Két új játék szivárgott ki egy héten belül
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Bár a kalózkodás áldozatok nélküli bûncselekménynek tûnik, minden érintett számára komoly következményei lehetnek. Az elmaradt értékesítés bizonytalanná teheti a folytatások, új programok megjelenését..."
Remélem a Sims Medivial kiszivárog! <#idiota>#idiota><#buck>#buck>
Remélem a Sims Medivial kiszivárog! <#idiota>#idiota><#buck>#buck>
Bizonyíték a fallout3ban amikor valós idõben célzunk, akkor nemnagyon számít hogy az ellenfél melyik részét találjuk el, de a pontos célzásnál leáll a játék, ez gamepadra tökéletes, de a morrowindben sem volt semmi olyan amit gamepaddal nehéz lenne megoldani míg jópár más RPGben van jópár bonyolultabb megoldás, amihez jobb lenne ha az ember inkábbb billentyûzeten zongorázna, nem gamepaddal a menükben szenvedne...
A
a játékokról annyit, hogy a morrowind/oblivion/fable1 is konzolport (és konzolon sikeresebb) volt .....megkérdõjelezem bizonyitsd!!! mondjuk a Fablerõl talán elhiszem , de hogy a Bethesda nem direkt Xboxra fejlesztette a cuccot az gyanus.
"Dead Space meg Mass Effect meg hasonlókról azért olvasok amik állítólag elég sikeresek, mondjuk szétvernek minden konzoljátékot:)"
de a mass effekt az pont konzoljáték volt, csak majdnem egy évre rá portolták pcre is meg a dead spacenél is nem hinném hogy a fejlesztésnél a pcsek igényeit veszik alapul, csak annyi hogy arra nem kellett a konzolverzió után sokat várni, ez most érdekes hozzáállás, hogy ami játék tetszik az pc játék, ami nem, az jól/rosszul sikerült konzolport.
de a mass effekt az pont konzoljáték volt, csak majdnem egy évre rá portolták pcre is meg a dead spacenél is nem hinném hogy a fejlesztésnél a pcsek igényeit veszik alapul, csak annyi hogy arra nem kellett a konzolverzió után sokat várni, ez most érdekes hozzáállás, hogy ami játék tetszik az pc játék, ami nem, az jól/rosszul sikerült konzolport.
A
Én már túl vgayok azon, hogy egy játék - legyen az bármilyen - annyira lázba hozzon, hogy össze vissza vásárolgassak mindenféle konzolt miatta. Volt amit vártam pécére, pl Fable 2, GoW 2, Halo 3, de aztán nem jöttek, de az élet nem áll meg, nem jön, nem jön. Ez van, majd lesz másik. Lehet, hogy egy 15-18 éves még nem így éli meg és mindenképpen beszerzi a konzolt, de majd õ is kinövi.
