225
Nagyfrekvenciás Aktív Ionoszférakutató Program
 • Tau Tang Wou
  #225
  Elolvastad egyáltalán a cikket, amit belinkeltem?

  De az látszik, hogy a szövegértelmezés sem az erősséged. Sehova nem írtam, hogy elhiszem, csak azt, hogy a mellékelt cikk alapján (amit nem olvastál el), lehet realitása.
 • Shiloh
  #224
  Elég borul elme vagy te. Az ilyen hülyeségeket elhiszed az evolúciót pedig tagadod. Hát csak gratulálni tudok
 • Saintgerman
  #223
  HAARP, Agenda 21 and Google's Role in The Sinister DNA Plan-Mature Content
 • Saintgerman
  #222
  A föld köré szőtt hálón keresztül. Ez az egyik oka a kémiai csikoknak, hálót szőpnek a föld köré, ami az irányzék szerepét tölti be.
 • Tau Tang Wou
  #221
  Régebben olvastam, hogy az összeesküvés elméletek szerint a HAARP-pal lehet földrengést kelteni a Föld arra alkalmas pontján.
  Kicsit meredeken hangzik, de meg is indokolták hogyan. A HAARP-pal gerjesztett ionoszféra visszasugároz a földkéregre és a periodikus rezgések, (ha megfelelő hullámhosszúak) megrezgetik a földkérget. Ha abban feszültség van, elősegíti a földrengés kipattanását.

  Erre pár napja olvasom a következő cikket:

  "
  ...

  [URL=http://index.hu/tudomany/2012/06/25/gps-szel_elorejelezheto_a_cunami/]Az óceánban keletkezett vízhullámok akkora energiájúak, hogy az általuk gerjesztett hatás a felső légkörben is érezhető. Ahogy a cunamihullámok létrejönnek a tengervízben, megrezegtetik a fölöttük lévő légréteget, ezek a megrezegtetett levegőrészecskék pedig hullámokat indítanak el felfelé.

  Az energiamegmaradás törvényeinek megfelelően a hullámok minél feljebb mennek, az egyre kisebb a sűrűségű atmoszférában annál jobban felerősödnek, ezért feljutnak egészen a 350 kilométer magasságban található ionszféráig. "[/URL]

  Szóval, ha a földkéreg képes megrezgetni az ionoszférát, akkor szerintem az ionoszféra is a földkérget.
  Így már csak az a kérdés, hogyan céloznak a HAARP-pal és máris nem koholmány az összeesküvés elmélet.
 • ZilogR
  #220
  Ez a gondolat volt már? (Részlet a 'Lain' c. anime-ből)

  „Narrátor: Schumann-hatásnak hívják. Ez a Föld agyhulláma. De az még mindig nem tudjuk, hogy hogyan hat az emberekre. Az emberiség lélekszáma el fogja érni az agy neuronjainak számát. Douglas Rushkoff azt állítja, hogy ez fel fogja ébreszteni magának a Földnek a tudatát, azáltal, hogy az embereket egy hálózatban kapcsolja össze.” Serial Experiments Lain, Layer 09: PROTOCOL.
 • ManoNegra
  #219
  Wiki

  [i]A tevékenység körüli egyre nagyobb titkolózás, a hivatalos szervek egyre elkeseredettebb dezinformációi, ill. mindennapjaink egyre furcsább időjárási jelenségei alátámasztani látszanak azokat a már régóta keringő úgynevezett összeesküvés elméleteket, melyek természetesen egyáltalán nem légből kapottak, csak központilag üldözöttek, elhallgatottak és bagatellizáltak. A témát, mely valójában egyáltalán nem bonyolult, mégis komoly kutatócsoportok és szakértők tanulmányozták már a kezdetektől és számos könyvben és tanulmányban publikálták azokat, újabban pedig cikkekben és videókban lehet találkozni velük az interneten. Magyarország tájékoztatási és ezért tájékozottsági szintje is olyan vészesen alacsony ebben a témában, ami tekintve a HAARP lassan a föld minden lakója előtt nyilvánvaló jelentőségét és befolyását kimeríti a szándékos veszélyeztetés fogalmát.

  Az egyik világszerte legismertebb munka az Angyalok Nem Játszanak HAARP-on – Tesla Továbbfejlesztett Technológiája, Angels Don't Play This Haarp - Advanes in Tesla Technology (5) címet kapta, s szerzői közt megtaláljuk Dr Nick Begich-et 6;7 és Jeane Manning-et akik e téma méltán elismert szakértői.

