The Black Mirror 3
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
multi?
every damn day
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a második rész végén nem a lovász-vagy ki az aki az autót mókolta mindig hátul az istálónál- gyújtotta fel a kastélyt?
\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"
Ez engem is érdekelne!
Fõleg, hogy angolul mikor jelenik meg, mert a németem ritka silány.
Fõleg, hogy angolul mikor jelenik meg, mert a németem ritka silány.
\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"
Bocsi a kérdésért... már megjelent, ha még nem mikorra várható?<#confused>#confused>
demo általában mindig silányabb minõségû, mint a való verzió
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
szerencs h tudok németül, mert elég nehéz lenne érteni, de NAGYON JÓ!
Szép átvezetõk, (de közben sajnos nagyon csúnyán kidolgozott az emberek arca...)
Szép átvezetõk, (de közben sajnos nagyon csúnyán kidolgozott az emberek arca...)
every damn day
és milyen?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Igen😊
every damn day
szuper, valaki tolta már a demoval?
Hehe
A demóban most futottam össze egy elég vicces jelenettel
(A kis üzletbe megyek be)
"-Érdekes név ez az Abaya. Honnan származik?
-Wáá, honnan tudja a nevemet??!?!
-Öö, a névtáblájáról..."
A demóban most futottam össze egy elég vicces jelenettel
(A kis üzletbe megyek be)
"-Érdekes név ez az Abaya. Honnan származik?
-Wáá, honnan tudja a nevemet??!?!
-Öö, a névtáblájáról..."
every damn day

every damn day
A közeljövõben jelenik meg a Black Mirror horrorjáték-trilógia befejezõ része, melybõl a második rész alatt felvetõdött kérdéseket válaszolja meg.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A történet ott folytatódik, ahol a második részben befejezõdött. Darren felgyújtotta a kastélyt, majd eszét vesztve bemenekült a közeli erdõbe, ahol késõbb megtalálták a rendõrök, s a gyilkosságok elsõ számú gyanúsítottjaként le is tartóztatták. Hõsünk azonban olyannyira elmerült elméje sötét bugyraiban, hogy a nyomozók semmi hasznosat nem tudtak kiszedni belõle. Három héttel késõbb valaki leteszi érte az óvadékot, Darren szabadlábon védekezhet, s így esélyt kap arra, hogy kiderítse, mi történt valójában.

every damn day
← ElőzőOldal 2 / 2