1278
CityVille,Facebook játék
-
#158 Én meg csak 5 energy -
#157 Grat! -
#156 ma megnyertem a tornyot! :)
-
#155 A mai update a myster gift. Szép és okos és jó dolog, lehet kapni energiát, xp-t, pénzt (coin), tárgyakat (kollekciókhoz) és a fődíj a Kosrálabdapálya:
-
#154 nemrég 11 millióm van, most 3.
Zónáztam egy keveset, darabja 500K-ért... -
#153 én egyre jobban fogyok a pénzből kifele. nemrég 300 ezrem volt, most csak 40. :( -
#152 Kiváncsi vagyok mikor jön már a Wonders....vagy hogy mikor lesz 2 millám :D -
#151 Ma update:
Lecserélték a napi bónusz pénzét energy-re:
Day 1 - 1 Energy
Day 2 - 2 Energy
Day 3 - 3 Energy
Day 4 - 4 Energy
Day 5 - 5 Energy
Továbbra is van esély 5ik napon a toronyházra. -
#150 Én se értem -
#149 -
#148 Má geciretetszik... kit veszek fel? -
#147 Neeem.Akkor csak nem kapod meg azt a bónuszt amit adna. Semmi extra. -
#146 És ha nem kapod el a rablót, mi lesz? Pápá bevétel? -
#145 Nemá! És ha már el van vetve? -
#144 Valakinek sikerült már 1-nél több betörőt fognai?
Kábé 40-50 boltból szedtem már be a pénzt, de semmi a legeslegelső óta. Ez így elég gáz, ha 1 nap csak 1-et dob a random. -
#143 Nagyon tetszik :D Szerintem fasza...a salátáért nagy kár... -
#142 A fejes salátát redukálták 447-ről 114-re. Túl jól hangzott... -
#141 Működés:
Amint megvan a fejlesztés (összegyűjtöttél mindenből 5-öt), akkor kapsz két rendőrt véletlenszerűen a szomszédaid közül. Ezután amikor beszedet valamelyik boltodból a bevételt, akkor random megjelenhet egy betörő. Ekkor erre rá kell kattintani hogy az egyik aktív rendőröd megfoghassa. Amikor megfogta, akkor kapsz bónuszt.
Ezután a rendőrnek pihennie kell 72 órát avagy kérsz fánkot a szomszédoktól.
További fejlesztés:
3-as szinthez el kell csípned 10 banditát. Ekkor kapsz egy járőrkocsit a két "mezítlábas" rendőr mellé.
4-es szinthez 30 bandita elfogása szükséges. Ha ez megvan, akkor egy swat teherautót kapsz.
Minden esetben megváltozik a rendőrséged külseje is (azt nemtudom, hogy ilyenkor megint kell-e fejleszteni "kunyerálással") -
#140 Mai frissítés, rendőrség upgrade:
A megszerezhető bónusz tárgyak:
-
#139 lol és vannak rablók! Egy nagy pénzes zsákot vitt a hátán, rá kellett kattintani, és jött egy rendőr és elfogta :DD -
#138 a rendőrséget lehet upgradelni level 2-re! -
#137 Énis egyből azt termelem most....hihetetlen mennyire jól terem,én nem hiszem hogy tartani fog sokat... -
#136 Jaja. Remélem megmarad.
Nem tűnik szezonálisnak, mint mondjuk a cash-ért megvehető cucc...bár az érem másik oldala, hogy túl jól fizet ahhoz, hogy maradjon... -
#135 A Cabbage megmarad később is? Jó lenne mert elég jól terem. -
#134 ültess kukoricát és arasd le. Akkor valamekkora eséllyel ez esik.
p.s.: Nem érdemes beváltani a kollekciókat, mert rengeteg küldetés van, amiben "gyüjts össze 3 darab ezt, 5 darab azt van".
Kedvencem az volt, amikor 6 db csokiba mártott epret kellett összegyűjteni:
-
#133 hol lehet ilyet szerezni? -
#132 csöves kukorica
Corn Collection utolsó eleme:
-
#131 Mi az a Corn on Cob? -
#130 St. Patrick's Day:
Érdemes hamar elültetni 10 káposztát (cabbage), mert kell majd 10-et szüretelni és 1.6 nap mire beérik. (Persze ha a szomszédok szénné öntözik, akkor hamarabb beérik)
Továbbá van egy új kollekció is a boltokhoz:
-
#129 Nem fogják!
#127: Reméljük jönnek majd a 4-500-as házak. -
#128 ez nem lesz jó, mert arra a 12x12-es területre sokat nem lehet építeni :S De hátha megnövelik 24x24-re! (NEM) :D -
#127 És hogy csinálsz 25 ezer lakost? -
#126 Stílus!
Amúgy igazad van félig. Nekem sem tetszik, hogy erre mennek rá, de megoldható szerintem fizetés nélkül is. -
#125 Szerintem kell majd 20 ugyanúgy mint eddig, csak nem 500K lesz, hanem 20K és legyen mondjuk 10.000-es populációd. Aztán a következőnél ugyanúgy 20 permit és 20K és legyen 12.500-as populáció. Kábé ilyesmi. -
#124 A pénz nem érdekel. Most költöttem 5 milliót területre... El is fogyott minden zoning permit. :)
500K + 20 permit / db volt. :) -
#123 Hát de legalább csak 20k lesz a terület...:S -
#122 Balanced gaming mi? A lényeg, hogy több pénzt lehessen lehúzni a játékosokról. Elmennek ezek a jó kurva anyjukba. -
#121 Ehhez már zoning permit sem kell? -
#120 Gondolom sokan észrevettétek, hogy megváltozott a terület vásárlás.
Sajnos rossz irányba halad a móka!
Ugyanis kezdik bevezetni az olcsó (20.000)-es megvásárlást és a POPULÁCIÓIGÉNYT a vásárláshoz.
Nem saját kép
Javaslom, hogy akinek még a régi rendszer van (20 permit és sok pénz) az vegyen most területet, mert vért fogunk hugyozni, hogy elérjük ezeket a limitértékeket!
"Hivatalos" komment a készítőktől:
Hello City Builders,
In our continued effort to provide everyone with a fun and balanced gaming experience we are working on adjusting the current expansion costs/requirements. What some of you are seeing is part of those adjustments, which are being rolled out slowly while we continue to work on optimizing them in order to ensure the best gaming experience for our players. -
Jó arc BADY #119 Köszi Carlos