66
The Black Mirror 3
-
Ármány #26 skip kar jobb alsó sarokban van... ezt kell meghúzni.. -
sjucus #25 Jól jönne egy kis segítség, ha valaki már eljutott a 4. fejezetig.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sehogy sem tudok kijönni Miss Valley lakásából. Már aláhúztam a könyvben a 3 szót, és a papírt is átsatíroztam a szénnel. De amikor az ajtóho akarok menni, hogy elhagyjam a helységet, azt mondja, hogy szerinte még nem vettem észre valamit és nem fog tudni könnyen visszajönni ide.
Ha van valakinek ötlete, előre is köszi! -
sjucus #24 Én már tolom 1000-rel!
-
IXEMGabeo #23 persze, mert a Louis is, Angelina is meghalt, a komornyik is sajnos, viszont a 2 öreglány, aki a nappaliban ült róluk nem tudni semmit...csak Darren(Gordon) lehet gyanúsított... -
IXEMGabeo #22 szuper kíváncsi leszek rá majd... -
#21 Kijött az angol verzió.... -
sjucus #20 Igen! Arra gondoltam én is, de lényeg, hogy nem a srác tette. Akkor az most hogy van? Mégis úgy folytatják, mintha ő gyújtotta volna fel? Majd biztos erről (is) fog szólni a 3. rész. Már várom nagyon! -
IXEMGabeo #19 nem lovász, hanem asszem az az öreg csóka volt, aki Angelinának dolgozott titokban, miközben a hátsó kertben a kocsit takarította -
sjucus #18 Szia!
Bocs, de ezt biztosan nekem akartad írni? -
Ármány #17 Kerestem a németet, de csak a német demót találtam. Az bezzeg vírusos volt.Hol találtad a német teljes játékot? Légyszi privátban megírnád.... -
#16 http://www.heroturko.org/games/pc/963523-black-mirror-3-2011multi2.html -
#15 Milyen multi?Ez lesz... -
syberia2 #14 multi? -
#13 Német/orosz multi megjelent, angolul áprilisban várható. -
sjucus #12 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a második rész végén nem a lovász-vagy ki az aki az autót mókolta mindig hátul az istálónál- gyújtotta fel a kastélyt? -
sjucus #11 Ez engem is érdekelne!
Főleg, hogy angolul mikor jelenik meg, mert a németem ritka silány. -
Ármány #10 Bocsi a kérdésért... már megjelent, ha még nem mikorra várható? -
#9 angol verzió is lesz vagy hogy van ez?:) -
IXEMGabeo #8 demo általában mindig silányabb minőségű, mint a való verzió -
syberia2 #7 szerencs h tudok németül, mert elég nehéz lenne érteni, de NAGYON JÓ!
Szép átvezetők, (de közben sajnos nagyon csúnyán kidolgozott az emberek arca...) -
IXEMGabeo #6 és milyen? -
syberia2 #5 Igen:) -
IXEMGabeo #4 szuper, valaki tolta már a demoval? -
syberia2 #3 Hehe
A demóban most futottam össze egy elég vicces jelenettel
(A kis üzletbe megyek be)
"-Érdekes név ez az Abaya. Honnan származik?
-Wáá, honnan tudja a nevemet??!?!
-Öö, a névtáblájáról..." -
syberia2 #2 -
syberia2 #1 A közeljövőben jelenik meg a Black Mirror horrorjáték-trilógia befejező része, melyből a második rész alatt felvetődött kérdéseket válaszolja meg. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A történet ott folytatódik, ahol a második részben befejeződött. Darren felgyújtotta a kastélyt, majd eszét vesztve bemenekült a közeli erdőbe, ahol később megtalálták a rendőrök, s a gyilkosságok első számú gyanúsítottjaként le is tartóztatták. Hősünk azonban olyannyira elmerült elméje sötét bugyraiban, hogy a nyomozók semmi hasznosat nem tudtak kiszedni belőle. Három héttel később valaki leteszi érte az óvadékot, Darren szabadlábon védekezhet, s így esélyt kap arra, hogy kiderítse, mi történt valójában.