Ha azt vesszük akkor pl a Fable meg mondjuk a Darksiders is inkább a Hack 'n Slash kategóriába sorolhatóak és ennek ellenére állítom, hogy én jobban el tudtam velük játszani egér + bill segítségével mint te gamepaddal. Bár tény, hogy azért próbálják gamepadra állítani a kontrolt. (Az a csúcs igénytelenség, amikor portolt játékban pc-n megjelenik, hogy nyomd le a piros "B" gombot... - aztán csodálkoznak, hogy nem mennek az eladások)
Én sem követem a pécés megjelenéseket, mostanában nincs idõm nagyon játszani, bár azért ilyen Dead Space meg Mass Effect meg hasonlókról azért olvasok amik állítólag elég sikeresek, mondjuk szétvernek minden konzoljátékot:)
Csak hát valóban pénzügyileg konzolra érdemes inkább fejleszteni ha csak nem tényleg jó játékot vagy nagy nevût csinálsz mert az mehet bátran PC-re, az ott is fogyni fog. Vagy ha esetleg valóban komplex, bonyolult játékot akarsz, mert a gamepad az jó sok dologra de azzal tényleg nem fogsz végigvinni egy rts-t. De még egy Splinter Cell-t sem, ezért is kellett ugyer atomra butítani a konzolos verziót:S
Én sem követem a pécés megjelenéseket, mostanában nincs idõm nagyon játszani, bár azért ilyen Dead Space meg Mass Effect meg hasonlókról azért olvasok amik állítólag elég sikeresek, mondjuk szétvernek minden konzoljátékot:)
Csak hát valóban pénzügyileg konzolra érdemes inkább fejleszteni ha csak nem tényleg jó játékot vagy nagy nevût csinálsz mert az mehet bátran PC-re, az ott is fogyni fog. Vagy ha esetleg valóban komplex, bonyolult játékot akarsz, mert a gamepad az jó sok dologra de azzal tényleg nem fogsz végigvinni egy rts-t. De még egy Splinter Cell-t sem, ezért is kellett ugyer atomra butítani a konzolos verziót:S
nem én kezdtem
Nem nagyon követem manapság már a pc megjelenéseket, asszem valami ninja gaiden utánzat (ninja blade) jött ki, de az elég gyenge lett, a bayonetta volt még említésre méltó h&s ebben a generációban az sem volt, de egy H&S játékot billentyûzettel nyomni kb annyira lehet élvezetes mint egy stratégiát gamepaddal :)
Nem nagyon követem manapság már a pc megjelenéseket, asszem valami ninja gaiden utánzat (ninja blade) jött ki, de az elég gyenge lett, a bayonetta volt még említésre méltó h&s ebben a generációban az sem volt, de egy H&S játékot billentyûzettel nyomni kb annyira lehet élvezetes mint egy stratégiát gamepaddal :)
A
Jaj ne kezdjük már elölrõl ezt az egész pc kontra konzol vitát. Két teljesen különbözõ dologról van szó, az egyik egy multifunkcionális általános informatikai eszköz a másik meg egy céleszköz. Semmi értelme összehasonlítani a kettõt, vagyis kb. annyi értelme van, mintha egy okostelefont akarnál összehasonlítani egy szimpla számológéppel.
Felsoroltál 3-4 kivételt aztán annyi. Nézzük már meg, hogy pl. a nextgen konzolok elõtt mennyi hack 'n slash volt pécére meg utána mennyi...
Felsoroltál 3-4 kivételt aztán annyi. Nézzük már meg, hogy pl. a nextgen konzolok elõtt mennyi hack 'n slash volt pécére meg utána mennyi...
LOL ez a szivárgás téma.Crysis 2 még OK,mert az 1 hónap múlva jön hivatalosan.
De a killzone az nemsokára megjelenik és konzolokra általában 1 héttel elõtte már fent szoktak lenne a játékok sokak nagy örömére!
De a killzone az nemsokára megjelenik és konzolokra általában 1 héttel elõtte már fent szoktak lenne a játékok sokak nagy örömére!
Next PC upgrade: 2022
Egy konzol ára magyarországon is nulla egy folyamatosan szintentartott gamer pc mellett (pl amikor csak egy videokártya/cpu annyi mint egy egész konzol, és az nem tart 5 évig mint a konzol), a játékokról annyit, hogy a morrowind/oblivion/fable1 is konzolport (és konzolon sikeresebb) volt míg pcn is komoly sikereket érnek el a farmville/sims3 (konzolon meg a wii/kinect sports) szerû cuccok, szerintem ilyen szempontból nincs különbség.
A
Ne komolytalankodjunk mán ^^
Itt lehet olvasgatni, hogy kábé mi mennyire fogyott: www.vgchartz.com (sajna eléggé le kell görgetni a komolyabb játékokhoz)...
Itt lehet olvasgatni, hogy kábé mi mennyire fogyott: www.vgchartz.com (sajna eléggé le kell görgetni a komolyabb játékokhoz)...
