Natalie Portman ennyivel jobb nő, mint Keira Knightley?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjátok egyszerre:kejra knájtli átlagos éhezõ,nem több.Ami durva,az a neve-ocsmány.Natalie Portman tényleg szebb nõ.Fiúk,csak õszintén.
?k nem gonoszak buták és magyargy?löl?k,csak cigányok!
Ezt mindenki így gondolja, hidd el. Mindenkinek a sajátja a legszebb. Azonban, ha valaki meglátná õket, akkor szinte biztos, hogy heveny hányinger fogná el.
Azért ez annyira nem volt nehéz, és egyetértek. Szerintem nekem eddig minden nõm különb volt Portman kisasszonynál.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#taps>#taps><#taps>#taps>
Amúgy hisz a piszi!!! <#buck>#buck>
Amúgy hisz a piszi!!! <#buck>#buck>
Portman-nél messze jobb nõ is térdelt már elõttem, a zipzárammal és a mögöttes tartalommal játszva.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amikor egy filmben szerepeltek, Keira csupán a hasonmása (szeretett volna lenni) volt Natalie-nak. 😊)
Hát mellesleg nekem sem maximálisan bejövõs a típus, de portman mintha nõiesebb lenne.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
+
portman jobb, meg a filmjei is jobbak
persze nem feltétlen a Csak szexre kellesz, de akkor is...
Mint nõ... arcra egyik se rossz
testre (mellesleg 😊 ) nekem nem jönnek be annyira
persze nem feltétlen a Csak szexre kellesz, de akkor is...
Mint nõ... arcra egyik se rossz
testre (mellesleg 😊 ) nekem nem jönnek be annyira
Azért egy csöppet hasonlítanak.
nyilván a számítógépasztalod alatt sokkal jobb nõk térdelnek elõtted...<#hehe>#hehe>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Külön köszönöm az Egyik se lehetõséget! Éltem vele.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
+1
tökmindegy, jöhet mindkettõ 😄 akár egyszerre is 😊