  Az Angyalok nem játszanak HAARP-on számos interjút is közöl, többek közt Elisabeth Rauscherrel 8(8), a fizikai tudományok doktorával, aki hosszú és látványos karriert futott be a nagy energiájú fizika terén, számos tekintélyes presztízsű tudományos lapban publikált, s több könyve jelent meg. Rauscher kommentálta a HAARP Projectet is. „Hihetetlen mennyiségű energiát pumpálnak egy rendkívül kényes molekuláris rendszerbe. Az ionoszférában ezáltal katalitikus folyamatok gerjesztődnek. Kicsiny beavatkozás következtében hatalmas kiterjedésű változások következhetnek be.” Az ionoszféra viselkedését leírván Dr. Rauscher megosztja aggodalmait: „A földi ionoszférát úgy kell elképzelni, mint egy, a bolygónkat körülvevő szappanbuborékot. A buborék felszíne szüntelenül kavarog. Ha egy megfelelően nagy lyukat ütünk rajta, a buborék egész egyszerűen kipukkad."

  A Föld ionoszférája (9) nagyjából 80 - 100 km-es magasságban kezdődik. Befogja a napszél által szállított töltött részecskéket, így megóvja a felszíni életet a káros sugárzások roncsoló hatásától. Az ionoszféra folyamatos rezgésben van – Schumann rezonancia (10) -, ennek csúcspontja jelenleg 7,8 Hz. Ezek a hullámok folyamatosan áramlanak a felszín és az ionoszféra között. A Föld eme szívverésének ritmusa pontosan az agyműködés rezgéstartományába esik.

  A naptevékenység és az időjárás kapcsolata egyértelmű, fokozott Nap-aktivitás idején sokkal gyakoribbak a viharok, megváltozik a „Föld szívverési” frekvenciája, ezáltal agyműködésünk. Tudjuk, hogy az alfa állapotban az emberi tudat befolyásolható. Ha valaki befolyást tud gyakorolni az ionoszféra frekvenciájára, képes tömegek gondolkodását, érzelmi állapotát is befolyásolni, anélkül, hogy az érintettek ebből bármit és érzékelnének. Az emberek bioritmusa is tökéletesen felborítható. Dr. Andrija Puharich (11) professzor kimutatta, hogy ha egy személyt 6.6 Hz-es frekvenciának teszünk ki, akkor depresszióba esik, míg 10.8 Hz-es agresszív tombolási hajlam uralkodik el rajta. A normális 8 Hz körüli frekvenciától való tartós besugárzás esetén roncsolódnak a DNS-molekulák is. Aki uralja tehát ezeket a frekvenciákra, az képes a Föld teljes lakosságát depresszióba süllyeszteni, vagy őrjöngő vadállattá változtatni.

  Dr.Daniel Winter fizikus szerint, az Észak-Karoliniai Waynesvilleből: „A HAARP nagyfrekvenciás energiakibocsátása csatolódhat a Föld bolygó által keltett extrém nagy hullámhosszúságú sugárzásokkal. Ez utóbbiakat maga a Föld bolygó kelti, az egész bolygóra kiterjedő hálózatot alkot, és egyértelműen meghatározza a bioszféra lényeinek viselkedését és életműködését. A HAARP geomágneses hatásai beavatkoznak a Föld lüktetésébe, a kétfajta sugárzás interferenciája pedig akár az egész ionoszféra szétesését okozhatja.”
 • ManoNegra
  #218
  Hadrendbe állították az első csillagháborús fegyvert - avagy mit takar valójában a HAARP project? (T-akták, dokumentumfilm 1999-ből.)