A
Érdekes, hogy KZ3 japán fejlesztés. És a japán mentalitás nem arról híres, hogy a cég ellen ilyen "merénylet" kövessenek el. Mert ugye ott inkább kinyírna magát a dolgozó, minthogy a munkáltatójuk csõdbe menjen :S
Fákjúal!
Nem mindenki multizik. Ahhoz, hogy multizzál, nagyon kockának kell lenned. Egyszerûen azért fogy több, mert a fejlettebb országokban olyan, hogy egy konzol ára, az nulla. És ha már van, miért ne vennék meg? Leül, benyomja a ratyijátékot - a szándékosan faékre egyszerûsített félcmunkát, elratyiskodik 1-2 órát aztán annyi.
Én már olyat is hallottam, hogy egy milliárd példányban fogyott:))))
Jól mutatja mirõl szól most a modern 'játékipar' meg mirõl szólt a fénykorában 98-2000 körül hogy anno mikor kiadtak egy-egy demot, megmutatták milyen frankó a játék még azon javában dolgoztak hogy mégtöbb, még jobb legyen.
Ma , ha egyáltalán van demo, azt a játék kiadása után kapjuk csak sokszor, és annyit tesz hogy a játék elejét vagy egy kellõen szuperre kidolgozott rövid részt megmutatnak..mikor megvesszük a játékot nem többet jobbat kapunk, hanem ugyanazt, és az ujdonságok teljes hiányában. A marketing feleszi az egészet. Mire játszunk a trailerek a demo, már elõtte a játék összes valamire értékelhetõ jelenetét, és néhány morzsa marad.
System shock 2 trailer
Itt van pl ez a system shock trailer..Akkor voltak olyan jók és hangulatosak a játékok hogy mind ezt mind a thiefeket ilyen akcióköntösben mutogatták be..és mégis mennyi mindent rejtettek magukban.
Ma meg mélységesen mély történetekre utaló trailerek, és mikor indul a játék és lemegy az idegesitõen hosszú cutscene sorozat többnyire kiderül mit is játszunk..és nem változik sokat..(amelyik játéknak nem inge nem veszi magára )
Ma , ha egyáltalán van demo, azt a játék kiadása után kapjuk csak sokszor, és annyit tesz hogy a játék elejét vagy egy kellõen szuperre kidolgozott rövid részt megmutatnak..mikor megvesszük a játékot nem többet jobbat kapunk, hanem ugyanazt, és az ujdonságok teljes hiányában. A marketing feleszi az egészet. Mire játszunk a trailerek a demo, már elõtte a játék összes valamire értékelhetõ jelenetét, és néhány morzsa marad.
System shock 2 trailer
Itt van pl ez a system shock trailer..Akkor voltak olyan jók és hangulatosak a játékok hogy mind ezt mind a thiefeket ilyen akcióköntösben mutogatták be..és mégis mennyi mindent rejtettek magukban.
Ma meg mélységesen mély történetekre utaló trailerek, és mikor indul a játék és lemegy az idegesitõen hosszú cutscene sorozat többnyire kiderül mit is játszunk..és nem változik sokat..(amelyik játéknak nem inge nem veszi magára )
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Konzolokon még a multival nem rendelkezõ játékok is képesek többtízmillió példányban fogyni...
A
Nem, csak a fejlesztõk állása van veszélyben, mint azt olvashattuk. (De imádom az ilyen sarkított megjegyzéseket.) Istenem, majd küldök nekik pár forintot, nehogy éhen haljanak szegények. Lassan nagyobb bûncselekmény lesz a warez, mint a terrorizmus! Afrikában meg éheznek. Agyrém! Lassan bele kéne törõdni, hogy ez egy ilyen szakma. Akinek nem éri meg, ne csinálja. Másrészt pedig olyan nagyszerû játékokat kellene csinálni, amik a warez mellett is eladják magukat, pl. GTA sorozat, etc,etc,etc.
