14
-
Madve #14 Szerintem nem rossz teljesítmény 1500 embertől egy olyan os mint a symbian. Többet tud mint az összes többi együttvéve. Van normális e-mail kliens is, csak nem találtad meg. Böngésző is használható, kb. ugyanaz, mint az explorer a winben, felraksz egy másikat, és elfelejted, ha meg nincs más, jó az is, akkora nagy bajok nincsenek vele. -
Darth Dave #13 1500-an fejlesztik azt a fos szimbiant?
Wát the fáck?! És nem voltak képesek ennyi idö alatt egy normális web böngészöt, vagy eümail klienst összehozni.
Kirúgás?! Olcsón megúszták -
opeca #12 Nekem van ismerősöm, aki a Nokiánál dolgozott fejlesztőként. Tényleg komoly tudással rendelkezik, bár az 1500-at én is sokallom. -
opeca #11 Ennyi...
Nem értem, mióta a fejlesztők döntik el, hogy mi legyen a cég üzletpolitikája. Kurva egy világ van már. Nem tetszik, van más cég is. -
ppista #10 Ahová a gennyes ms beteszi a lábát, ott semm jó dolog nem fog történni. Szegény Nokia. Éljen a kapitalizmus! -
#9 Hátha ez jobb irányt vesz majd, mint anno a SE egyesülés...még a végén telefon is készül majd a finn fatelepen:) -
Timbu #8 Te igen buta vagy. Nyilván nem a mezi programozó határozta meg a célokat. Nyugodj meg, hogy azok a vezetők, akik a hibás irányvonalat és stratégiát kidolgozták, nem lesznek elküldve.
Átképzéshez pedig: nyilván nem azért lesznek elküldve, mert nem tudnák megtanulni a Windowst, hanem azért, mert nincs a munkájukra szükség. Amit eddig csináltak, megcsinálja helyettük az MS. -
#7 En mondanam nekik, hogy jovo heten mar egyaltalan ne is jojjenek..
Elobb hazamenni, mert felnek, hogy kevesebb munka lesz.. logikus.
Ha az ilyen kooperaciokrol is a fejlesztok dontenenek, mar reg csodbe ment volna a ceg. -
sanyicks #6 Egyébként várható volt hogy a lépés az m$-en és elopon kívül (aki kapott egy csinos összeget), senki sem fog jól járni ezzel az üzlettel. -
sanyicks #5 Mire képezzék át magukat? A kész vinfos fejlesztésére amihez amúgy hozzá sem nyúlhatnak? -
#4 "Tampereben 3000-en dolgoznak a Nokia telephelyén, közülük 1500-an a Symbian platform fejlesztésében vesznek részt."
vagyis 1500-an evek ota nem csinalnak semmit! -
zsolt501 #3 Talán ha annak idején nem bénázták volna el Symbian fejlesztését akkor most nem itt tartana a nokia sem.
A hardver teljesítményével nem is lenne gond de a Symbian fejlesztése nagyon egy zsákutca lett. -
Utokverek #2 Kicsit nagy ott az overhead, 1500 fejlesztő, atyaúristen.... -
roliika #1 Átképzésről nem hallottak?