  Lyukak az égbolton - A HAARP projekt, út a világuralom felé
 • Anaid
  #217
  Csak most olvastam a 49-et, arra válasz...
 • Anaid
  #216
  "Lásd Anaid, aki láthatóan elég nagy kárt szenvedett és okozott azzal, hogy felhúzta magát a személyeskedéseken, nem sejtve azt, hogy ezzel csak jót tesz az ellenségének."
  "Biztos a fénybe érsz, ha fel tudsz állni, mikor elbuktál..." :):) Nameg az a legény (leány) aki állja, hisz azt nehezebb...:)
  De lényegében igazad van, akkoriban meglehetősen rosszul estek ezek a dolgok, lelkiztem rajtuk eleget, de....
  Azért voltak jó következményei is. Sz4bolccsal pl. azóta is beszélgettünk az elmúlt hétig MSN-en (2 vagy 3 éve?). Nem egyszer ő keresett, mert hiányoztak neki a beszélgetéseink és meg is jegyezte, hogy nem hitte volna eleinte a fórum alapján, hogy ilyen jóba leszünk. Hát volt aki legalább vette a fáradtságot és kicsit jobban megismert. Bár most épp "besértődött", úgyhogy nem beszélünk "magán". Az élet helyre tette a dolgokat:) Meg rengeteget olvastam, sok mindent megtudtam, amiket addig nem. Én inkább humános beállítottságú voltam mindig, hát ezeken a területeken rám fért némi ismeretszerzés. Persze lettek volna lelkileg kevésbé fájdalmas útjai is. Mindegy. Az idő mindig megszépíti a múltat.:):) Őszintén szólva a vége fele kezdtek tetszeni a Zéróval folytatott viták, főleg, ha aprólékosan kielemezgetett mindent. Érdekesek voltak.:)
 • andersh
  #215
  mármint tl;dr...
 • andersh
  #214
  http://www.origo.hu/tudomany/20110401-foldrengesfenyek-japan-titokzatos-jelensegek-kristalyos-kozetek-elektromossag.html

  dl;dr de biztos a haarp áll a háttérben
 • remark #213
  Ahogy tetszik. Semmi sem erőszak...
 • patiang
  #212
  "De én nem hiszem, hogy eddig "elfelé kiabáltam" volna tőled."

  DE igen!!

  És ne erőlködjünk, mert megszakadunk.........legalábbis a röhögéstől biztos.
 • remark #211
  Ha úgy gondolod hogy volt olyan konkrét kérdésed amire nem kaptál választ, olyan konkrét felvetésed amire nem érkezett reakció, akkor írd le újra a gondolatot, és én újra válaszolok, ezúttal máshogy fogalmazva, hátha akkor érthetővé válik, hogy mi is a reakcióm arra amit gondolsz. De én nem hiszem, hogy eddig "elfelé kiabáltam" volna tőled.
 • remark #210
  "Akinek dollármilliárdjai vannak, azok már csak monopolyznak. Monopólium, szabad verseny. Ez egy játék. Évezredek óta ez megy... Mi olyan érthetetlen ezen?"

  Az az érthetetlen, hogy miért nem tudom rávenni a társaságot arra, hogy mindennek a miértjeiről társalogjunk. Ahogy arra is van válasz, hogy miért kel fel reggel a nap, úgy arra is lehet választ találni, hogy miért "monopoliznak a nagytőkések".
  A te válaszod a "miért?"-re annyi lenne, hogy "emberi butaság"? Vagy ez azokra vonatkozik, akikkel a "nagytőkések" monopoliznak?

  "...az indiánoknál is ez megy, az állatoknál is ez megy."

  Az állat nem monopolizik, és a természeti népek többsége sem. Az a monopoli, amiről itt általában szó van, az a természettől/valóságtól való elszakadással indult meg. Ha nincs elszakadás, akkor nincs monolpoly sem.

  A többiből amit írtál nem sokat értek, így arra nem is reagálok.
 • UniverseOfficeR
  #209
  Akinek dollármilliárdjai vannak, azok már csak monopolyznak. Monopólium, szabad verseny. Ez egy játék. Évezredek óta ez megy, az indiánoknál is ez megy, az állatoknál is ez megy. Mi olyan érthetetlen ezen? Az emberi butaságot meg azzal próbálja egy két fanatikus magyarázni, hogy antennák manipulálják a gondolkodást. Ez RÉSZBEN igaz. Abból a szempontból, hogy való világot sugároznak és több millió nézője van. Nem azért mert xy rezgésen hullámzik, hanem azért mert a szolganép annyira elvan esve, annyira bukott szellemileg és annyira nincs élete, hogy kell neki a cirkusz. "Cirkuszt, kenyeret a népnek." Valahogy így. Szerinted olyan fantasztikus lenne, ha ezek a marhák megtudnák, hogy egy elit tartja kezében a nagytőkét? Mindenki akarna mindent, kitörne egy 3. világháború, aminek gondolom nagyon örülne egy két összeesküvő, és pár év múlva újraépülne a rendszer.
 • patiang
  #208
  Szvsz egymástól elfelé kiabálunk. Ha NEM akarod megérteni amit mondok, akkor NEM is fogod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Számold össze hányszor említetted a Saintgerman nevet, illetve az ő létét.
 • remark #207
  És a nagytőkének mi a célja? A teli-has meg a palást? Hiába kérdezem, hogy lehet-e ennél tovább látni, nincs erre válaszod?