Ha rajtam mulna, mar tonkre ment volna. 15eve nem veszek sony termeket. Es ha hanganyag / film / jatek sony markaval jelzett, akkor azt sem. Inkabb letoltom, aztan eldobom, ha nem tetszik. Mas termekeket veszek, de a sony politikaja undorito.
Úristen gyerekek!!
Akkor most töbkremegy a sony????????
LOL:D
Akkor most töbkremegy a sony????????
LOL:D
Win7 unltimate, M4A89GTD PRO/USB3, AMD X4, ATI Rad HD 5770 CuCore, 4GB DDR3,HDD Samsung 1000 GB :)
A Crysis esetében szándékoskiszivárogtatásra gyanakszom.
Egy befejezetlen verziót sokkal kevesebben töltenek le, mint a végleges feltörtet, így reklámnak kiváló és ingyenes. Az a néhány letöltõ ezesetben nem zavar sok vizet. A végleges verzió warez meg amúgy is meglesz, szerintem már rég bekalkulálják, mint járulékos veszteség, csak rinyálnak. Egyszerûen muszály alkalmazkodniuk, amíg nem talál valaki egy tökéletes megoldást ellene. Persze nem hiszem, hgoy lesz.
Egy befejezetlen verziót sokkal kevesebben töltenek le, mint a végleges feltörtet, így reklámnak kiváló és ingyenes. Az a néhány letöltõ ezesetben nem zavar sok vizet. A végleges verzió warez meg amúgy is meglesz, szerintem már rég bekalkulálják, mint járulékos veszteség, csak rinyálnak. Egyszerûen muszály alkalmazkodniuk, amíg nem talál valaki egy tökéletes megoldást ellene. Persze nem hiszem, hgoy lesz.
Én nem értem ezt a kiszivárgás dolgot...
Ha a programozóknak is rossz lenne hogy kiszivárogjon a munkájuk miért szivárogtatná ki akkor bárki is??
Ha a programozóknak is rossz lenne hogy kiszivárogjon a munkájuk miért szivárogtatná ki akkor bárki is??
Irrelevant... Your appeals to my humanity is pointless - Seven Of Nine, Star Trek Voyager - Skorpion
CoDdal tán nem kéne példálózni, az PC-n egy szarnak számít. Szingliért nem érdemes megvenni, olyan rövid, a multiért meg azért nem, mert az geciszar.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Ezt nem mondta senki, de míg csak boxon volt warez, azért egy jobb játékból elment 2 millió boxon.
A cod6 15 milliós példányából 400 ezer pc volt, boxon így is volt warez, de mellette több milliós eladás is...
Nem a warezzal van probléma, hanem hogy pc egyszerûbb. két fájlt kell átmsáolni, és lehet tört szerveren játszani, boxon, és ps3-on nics így. Ha játszani akarsz online, ott meg kell venni a játékot, és a módosított konzol, miat még ki is vághatnak a rendszerbõl.
Pc-n senki se szól semmit.
A cod6 15 milliós példányából 400 ezer pc volt, boxon így is volt warez, de mellette több milliós eladás is...
Nem a warezzal van probléma, hanem hogy pc egyszerûbb. két fájlt kell átmsáolni, és lehet tört szerveren játszani, boxon, és ps3-on nics így. Ha játszani akarsz online, ott meg kell venni a játékot, és a módosított konzol, miat még ki is vághatnak a rendszerbõl.
Pc-n senki se szól semmit.
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselõje.
Skandallum!!..Konzolos játék nem kerülhet ki a netre,mert csak a PC-s társadalom a suttyó warezes réteg<#eplus2>#eplus2><#banplz>#banplz>
Egyik játékról sem tudom, hogy milyen, de így legalább lesz indokuk, hogy miért alacsonyak az eladások, ha szarok lesznek a játékok :)