31
jó kis partyzenék...
-
tommyboy123 #31 Ha igazán jó partyzenéket szeretnétek, nézzétek meg a Project Xet!!! Mióta láttam a filmet ezek a számok mennek a fejemben. A jó zene mellett pedig a film is őrült jó!! :D https://www.facebook.com/pages/Project-X-A-film/209054205855045?sk=app_358886300808892
Itt a tracklist: http://blogs.indiewire.com/theplaylist/project-x-soundtrack-features-pusha-t-kid-cudi-yeah-yeah-yeahs-nas-more -
#30 pitbullból ebben a klippben elég kevés van, szal ami van az se igazán nagy cucc. :D Ebben inkább JLO a lényeg. :D
mint a hogy a Hey Baby-ben is inkább T-Pain, mint Pitbull. -
#29 mostanában ez folyik még a csapból is. Csak szerintem lett kibaszott szar? legalább is a pitbull os részek, lopez néni azért adja:) -
#28 Sztem találó. :D A feje engem is 1 pitbullra emlékeztet xd -
Daza500 #27 Kicsit kreatívabb nevet se tudott kitalálni magának ez a marharépa. -
#26 http://smileemusic.blogspot.com/ új mixeket tettem az az oldalamra ha gondljátok akkor nézzetek fel és töltögessetek :) -
#25 szintén, de tudnék egy nagyot hányni ezektől a "zenéktől". -
Ironman2 #24 ...én meg azt hittem valami kutyás topik DDD -
#23 Én szeretem jópár számát de nekem őt Enrique Iglesias oda vissza veri minden tekintetben :D -
#22 na látod, ezt mondtam :D
ez a szerencsétlen csak lopni tud, énekelni nem -
#21 milyen fórum ez nem lehet szerkeszteni :( -
-
#19 van egy kis hasonlóság a két szán között nemde ? ☺
-
#18 +1, plusz az összes zenéje lopott, hatalmas egyéniség ez a szerencsétlen... -
#17 nagyon nagy (Y) -
#16 Köszönjük, Emese. -
#15 -
#14 Ez kurva jó. :D de diszkóban azé mégse annyira. :P -
#13 Pitbull fejét énis leszarom, de a zenéje attól még lehet jó... -
#12 Ez rohadt jó! Az emberre meg visszatérve herótom van ezektől a közép amerikai országokból usákiába vándorolt majmoktól akik azt hiszik ők szarták a spanyolviaszt mert ki tudtak emigrálni egy menekültekkel teli hajón az "ígéret földjére". -
karajjj #11 legjobb :D -
#10 egyetlen értelmes verzió, sajnálom
-
#9 parancsolj:
Armando Christian Pérez (1981. január 14.) ismertebb nevén Pitbull egy kubai származású amerikai rapper. 2002-ben közreműködött Lil Jon Kings of Crunk albumán. 2004-ben jelent meg az első albuma M.I.A.M.I. (Money Is a Major Issue) címmel a TVT Records gondozásában. Ennél a kiadónál még két albuma jelent meg, az El Mariel (2006) és a The Boatlift(2007). A 2009-es Rebelution albumát már az Ultra Records jelentette meg.
forrás: wikipédia -
#8 gondoltam h nem kellett volna ezt a topigot megnyitni kocka fórumon. :S
hát régebben rockernek tartottam magamat, de megtorzult a személyiségem és elkezdtem Pitbullt (is) hallgatni. -
#7 Igénytelen putri ricsaj.
Itt jó volt poénnak, kb. ennyi:
-
#6 -
#5 egy kicsivel részletesebb is lehetett volna a kezdő hozzászólás ... -
#4 pitbull terrier
jászomálá PIT BULL terrier
jáóá, zsárá, szisszá, szkárá, rezsnyim, szerim, jegyem, sztenyem -
andersh #3 ez jobb pitbull
-
andersh #2 pitbull terrier
jászomálá PIT BULL terrier