  "A mostani vezetők is, feledve választási igéretüket, úgy benyalnak nekik, hogy öröm nézni. És ők nem titkosak."

  Mi nem titkos? Hogy a vezetőink benyalnak, vagy hogy a vezetőink vannak?

  "Nos nem én állítom, hogy van egy a nemzetek feletti titkos szervezet, mely a középkor óta egyhuzamban működik."

  Azt se értem, hogy ez hogy jön ahhoz, amit én írtam. Nem lenne érthető talán, hogy mit mondok #203-ban?
  Saintgerman érthetően válaszol a kérdésedre #178-ban (kb. ugyanazt mint #147-ben), és te nem reagálsz rá. Jobban mondva írsz te, nem is keveset, de nem értem hogy kapcsolódik az amit írsz Saintgerman felvetéséhez. Talán ez az egy mondat kapcsolódik? "Itt Te is tudod, hogy a háttér a lényeg." De ez meg mit jelent?

  "Nem védsz Te senkit, és mégis teszed."

  Véletlen egybeesés. Hasonló témák érdekelnek engem is, mint Saintgerman-t. De mivel nem szorul rá a védelemre, ezért csak azért hogy védjem, még nem postoltam az sg fórum egyetlen topikjában sem egyszer sem.

  "A piszkos anyagiak szót pedig atomjaira bontva magyarázzam el? No ne!!!
  A palást "tele has" nélkül szart sem ér."

  Ha ismételgeted a magadét, akkor én is ismételgetem a magamét: Arra próbálom ráirányítani a figyelmet, hogy itt nem kizárólag "tele has"-ról van szó. És akkor most jöhet a mostani hsz-emet nyitó kérdés újra: "És a nagytőkének mi a célja? A teli-has meg a palást?"
 • patiang
  #206
  A mostani vezetők is, feledve választási igéretüket, úgy benyalnak nekik, hogy öröm nézni. És ők nem titkosak.
 • patiang
  #205
  De talán ha beszélhetünk titkos szervezetekről, akkor az a nagytőke.
  És ők nem is annyira titkosak. Nem az állami vezetők az igazi urak, hanem ők.
 • patiang
  #204
  Ki is mondta ezt?
  Nos nem én állítom, hogy van egy a nemzetek feletti titkos szervezet, mely a középkor óta egyhuzamban működik.
  Nem védsz Te senkit, és mégis teszed.
  A piszkos anyagiak szót pedig atomjaira bontva magyarázzam el? No ne!!!
  A palást "tele has" nélkül szart sem ér.
 • remark #203
  Nem védek én itt senkit. Ha valaki nem szorul rá védelemre, akkor az Saintgerman. "Védelemre" (~segítségre) akkor szorulhatna, ha egyről beszélnétek. Én itt veszítettem el a fonalat: [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1297875171&no=178]#178[/URL]. Légy szíves magyarázd el, hogy ebből hogyan következik a te reakciód: [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1297875171&no=179]#179[/URL]. (Akkor magyarázd el, ha esetleg be akarod mutatni, hogy ti valóban egyről beszéltek.)

  Kérdéseid nem látom. Történetet mesélsz, arra reagáltam is. A történetmeséléssel közvetve megfogalmazott "kérdéseidre" viszont válaszoltam. Ha a válasz nem tetszik, akkor nem tetszik. Az a válasz se tetszett, amit Saintgerman adott a kérdéseidre.

  "Ja, és az anyagiak szó nem pont egy fizikai formát akar jelenteni. Hanem A-Z-ig. Figyelj a szavaimra."

  Gondolom erre reagálsz: Anyagiak alatt mit értesz? Pénzt? Természeti erőforrásokat? Pontosan milyen erőforrásokat? Az ember is erőforrás? Pontosan melyik síkon erőforrás: testi, lelki, szellemi? Tehát pontosan mire is irányul a kormányok felett álló erők tevékenysége?

  A bekezdés egyben értelmezendő. Az elõrébb álló kérdéseimre a hátrébb álló kérdések részben választ is adnak. Akkor mi a kérdésem? A legutolsó. Mégpedig hozzád, és arra vonatkozik, amit utána ki is emeltem külön:
  "A világuralom nem csak abból áll, hogy én viselem a palástot, de üres a hasam."
  Nem. És nem is csak abból áll, hogy tele a hasam.


