Így festett a 2005-ös Diablo III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TreDoR
Ha így nézne ki talán még én is nekiülnék 😛

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

nem rox ez a verzió ,de tényleg azok a gömbök az élettel valami vicc😄 hogy lehet ilyet kitalálni...mer hogy pörgõsebb tõle a játék...ja persze,meg egyszerûbb hogy a sok hülye amerikai könnyebben tudjon játszani.
IMYke2.0.0.0
Lehet kövezni: nekem a képen látható verzió tetszik.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Itt valami zavar van. Én úgy emlékszem, hogy a petíció a wowos stílus miatt indult.
Meg mi az, hogy újra elõhozni a Menny és Pokol harcát?! Kicsit furán van ez megfogalmazva... végül is eddig is errõl szólt. Cain, mint az utolsó Horadrim a Menny képviseletében támogatta a hõsünket.
Zomil
Ohh ezen még normális hp potik voltak...nem olyan idiota hp gömbök, mint a mostani verzioban...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

ratyi lesz ha olyan karik lesznek benne amiket nagy fikcsõrökkel bemutattal poligon háború az egész,és semmi hangulata nincs,nem illik össze a játék a karakterekkel.A titan quest ben szebbek voltak a karik mint a d3 ban (legalábbis amit eddig bemutattak) remélem csalódok jó irányba=) mert nagyon szerettem az egyet meg a kettõt is,bár akkor jóval kissebb voltam😄 de nagyon magával ragadó volt a világ, régen valahogy beleéltem magam a játékokba...ma meg már nincs egy olyan játék amivel ezt meg lehetne tenni...kevésnek van olyan jó hangulata.
dronkZero
Aztán ezt meg megcsinálták azóta a Fable-ban.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Szerintem szimplán leszartak akkor is mindenkit csak most nagyon trendi mindent ilyen rajzfilmszerü oh bocsánat " hangulatos " grafikával kiadni.
Mintha a linoázs2-bõl szedtek volna dolgokat. Tisztára úgy néz ki a terület mint Aden és Innadril keveréke. Az alsóbb részek megint csak az l2 katakombáira emlékeztetnek.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

2005 körül csak találgatások plusz meg nem erõsített infók voltak róla. Állítólag lett volna lehetõség jó-rossz irányba elmenni, és a tárgyaid úgy változtak volna rajtad, épp ahogy állsz lelkileg. Nem is tudtuk elképzelni iskolatársakkal, hogy is valósulhatna ez meg a játékban.

nincs, nem is lesz...

Érdekes, pedig mostanság direkt hergelik a fanokat, kedvencem az egyik fejlesztõ, aki ezt a képet nyomta a pólójára, reagálva a 'túl színes' kritikákra:

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

wraithLord
Látom, megelõztél. 😊

\edit "...ellen is indítottak..." -is
wraithLord
Ezt nem értem. Azt hittem, ezt a verziót simán a Blizzard dobta ki, mert nem tetszett nekik (mint ahogy az már elõfordult). Ha most jelentek meg róla képek, akkor mi ellen keltek ki magukból a rajongók?
Amúgy a mostani D3 ellen is indítottak nem egy petíciót, és a Blizzard aztat nagy ívben lesz@rta.
De mindegy, nem értek én hozzá.

Nekem ez jobban tetszik - a képek alapján.
Nem értem, miért hiszik sokan azt, hogy valami attól lesz "darkos", hogy a pokolban/pokoli környezetben játszódik... <#wilting>
Pretorian
lol Hát nem 2008-ban derült ki, hogy lesz egyáltalán Diablo 3? De. Akkor mit is csináltak a rajongók 2005-ben? Semmit...nem is hallott senki Diablo 3-ról 2005-ben.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Gondolom ez a Menny része lett volna. A Purgatórium talán nem unikornisokból meg szivárványból állt volna, a Pokolról nem is beszélve. Pedig de vártam...

nincs, nem is lesz...

Te játszottál ezzel a verzióval vagy az új d3-al?
Ravkin
És mi történt azóta ? A diablo III szarabb lett ! Grat a fejlesztõknek. <#zavart2>

Windows 7