10
  • Rotyoka
    Emberek... Aki ilyen szállodába megy az nem csak aludni fog oda járni, meg annak a lakása 2x ilyen... Nem tudom mit fröcsögtök
  • krk
    "A vendégek számára fontos, hogy egy szállodában is ugyanolyan eszközöket használhassanak, mint az otthonukban vagy a munkahelyükön."
    Elképzeltem a helyzetet.
    Kiveszek egy szobát.
    Bemegyek.
    Mit látok...? Egy cnc eszterga!
  • carville
    A kulcsot ha tehetném minden szálláshelyről száműzném, diáktól kezdve az 5 csillagosig, persze az írisz vizsgálatot én is túlzásnak tartom. Én a mágneskártya híve vagyok, könnyebb zsebre vágni, annyi embernek kérhetek hozzáférést egy szobához amennyihez akarok, így nem kell egymást vadászni a kulcsért, és a szálloda se akar pofátlan méretű büntetést rám sózni ha véletlen elvesztem, mert nekik szinte nem kerül semmibe a pótlása, és amikor kiköltözök az elveszett kártya is elévül.

Itthon persze nem fordulnak elő ilyen gondok, de egy szálláshelyen nagyon utálom a kulcsokat.
  • daninet
    A központi hallban vagy egyéb helyen, repeatereket nem szerelnek szinte sehova... Ha valaki a szobájában netezhet az 3csillag+ pedig nem egy nagy extra, 3-4 párezer forintos routerrel megoldható a szintenkénti lefedettség.
  • Cat #6
    Vitatkoznék, a nyugati országokban már az egy-kétcsillagos szállodákban is mindenhol van internet.
  • edisonson
    Egyetértek Magyarországon meg különösen nem természetes. De wifi-t is nehéz találni ami ingyenes és rendesen működik.
  • Kheller
    Érdekes, hogy a wifi és a normális sebességű internet meg sincs emlitve, pedig az egyik legfontosabb és sajnos messze nem természetes...
  • Szefmester
    Én is erre gondoltam. Lakásnak álomszerű, szállodai szobának értelmetlen. Ez a túlzott luxus csak -számomra- erőteljes pénzkidobás. Ha üzleti úton vagyok akkor jó eséllyel csak aludni jutok vissza a szállóba, ha kirándulni akkor megint csak aludni fogok"hazamenni".
  • Molnibalage
    És minek a többi extra? Őszintén szólva, ha az ember külföldön van erős túlzással csak aludni jár oda...
  • mad mind
    "Egy mai korszerű szállodában a vendég az ajtó mellett elhelyezett íriszszkennerrel azonosítja magát, majd már nem kulccsal vagy kártyával, hanem a mobiltelefonjával nyitja ki a szobája ajtaját. "
    Ez egy baromság. Mivan ha nincs telefonom, vagy az adott országban nem működik? Egyébként is, mi a baj a kulccsal? Meg miért adnám meg a biometrikus adataim egy szállodában, amik egyáltalán nem megbízhatóak adatvédelem szempontjából.