1278
CityVille,Facebook játék
-
#198 Annyit tehetsz, hogy az "etetést" a legvégére halasztod, amikor már nincs más tennivalód, és utána a böngészőben egy inaktív ablakban megnyitva hagyod a CV-t. Mert ezek a kis buzik rögtön hazamennek, ahogy kiteszem a valagam a városból.
Viszont ha megnyitva marad, 5-10 perc alatt felélik az összes goodsot, utána már ki lehet lépni. -
#197 Mondasz valamit, erre még nem is gondoltam. :) -
#196 Ha néhány sziklakertet elforgatnál, nem lenne változatosabb? -
#195 Azért, mert nem akarok igazi pénzt költeni rá. :)
A bézból ketrec pedig a magasabb százalék miatt van. Igy 292% körül vannak asszem. -
#194 Szép pénzgyár. Miért nem rögtön teniszpályákkal vetted körbe? (Amúgy azok a bézbólos ketrecek ott nem illenek a miliőbe). -
#193 No, mostantól legatyásodtam, nem veszek jó darabig semmit:
-
#192 Sajnos mindenki ez miatt sír.
Az akadozást a sok kis pöcs járókelő okozza. :( -
#191 Nem tudtok valamit amivel ki lehetne küszöbölni ezt az akadozást?! Fél órát játszottam a játékkal, végignéztem a szomszédokat, viszont annyira akadozik a játék néha, hogy szinte játszhatatlan. -
#190 Egyébként tényleg jól néz ki. -
#189 Hát a két torony 500-500K, a Tokyo torony 2M, a 4 Penthouse pedig ingyen van, csak szerencse kell hozzá. A dekor elhanyagolható. Szóval legyen mondjuk 3 millió 20 ezer. -
#188 Uhh... ez biztos sokba került. -
#187 Nekem most ez a kedvenc helyem a városomban:
-
#186 De az nem itt van :D -
#185 Énis így kezdtem. Aztán úgy építem, hogy szép is legyen és pénzt is keressek... -
#184 Van ilyen verseny, City of week, a hivatalos fórumon nézz utána. -
#183 Amúgy én igy állok most :) Én azok közé tartozok aki a rendezett szép városra megy nem a haszonra :P
-
#182 Benne vagyok.
Javasolj valamit. Ha csak 2-3 ember tolja, akkoris legalább elvagyunk. :) -
#181 Kár hogy nem vagyunk többen,lehetne csinálni versenyt szavazatok alapján...akinek a legszebb városa van,vagy bármit hogy kicsit pörögöjön a topik.. -
#180 Húúú köszi hogy csináltál,nagyon kiráy :D -
#179 Van szép bannerünk mostantól, remélem tetszik mindenkinek! -
#178 vagy a mysteri gift adja ha mákod van, de egyszerűbb a szomszédtól kérni. -
#177 A free giftek között van, a barátoktól kell lájmolni. -
#176 "Legyen két óra (Street Clock) a városodban"
Honnan tudok én szerezni órát,mert sehol sem találom:(
Átnéztem már mindent de sehol nincs:( -
#175 Na, szerintem most vágták haza a vonatot!
Mostantól úgy működik, mint a gyár: haverokat kell toborozni, hogy meglegyen a teljes cucc amit szállít. (Tehát a régi 1200-ért 300 cumónak annyi, most 1500-ért 150 vagy ha segítenek 400 jár).
Cserébe ha segítesz, akkor gyüjthetsz jó kis kollekciós tárgyakat:
A grain elevator jópofának tűnik, 700-at ad a tárolókapacitáshoz. A másik 10% bónuszt ad.
Amint először megvannak a bónuszok (unlock, egyszeri 10% bónusz) utána szerintem gagyi 25 goods, 1 energia vagy hasonló reward lesz a jutalom a kollekció összegyűjtéséért. -
#174 Épp ideje volt. Én naiv még mielőtt megépült volna, azt hittem, ezzel majd felszámolhatom a veteményest, mert annyi goodsot fog termelni hogy kiváltja. Ezzel szemben az a napi párszáz goods nem old meg semmmit. -
#173 Dupla értékekkel működik mostantól a gyár!
Hajrá! Az 1 napos melóért 1050 premium cucc jár!
-
#172 Nekem már csak azok vannak amik frissen jönnek. :) -
#171 Sokszor nincs kedvem ezeket a hülye küldetéseket csinálni :D -
#170 Én előbb építettem kórházat, mielőtt beadta volna a Capitol buildinges küldit. Az baj? Mert azóta se tudok Capitolt építeni. -
#169 Küldetés 1:
-Legyen 4 Modern Chateou a városodban
-Legyen 3 CD-s lejátszód (kollekciós tárgy)
-Szerezz 3 balett cipőt (kunyerálás a szomszédtól)
Reward: Fine Art Theatre
Küldetés 2:
-Építsd meg a színházat
-Gyűjtsd be kétszer a bevételt
Reward: ?
Küldetés 3:
-Legyen Cosmetic Store a városodban
-Szedd be 10-szer a bevételt a Cosmetic Store-ból
-Kunyerálj 7 trikót a szomszédoktól
-Legyen két óra (Street Clock) a városodban
Reward: Dance Studio -
#168 Mai update: Orosz téma:
Rewardként jó kis szinházzal (nagyon pengén néz ki a lámpákkal a tetején) egy bolttal és matrojska babákkal, új küldetés sorozattal:
A küldetéshez legalább 19-es szintűnek kell lenni! -
#167 Jaja...Énis akartam linkelni. Epic! -
#166 Lol,kemény :D -
#165 Cheater! -
#164 PC HUMORból
-
#163 Persze ifjú tanítványom... -
#162 Lehetek a padavanod? -
#161 Hol az igazság :DDD -
#160 És nekem?
-
#159 Mekkora mákod van...