176
Mit csinálnak a párok?
-
Új vállalkozást itton? Miből? Hova? Ennyi erővel azt a jótanácsot is adhattad volna, hogy ugrojon le az első hídról... -
Kössz de előre nézek nem hátra.Azt nézem hogy lenne jobb,nem rosszabb. -
:)
Nem othonülős fasz vagyok.Mozi,séta,buli.Ezek megvannak.De akkor is egy idő után a lakásba szorúl az ember. -
és szerinted ez normális?
ha egyedül lennél:
tv,zsebhoki,csipsz,tv,tv,zsebhoki
fixed (?) -
Hugh Hefner #12 de. huszonx évesen még el. 25-30 évesen ne a győzikére akard meggyömöszölni az asszonyt. vagy tőlem aztán csináld, de akkor legalább próbáld meg felfogni, hogy van aki még a te korodban "ugrabugrál"
szakíts vele ha így érzel -
Ez egy alap.Gyereket pucér picsára felelőtlenűl én sem vállalnék.Ezen vagyok én is most hogy megteremtsem azt az egzisztenciát ami szükséges egy családalapításhoz a későbbiekben.
De itt a szabadidőröl van szó. -
Szerintem ezzel sokan így vannak,és ez nem elhidegülés.
Ne mondja nekem azt senki hogy X idő után is még eljárnak állandóan programokra.Egy idő után az összes kapcsolat beszűkül egy lakásba.Persze néha még egy séta,mozi,buli ott van.De a legtöbb közösen eltöltött idő a lakáson belülre esik. -
Szépen leültök és megterveztek egy saját vállalkozást, mert két-három gyerek mellett a legnagyobb teher nem a gyerek lesz, hanem a munka.
Mire gyereket vállaltok olyan anyagi helyzetet kell magatoknak teremteni, hogy mint alkalmazott ne függjetek senkitől. Ha ez nem sikerül, akkor szopás a köbön lesz minden megfázás, himlő, "korábban kell hazamennem", "nem tudok ma bemenni", "nem, főnök én nem utazhatok most külföldre két hétre" és a társai...!
Szóval mindent bele, amíg van idő. Nem pihenni kell, hanem nyomni a gombot, mert ha most nem, később már nem lehet!
-
Hugh Hefner #8 hát ha neked eddig egy párkapcsolat azt jelentette, hogy idézem " tv,szex,csipsz,tv,tv,szex", akkor neked nem lehet tanácsod adni, elvileg ha nem is hibás, de mindenképp balfasz a hozzáállásod az egész dologhoz. csinálj gyereket, az a neked való. aztán majd szeretettel vár a budaörsi tesco hétvégente a mackógatyádban hogy telepakold a toyotádat.
melyik városban élsz? -
Vlala #7 Ha ez az "ugrabugrálás" szükség kérdése, ott már most komoly baj van. Elhidegültetek. -
drogot kell szedni és nem lesz unalmas 1 perc se a győzikéből -
Gyereket nem időtöltés szempontjából fogok vállalni,és nem azért mert épp ráérek.:) -
Veszekednek a semmin :D -
Huszas éveiben járó fiatalok problémája ez,mert ahogy jön a házasság,gyerek egyből elszáll ez a gond.Örűl az ember majd ha luk lesz a seggén és nem lesz semmi programja,dolga,csak a pihenés.
Na de addig akkor is ott ez az érzés,mert most most van.Se gyerek,se család se stb... -
JagFater #2 Ott már baj van, ha uncsi.
Egyébként gyerek a megoldás és garantáltan nem fogsz unatkozni. -
Mit csinálnak a párok?jön a kérdés.Egy idő után unalmas a tv,szex,csipsz,tv,tv,szex kombó.Feltétlenül szükséges programokkal teli napon ugrabugrálnunk kedvesünkkel,hogy tartalmasabb legyen a kapcsolat?Kinek van ehhez kedve?
A témával kapcsolatos programok,ötleteket,vagy hasonló problémával küzdő emberek eszmecseréjének a topikja.