17
  • TreDoR
    Ha így nézne ki talán még én is nekiülnék :P
  • bino512
    nem rox ez a verzió ,de tényleg azok a gömbök az élettel valami vicc:D hogy lehet ilyet kitalálni...mer hogy pörgősebb tőle a játék...ja persze,meg egyszerűbb hogy a sok hülye amerikai könnyebben tudjon játszani.
  • IMYke2.0.0.0
    Lehet kövezni: nekem a képen látható verzió tetszik.
  • Shakata
    Itt valami zavar van. Én úgy emlékszem, hogy a petíció a wowos stílus miatt indult.
    Meg mi az, hogy újra előhozni a Menny és Pokol harcát?! Kicsit furán van ez megfogalmazva... végül is eddig is erről szólt. Cain, mint az utolsó Horadrim a Menny képviseletében támogatta a hősünket.
  • Zomil
    Ohh ezen még normális hp potik voltak...nem olyan idiota hp gömbök, mint a mostani verzioban...
  • bino512
    ratyi lesz ha olyan karik lesznek benne amiket nagy fikcsőrökkel bemutattal poligon háború az egész,és semmi hangulata nincs,nem illik össze a játék a karakterekkel.A titan quest ben szebbek voltak a karik mint a d3 ban (legalábbis amit eddig bemutattak) remélem csalódok jó irányba=) mert nagyon szerettem az egyet meg a kettőt is,bár akkor jóval kissebb voltam:D de nagyon magával ragadó volt a világ, régen valahogy beleéltem magam a játékokba...ma meg már nincs egy olyan játék amivel ezt meg lehetne tenni...kevésnek van olyan jó hangulata.
  • dronkZero
    Aztán ezt meg megcsinálták azóta a Fable-ban.
  • aislado23
    Szerintem szimplán leszartak akkor is mindenkit csak most nagyon trendi mindent ilyen rajzfilmszerü oh bocsánat " hangulatos " grafikával kiadni.
  • sanyicks
    Mintha a linoázs2-ből szedtek volna dolgokat. Tisztára úgy néz ki a terület mint Aden és Innadril keveréke. Az alsóbb részek megint csak az l2 katakombáira emlékeztetnek.
  • menpe
    2005 körül csak találgatások plusz meg nem erősített infók voltak róla. Állítólag lett volna lehetőség jó-rossz irányba elmenni, és a tárgyaid úgy változtak volna rajtad, épp ahogy állsz lelkileg. Nem is tudtuk elképzelni iskolatársakkal, hogy is valósulhatna ez meg a játékban.
  • Jimmyke
    Érdekes, pedig mostanság direkt hergelik a fanokat, kedvencem az egyik fejlesztő, aki ezt a képet nyomta a pólójára, reagálva a 'túl színes' kritikákra:

• wraithLord
    Látom, megelőztél. :)

\edit "...ellen is indítottak..." -is
  • wraithLord
    Ezt nem értem. Azt hittem, ezt a verziót simán a Blizzard dobta ki, mert nem tetszett nekik (mint ahogy az már előfordult). Ha most jelentek meg róla képek, akkor mi ellen keltek ki magukból a rajongók?
    Amúgy a mostani D3 ellen is indítottak nem egy petíciót, és a Blizzard aztat nagy ívben lesz@rta.
    De mindegy, nem értek én hozzá.

Nekem ez jobban tetszik - a képek alapján.
    Nem értem, miért hiszik sokan azt, hogy valami attól lesz "darkos", hogy a pokolban/pokoli környezetben játszódik...
  • Pretorian
    lol Hát nem 2008-ban derült ki, hogy lesz egyáltalán Diablo 3? De. Akkor mit is csináltak a rajongók 2005-ben? Semmit...nem is hallott senki Diablo 3-ról 2005-ben.
  • menpe
    Gondolom ez a Menny része lett volna. A Purgatórium talán nem unikornisokból meg szivárványból állt volna, a Pokolról nem is beszélve. Pedig de vártam...
  • NovaTerra
    Te játszottál ezzel a verzióval vagy az új d3-al?
  • Ravkin
    És mi történt azóta ? A diablo III szarabb lett ! Grat a fejlesztőknek.