  Tehát akkor a kérdésem újra: Tehát pontosan mire is irányul a kormányok felett álló erők tevékenysége? Arra, hogy egyesek "teletömjék a hasukat", vagy annál többről van itt szó? Tehát a fizikai erőforrások kontrollja az cél, vagy eszköz?
 • patiang
  #202
  Ja, és az anyagiak szó nem pont egy fizikai formát akar jelenteni. Hanem A-Z-ig. Figyelj a szavaimra.
 • patiang
  #201
  "Amíg veszekedsz Saintgerman-nal"--talán inkább így: amíg veszekedtek
  Mert ő szerinted megérti mit is akarok? Lehet, de ne Te mondd ki a frankót, mert ő is meg tudja védeni magát.

  Idézgeted mondataimat, de légyszi van-e egyáltalán amire érdemben válaszoltál is?

  Most én jövök: "Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy az, hogy mit TUDNAK, az nem következik abból, hogy mit ír meg a napi sajtó hogy mit is TETTEK meg valójában."
 • remark #200
  "lényeg ... az, hogy van egy hosszútávú terv"

  Így van. Arra viszont lehetetlen rávenni a másikat, hogy összekösse a pontokat.
 • remark #199
  A St.-Germain figura szerintem is beleillik a sorba. De Szepes Mária tevékenységéről nem tudok egyelőre véleményt alkotni. Mindenesetre nem egyszer történt már meg az, hogy valami igaz dolgot a másik oldal használ fel beetetésre. Igazából a másik oldal kommunikációja másról se szól, mint az igaz dolgok felhasználásáról és kicsavarásáról, hogy a felületes szemlélődő "beetetődjön".
 • remark #198
  "Mi lennénk az egyetlen faj, akik azt hisszük, hogy nem vagyunk részesei ennek."

  Pontosan ki hiszi és miért hiszi? Mi az alapja az általánosításodnak? A pontosításra azért lenne szükség, hogy megértsd, hogy mi a gyökere annak, hogy egyre nagyobb számban mennek szembe az emberek az univerzum törvényszerűségeivel, és az azok által meghatározott renddel.

  "S ez az ami igaz, mert mi vagyunk az öngyilkos faj."

  Terjesztik azok, akik nem szeretnék, hogy meglásd a valóságot. Kövesd vissza az öngyilkos-faj elméletet a gyökerekig. Ki terjeszti, miért terjeszti? Miért nem terjesztik az ezzel szöges ellentétben lévő elméleteket? Ha mégis terjesztik ezeket valahol, akkor miért utasítják el az emberek ezeket? És te személy szerint miért csak ezeket az elméleteket ismételgeted?

  "de most még egy fosos hurrikánt sem tudnak megfékezni"

  Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy az, hogy mit TUDNAK, az nem következik abból, hogy mit ír meg a napi sajtó hogy mit is TETTEK meg valójában.

  "És az az embercsoport mely országok kormányok felett áll, mely okból tesznek is valamit, ha mögötte nem piszkos anyagi érdek áll."

  Anyagiak alatt mit értesz? Pénzt? Természeti erőforrásokat? Pontosan milyen erőforrásokat? Az ember is erőforrás? Pontosan melyik síkon erőforrás: testi, lelki, szellemi? Tehát pontosan mire is irányul a kormányok felett álló erők tevékenysége?

  "A világuralom nem csak abból áll, hogy én viselem a palástot, de üres a hasam."

  Nem. És nem is csak abból áll, hogy tele a hasam.

  "Néztem egy dok. filmet, mely úgy kezdődött, hogy a következő dolgok az amerikai kormány SZUPER TITKOS aktáiból kerültek elő."

  Ugyanezen kérdés másik vonatkozása: Miért ne gyárthatnának olyan dokumentumfilmeket, melyek nevetségessé teszik azokat a tudósításokat, melyek szigorúan titkosnak minősített, az emberek által mégis meglátott/felfogott/megértett eseményekről szólnak?
  Magyarul: miért mindig kizárólag csak egy bizonyos oldalról közelítünk a felmerülő kérdésekhez, és akkor is kizárólag azon oldalról, amit a szkeptikus körök a szánkba rágott?

  "De a HAARP az újabb, titokzatosabb."

