1278
CityVille,Facebook játék
-
#118 Inventory vagy business. -
#117 Hol találom a Supermarketet? Mert én sehol nem találom...:S -
#116 Ha beváltod őket bónuszt kapsz. Tárgyakat, XP-t, pénzt, energiát, ilyesmik. -
Jó arc BADY #115 Sziasztok.Azt szeretném megtudni h a kollekciók amiket összegyűjtöttem mire jók? -
#114 Pontosan!
Ha az üzleteit kattogtatja, abból meg XP-jön, esetleg tárgyak és energia. -
#113 A locsolásnak az az értelme, hogy a növények növekedési ideje lecsökken elég szépen. Ergó nem kell várnod annyit, előbb arathatsz, előbb lesz belőle pénzed. -
#112 Én az előbbihez... A gyors fejlődésnek nincs sok szerepe ebben a játékban. A pénznek már inkább. -
Dondark #111 Ez nem utasítás csak aki tartja magát hozzá az vegyen fel.
Ki nem állhatom azokat a szomszédokat akik jönnek locsolni amivel semmit nem érek meg küldik a 1-2energyt 40es szinten:)
Van akinek az a célja hogy szép várost építsen de van aki gyorsabban akar fejlődni és nem bénázik,én az utóbbihoz tartozom
-
#110 tényleg jó ötlet, vannak elrontott boltneveim. Pár perce építettem fel, már minden anyagból van 1-2 :)
csak ezt a UPPERCASE betűt kellene lecserélniük, mert nem látszik a kis-nagybetű közötti különbség. :S -
#109 Új Feature: Város és Boltok átnevezése!
Jópofa. Fel kell építeni egy irodát (6 energia), majd kell 3 pecsét, 3 irattartó, 3 sipka, 3 jelvény és 3 márvány.
Amint ez megvan máris lehet átnevezni a cuccokat egy kellemes kezelőfelületen. (az átnevezéshez kell pár barát aki aláírja az átnevezési kérelmet (3-10), ezis jópofa ötlet szerintem (olyan, mintha megszavaztatnánk a várossal)). -
#108 Szia,
Tudom Kata mingyárt letépi az arcom, de akkoris megmondom a véleményem, előre is sorry, kávé előtt vagyok.
Szóval szerintem nem jó dolog, feltételeket adni a szomszédnak. Nem kommunizmus ez. Ha megkéred akkor ok, de de pontokba szedted, hogy mit vársz, mintegy utasítottad a népet, hogy mit tegyen, mit ne tegyen.
Nem szerencsés. Szerintem... -
Dondark #107 Sziasztok!
Nem akar valaki a szomszédom lenni?:D
-Főleg Zoneing permintet kellene küldeni mert annak van csak értelme.(napi 3szor lehet kb küldeni egymásnak)
-NE öntözz meg ürítsd ki a házaimat csak arass vagy segíts építeni ha lehet(csak ezzel spórolsz villámot a szomszédodnak)
-cserébe én is tartom magam ehhez amint gépközelben vagyok:
Akit érdekel az keressen rám facebookon (Pávai Balázs)
ui:Túl nagy lett a függőségem és utol kell érni a többieket:D
-
#106 hát ez nem volt nehéz
a képen kis ház szerepel, viszont a játékban tömbház van :) -
#105 Építs 4 Terraced Brownstone házat. -
#104 Köszi! Még 1 kérdés:
mit akar a kicsi olasz?
-
#103 10%-al többet fizet a bolt. -
#102 Nah ezt én se tudom... -
#101 Többet fizet a bolt ha azzal töltöd meg. -
#100 Premium goodsban mi a jó? -
#99 Nézd meg a városom. -
pzsuzska #98 Hö? És mivel raktad körül ehhez? -
#97 289% fizetős cucc nélkül. -
pzsuzska #96 Hja, kb. 109 %-al nyomom őket :) -
#95 Hát vannak franchise-ok is. De a lényeg a magas %-os bónusz elérése a boltoknál. :)
Ha a szomszédom lennél láthatnád hogy csinálom. -
pzsuzska #94 Megsúghatnád, hogy hogyan gyűlik ennyire jól a coins-od... Nagyon sok franchise-od van? -
pzsuzska #93 -
#92 De a rewardok szépek. :) -
pzsuzska #91 Rettentően komoly küldetés, ahogyan az ezt követő is... Ezen gondolkodtak ezidáig? -
#90 No, jött is egy új küldetés!
Sam Reports:
-1 múzeum
-Gyüjts be a community épületekből ötször pénzt
-Legyen egy rózsaszín virágod (Forever Young kollekció) -
#89 Emberek nyugi már.... -
#88 A nyalinger sleppem akarsz lenni? Nem lehetsz, mert te disgust-nak vagy a nyalinger sleppje. A kettő összeférhetetlen. -
#87 Tanulj meg viselkedni kisgyerek ha nem szeretnéd gyarapítani az elakadásjelzőidet, ez nem az óvoda. ;) -
#86 Anyád picsája. -
#85 -
#84 ha küldök privit, leszel a szomszédom? -
#83 Ne foglalkozz Carlosszal, néha vannak ilyen ostoba gyerekes dolgai, a többi beszóló meg csak a nyalinger sleppje.
Küldök privit, engem felvehetsz szomszédnak nyugodtan. :) -
#82 Biztos hogy lesz. Új küldetések folyamatosan jönnek. Csak várni kell őket, addig meg pénzt gyűjteni. Pl ha bejönnek a Csodák akkor azok sem lesznek éppen olcsóak. Szerintem.
Egy landmark 2 misi, szerintem azok is kábé ennyibe fognak kerülni ha nem többe. -
pzsuzska #81 Szia!
:) Nekem izgalmasabb volt addig, míg voltak újabb célok! Még akkor is, ha sokszor tök értelmetlenek is voltak,... Na mindegy, remélem azért lesz még valami... -
#80 Szia!
Én 67 vagyok és nekem is már csak azok a küldetések vannak, amik a frissítéssel jönnek. Tehát nekem is az utolsó a gyáras volt. Azóta csak XP-t és pénzt gyűjtök. -
pzsuzska #79 Sziasztok!
Én is lelkes városépítő vagyok! Jelenleg 61-es szintű a városom. A legutolsó küldetésem a goods factory volt, megcsináltam, collect-eltem belőle már számtalanszor. A gondom az, hogy azóta nincs semmilyen küldetésem. Hiába töltöttem be többször újra a játékot, frissítettem, semmi. Lehetséges, hogy nincs újabb küldetés? Akik hasonló szinten vagytok, nektek jöttek újabb küldetések?
Köszi a válaszokat, jó játékot: Zsuzsa