8
-
Nailyenugysincs #8 a nagyfiúkban valszeg csak a szinkront cseszték el. Legalábbis remélem hogy az eredetiben ne ilyen szar poénok vannak néhány helyen. ha egyszer ráérek akk letöltöm angolul is -
#7 Hát sztem a Távkapcs jó film volt, de ha már nagyon jó film kell akkor a Nagyfiuk nagyon bejött tőle bár abba a többi színész is nagyon jó volt. Jennifer sztem meg még mindíg jó színésznő és nagyon jól néz ki ahhoz képest hogy már lassan 42. Justinka meg mehet a lecsóba :D nagyon nem csípem főleg hogy hugom odáig van érte. amikor ő próbálná azt hallgatni akkor én odacsapok egy kis Qlimaxet neki aztán hadd szóljon :P -
AZTA #6 Hát a távkapcs az sztem pont egy szar film tőle :D Akkor már inkább a csontdaráló vagy a zohan.
Aniston meg hát nemtom, szerintem ő már öreg az ilyenekhez, inkább valami fiatal jó csaj kell az ilyen filmekbe:D -
Nailyenugysincs #5 Ha meghallod valahol hogy "Baby-Baby" akkor az Justin Gayber:D -
Ender Wiggin #4 Lehet, hogy a kis pöcs története inspiráló, de a gyerek nagyon ellenszenves. Pedig semmi extra. Az okostelefon-nemzedéknek való. -
KRTuning #3 Dzsásztin bíber legjobb szereplése -
winnie #2 "ehet hogy a filmek lényegében kéne keresni a bevétel kiesést és nem a torrentbe?"
a filmek bevétele évről évre nő, hollywood köszöni szépen, jól van.
az énekes gyerek története pedig igazi sikersztori. adva van egy fiatal középiskolás, feltöltötte a youtube-ra egy-két dalát, egy producer meghallotta leszerződtette és tegnap már azért izgulhatott, hogy kap-e grammy-díjat. amerikai álom, bárkivel megtörténehetett volna. -
#1 Szegény Adam már öregszik, a távkapcs volt az utolsó értékelhető filmje. És ez a másik, árulja már el nekem valaki, ki ez a p*cs? mit énekel(hót komolyan 1 számmal nem találkoztam, amiből rá tudtam volna asszociálni)? honnan jött(végülis rapperek szoktak filmet csinálni abból hogy hogyan lettek sztárok gettós pitiáner maffiózóból)? Lehet hogy a filmek lényegében kéne keresni a bevétel kiesést és nem a torrentbe?