1278

CityVille,Facebook játék
  • Carlos
    Inventory vagy business.
  • bency
    Hol találom a Supermarketet? Mert én sehol nem találom...:S
  • Carlos
    Ha beváltod őket bónuszt kapsz. Tárgyakat, XP-t, pénzt, energiát, ilyesmik.
  • Jó arc BADY
    Sziasztok.Azt szeretném megtudni h a kollekciók amiket összegyűjtöttem mire jók?
  • Carlos
    Pontosan!
    Ha az üzleteit kattogtatja, abból meg XP-jön, esetleg tárgyak és energia.
  • Kata
    A locsolásnak az az értelme, hogy a növények növekedési ideje lecsökken elég szépen. Ergó nem kell várnod annyit, előbb arathatsz, előbb lesz belőle pénzed.
  • Carlos
    Én az előbbihez... A gyors fejlődésnek nincs sok szerepe ebben a játékban. A pénznek már inkább.
  • Dondark
    Ez nem utasítás csak aki tartja magát hozzá az vegyen fel.
    Ki nem állhatom azokat a szomszédokat akik jönnek locsolni amivel semmit nem érek meg küldik a 1-2energyt 40es szinten:)
    Van akinek az a célja hogy szép várost építsen de van aki gyorsabban akar fejlődni és nem bénázik,én az utóbbihoz tartozom
  • N o N a m e
    tényleg jó ötlet, vannak elrontott boltneveim. Pár perce építettem fel, már minden anyagból van 1-2 :)

csak ezt a UPPERCASE betűt kellene lecserélniük, mert nem látszik a kis-nagybetű közötti különbség. :S
  • Carlos
    Új Feature: Város és Boltok átnevezése!

Jópofa. Fel kell építeni egy irodát (6 energia), majd kell 3 pecsét, 3 irattartó, 3 sipka, 3 jelvény és 3 márvány.
    Amint ez megvan máris lehet átnevezni a cuccokat egy kellemes kezelőfelületen. (az átnevezéshez kell pár barát aki aláírja az átnevezési kérelmet (3-10), ezis jópofa ötlet szerintem (olyan, mintha megszavaztatnánk a várossal)).
  • Carlos
    Szia,

Tudom Kata mingyárt letépi az arcom, de akkoris megmondom a véleményem, előre is sorry, kávé előtt vagyok.

Szóval szerintem nem jó dolog, feltételeket adni a szomszédnak. Nem kommunizmus ez. Ha megkéred akkor ok, de de pontokba szedted, hogy mit vársz, mintegy utasítottad a népet, hogy mit tegyen, mit ne tegyen.
    Nem szerencsés. Szerintem...
  • Dondark
    Sziasztok!
    Nem akar valaki a szomszédom lenni?:D
    -Főleg Zoneing permintet kellene küldeni mert annak van csak értelme.(napi 3szor lehet kb küldeni egymásnak)
    -NE öntözz meg ürítsd ki a házaimat csak arass vagy segíts építeni ha lehet(csak ezzel spórolsz villámot a szomszédodnak)
    -cserébe én is tartom magam ehhez amint gépközelben vagyok:

Akit érdekel az keressen rám facebookon (Pávai Balázs)

ui:Túl nagy lett a függőségem és utol kell érni a többieket:D

• N o N a m e
    hát ez nem volt nehéz

a képen kis ház szerepel, viszont a játékban tömbház van :)
  • [HUN]FaTaL
    Építs 4 Terraced Brownstone házat.
  • N o N a m e
    Köszi! Még 1 kérdés:
    mit akar a kicsi olasz?
  • Carlos
    10%-al többet fizet a bolt.
  • bency
    Nah ezt én se tudom...
  • Herold
    Többet fizet a bolt ha azzal töltöd meg.
  • N o N a m e
    Premium goodsban mi a jó?
  • Carlos
    Nézd meg a városom.
  • pzsuzska
    Hö? És mivel raktad körül ehhez?
  • Carlos
    289% fizetős cucc nélkül.
  • pzsuzska
    Hja, kb. 109 %-al nyomom őket :)
  • Carlos
    Hát vannak franchise-ok is. De a lényeg a magas %-os bónusz elérése a boltoknál. :)
    Ha a szomszédom lennél láthatnád hogy csinálom.
  • pzsuzska
    Megsúghatnád, hogy hogyan gyűlik ennyire jól a coins-od... Nagyon sok franchise-od van?
  • pzsuzska
  • Carlos
    De a rewardok szépek. :)
  • pzsuzska
    Rettentően komoly küldetés, ahogyan az ezt követő is... Ezen gondolkodtak ezidáig?
  • Carlos
    No, jött is egy új küldetés!
    Sam Reports:
    -1 múzeum
    -Gyüjts be a community épületekből ötször pénzt
    -Legyen egy rózsaszín virágod (Forever Young kollekció)
  • bency
    Emberek nyugi már....
  • Herold
    A nyalinger sleppem akarsz lenni? Nem lehetsz, mert te disgust-nak vagy a nyalinger sleppje. A kettő összeférhetetlen.
  • Kata
    Tanulj meg viselkedni kisgyerek ha nem szeretnéd gyarapítani az elakadásjelzőidet, ez nem az óvoda. ;)
  • Herold
    Anyád picsája.
  • Carlos
  • N o N a m e
    ha küldök privit, leszel a szomszédom?
  • Kata
    Ne foglalkozz Carlosszal, néha vannak ilyen ostoba gyerekes dolgai, a többi beszóló meg csak a nyalinger sleppje.
    Küldök privit, engem felvehetsz szomszédnak nyugodtan. :)
  • Carlos
    Biztos hogy lesz. Új küldetések folyamatosan jönnek. Csak várni kell őket, addig meg pénzt gyűjteni. Pl ha bejönnek a Csodák akkor azok sem lesznek éppen olcsóak. Szerintem.
    Egy landmark 2 misi, szerintem azok is kábé ennyibe fognak kerülni ha nem többe.
  • pzsuzska
    Szia!

:) Nekem izgalmasabb volt addig, míg voltak újabb célok! Még akkor is, ha sokszor tök értelmetlenek is voltak,... Na mindegy, remélem azért lesz még valami...
  • Carlos
    Szia!

Én 67 vagyok és nekem is már csak azok a küldetések vannak, amik a frissítéssel jönnek. Tehát nekem is az utolsó a gyáras volt. Azóta csak XP-t és pénzt gyűjtök.
  • pzsuzska
    Sziasztok!

Én is lelkes városépítő vagyok! Jelenleg 61-es szintű a városom. A legutolsó küldetésem a goods factory volt, megcsináltam, collect-eltem belőle már számtalanszor. A gondom az, hogy azóta nincs semmilyen küldetésem. Hiába töltöttem be többször újra a játékot, frissítettem, semmi. Lehetséges, hogy nincs újabb küldetés? Akik hasonló szinten vagytok, nektek jöttek újabb küldetések?

Köszi a válaszokat, jó játékot: Zsuzsa