22
Vodafone 533
-
WinStar #22 vegyél Samsung Champ-et,az olcsó és nagyon jó telefon :)
Megéri az árát. -
#21 ezzel a képpel kellett volna kezdeni a topic-ot :D
több csaj látogatná! LOL :D
-
#20 Hmm, milyen rossz dolog? Péel a pixelhiba? Vagy mire gondolsz? -
#19 sok roszatt nem halottam még róla, bár lehet, ez az ára miatt van, és vannak olyan dolgai, amiért, egy 80k-s telónál már kiakadna az ember, de egy ilyen árú készüléknél ezekre panaszkodni nem nagyon lehet :) -
#18 Akkor már inkább ZTE Balde, nekem az van és teljesen meg vagyok vele elégedve. -
#17 Egyetértek. A kedvenc hulladék teló a Samsung Monte, 40k és oprendszer nélküli. Hát ez a lol. Annyiért már ZTE Blade van. -
#16 ezt mondom énis.elötem szólonak elég a java..hátgratula. -
#15 lol java -
#14 java...
oprendszer nélkül egy telomár manapság = kuka -
#13 az érintő felület helyett ott van a qwerti billentyűzet. engem a wifi hiánya nem érdekel (az előfizumhoz kaptam ingyen netet). a kinézete nekem bejön.
Az érdekelne, hogy mennyire megbízható, lehet e rá rendesen pakolászni programokat (java) és hogy azok működnek e. néhol olvastam hogy gondok vannak mikrofonjával, hogy recseg meg ilyenek. Nekem nem kell hogy elvigye a kutyát sétáltatni meg meghőzzön helyettem. Telefonálni kell, meg netezni (MSN, FB, Email). -
#12 KUKA-KUKA-KUKA!!!!!!!! SENKI NE VEGYEN ILYET! :D
(aki szeretne szívni a rezisztiv érintő - wifi hiánya - (még sorolhatnám) miatt; vagy felesleges pénzt kidobni, annak ajánlott.)
-
#11 rezisztív tapi okán nálam alapból kilőve.
nem sznob vagyok. csak nem szeretem szop*ni magam :') -
#10 Na de ez nem okostelefon, a "mezei" keszulekek kozott pedig eddig is akadtak dizajnosabb darabok, mint egy fekete feltegla :D -
#9 nincs wifi :( -
#8 Ja? akkor ezért nem tetszik. Nekem a lapos téglák jönnek be. -
Engem általában a hardver érdekel és a gyári szoftver, nem nagyon szeretek "tuningolni" telót, mert félek, hogy balfasz leszek és elbaszom. :D
Ennek a kinézete nem rossz, sőt, még jó is a sok tégla fekete okostelefon között. -
#6 mert ő nagyon menő -
#5 Me?:D -
#4 Nem szívesen mutatkoznék vele társaságban. -
#3 Ez 553;) -
HápHáp1 #2 jó -
Sziasztok. Nemrégiben került piacra a Vodafone 533. Árához képest tetszetős kis masina, de sajnos nem igen találtam róla véleményeket. Akinek van már ilyen készüléke, megosztaná velem/velünk a tapasztalatait?
Mobilaréna teszt