vizek (még?) nem néznek ki olyan jól (lásd vízesések).
- Szép, ahogy a fõhõs bõre vérrel össze van spriccelve.
- Amikor a medvére támad, látszik a kezén, hogy tûzlabdát fog dobni, "ég" a keze, mint ahogy a Bioshockban lángolt a kézfej, ha tûzvarázslat volt rajta.
- A barlangban látszik, hogy egyik kezében kard, másikban Magic staff - két fegyvert forgathatunk egyszerre?
- Szépek az undead-ek.
- Ahogy a fogadóban elvágja valaki torkát, az egy "sneak attack"?

Hát, nagyon drukkolok...

bah
Meg kell mondjam eléggé hatásos lett az intró, fõleg ezzel a zenével és a narrátorral. Majd ha egyszer lesz jó gépem kipróbálom, szaggatva és gagyi grafikán felejtõs.

mousee
nagyon várós játék... remélem nem cseszik el azzal hogy szuperszámítógépen is csak közepes grafikán megy majd :S

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

Nem baj az, hiszen egy skandináv mitológiáról mintázott országban játszódik. De azért, ha megnézzük, a változatosság megvan, csak a témához illeszkedõen: havasi rétek, fenyvesek, havas puszták, zubogók, õszi erdõk. Igazán hangulatos lett a trailer 😊

Ez az 2011 et írunk, te meg itt magyarul írsz egy magyar fórumra, tiszta szégyen vagy. fogadjunk még beszélsz is magyarul 😮

A Morrowind -szerintem- koroket ver az Oblivionra,foleg a kiegekkel...
A magyar feliratosoknak meg: 2011-et irunk,nojjetek mar fel....ideje megtanulni angolul
hogyne, én a morrowind-el sosem játszottam, csak az oblivion-al (TES 4), mégis éltem egyik legmeghatározóbb játéka lett, dobogós nálam, a 13 éves listámon😊

ha "csak" ugyanolyan lesz mint az elõdje , az oblivion, nálam akkor vakon ce preorder
<#nezze>
nem inkább jobb a magyar felirat.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Csak egy dolgon javítsanak, a karakter-fejelsztésen. Mert az sosem tetszett ebben a sorozatban.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

qetuol
inkább angoltanár?

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Molnibalage
Vajon az is élvezheti, aki egyik elõdöt sem tolta?

JaSoN HuNTeR
Tetszetõs. Magyar felirat kellene.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

qetuol
hûhaa.. naon komoly... a zene meg külön jópont.

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

ahogy látom ennek valósághoz közelibb lesz a képi világa (az oblivioné mesés volt), és ha jól látom skyrimben nem lesznek olyan változatos tájak mint az oblivionban, csak végig ez a sziklás hegyes téma.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)