  Szögezzük le, hogy nem a HAARP-pal kapcsolatban reagáltam, hanem a nézeteiddel kapcsolatban. Tőlem a HAARP akármi is lehet. Nem tudom, mert nem néztem utána. De van más, aminek már utánanéztem...
 • Saintgerman
  #197
  Azt tudtad-e, hogy a trianoni határokat 30 évvel a meghúzása elött ismertették a vakolókkal ?
  Tehát nem a jóslat teljes bekövetkezése a lényeg, hanem az, hogy van egy hosszútávú terv, amit ezek szerint nem csak a tervezök ismernek..
  A III. VH. pl. már késik több mint 10 évet..
 • Saintgerman
  #196
  Saint Germain nem véletlen szerzett nevet magának.. az idöutazás sem a mi korunk találmána, de a manifesztálódás ezen a világon sem, legfeljebb kezdjük megérteni a müködését... tehát mindenek felett beleillenek.
 • remark #195
  "Ez olyan lenne, mintha én felrobbantanám a földet, hogy pusztuljanak az ellenségeim."

  Ez egy abszurd, realitásoktól távol álló példa. Amint a realitáshoz közelebb állókat kezded el sorolni, megmutatkozik az, hogy csak a te tányérodba "szarnak bele" folyamatosan, a sajátjukba nem.

  (Megjegyzés: Amíg veszekedsz Saintgerman-nal ahelyett hogy odafigyelnél arra amit mond, addig megmaradsz az abszurd példák szintjénél. Gyakorlatilag saját magad teszed lehetetlenné azt, hogy meglásd hogy miről beszél. Abban viszont igazad van, hogy ahogy azt a példád mutatja, mindehhez [a meg nem értéshez] még HAARP-ra sincs szükség.)
 • remark #194
  Vajon a Szepes Mária - A Vörös Oroszlán-jában (1, 2) bemutatott "St.-Germain" figura által képviselt nézetek mennyire illenek a sorba?
 • Cat 02 #193
  Legutóbb mikor néztem még nem süllyedt el. De kibaszott nagy jós, hogy egy szigetre azt mondja, hogy MAJD EGYSZER elsüllyed.
 • Saintgerman
  #192
  AMAZING PREDICTION Japan eartquake tsunami HAARP

  Alex Collier már 20 évvel ezelött megjósolta a Japán katasztrófát.
 • patiang
  #191
  "S ez az ami igaz"-helyesen-S ez az ami nem igaz
 • patiang
  #190
  Még csak annyit, hogy a hírérték ingerküszöb függő. És ez sajnos mind magasabbra emelkedik. Mert ki kapja fel ma már arra a fejét Mo-on, hogy bankrablás történt, agyonvertek valakit? Senki. Ha netán valamely orgánum azzal kezdene, hogy az amik újabb nukirakétákat tesztelnek. No és? Hát ebben élünk már 60 éve. De a HAARP az újabb, titokzatosabb.
 • patiang
  #189
  Ja és ez minden életformára igaz. Mi lennénk az egyetlen faj, akik azt hisszük, hogy nem vagyunk részesei ennek. S ez az ami igaz, mert mi vagyunk az öngyilkos faj.
  A HAARP-ra visszatérve azért érzem ezt egyenlőre túllihegett témának, mert a Föld energia készlete, nagysága meghaladja azt a szintet, hogy mi emberek érdemben be tudjunk avatkozni. Abba biztos vagyok én is, hogy egyesek frankón munkálkodnak azon, hogy az emberi faj ad-acta legyen, de most még egy fosos hurrikánt sem tudnak megfékezni. És az az embercsoport mely országok kormányok felett áll, mely okból tesznek is valamit, ha mögötte nem piszkos anyagi érdek áll. A világuralom nem csak abból áll, hogy én viselem a palástot, de üres a hasam. És azt ők tudják bizonyára, ha valahol is beavatkoznak, akkor az a káosz elméletnek köszönhetően nem kívánt hatásokat is kiválthat olyan helyen is, ahol nem kellene.
  Néztem egy dok. filmet, mely úgy kezdődött, hogy a következő dolgok az amerikai kormány SZUPER TITKOS aktáiból kerültek elő. Akkor milyen az ami csak titkos??
 • patiang
  #188
  Nem igaz ott ahol az emberi tevékenység tulzó méreteket öltött. De maradjunk csak az érintetlen állatvilágnál. Sok a növényevő-szaporodnak a ragadozók, s fordítva. S mindezen dolgok még a növényvilágra is kihatnak, hiszen közvetett módon megelőzik túllegelést.
 • Molnibalage
  #187
  A természet az állat, és növényvilágban megoldotta az egyensuly problémáját.

  Azért ez így önmagában rohadtul nem igaz...
 • Saintgerman
  #186
  és most vissza a témához.. részemröl nélküled !