Két kijelző a Kyocera okostelefonján
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ertelme van.. 😊 foleg a rugalmas kepernyonek es a csuklos mechanikanak egyutt.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
En mar varom az 5.1 kijelzos mobilokat, amivel telefonalni persze ugyanilyen szarul lehet.. :S
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Remélem hogy ez csak vicc akart lenni. De nem vicces.
Megint egy mobil, ami az übergazdag szülõk fognak megvenni a csemetéjüknek, hogy villoghassanak vele.
Egyébként ha lenne 4 kereke, elmehetne a boltba bevásárolni is. Amíg azt is hozzáfejlesztik, addig is használom a régi egy kijelzõset, mert a telefonáláshoz nekem az is elég. Nem egy több százezres médiaközpontot akarok hordani a zsebemben, amit mindennapok során elveszíthetek (úgysem adják vissza), a zsebesek lenyúlják, bár ezért már úgy sejtem, sötétebb helyeken ki is rabolják az embert... Hajrá! Fejlesztgessenek csak.<#worship>#worship>
Egyébként ha lenne 4 kereke, elmehetne a boltba bevásárolni is. Amíg azt is hozzáfejlesztik, addig is használom a régi egy kijelzõset, mert a telefonáláshoz nekem az is elég. Nem egy több százezres médiaközpontot akarok hordani a zsebemben, amit mindennapok során elveszíthetek (úgysem adják vissza), a zsebesek lenyúlják, bár ezért már úgy sejtem, sötétebb helyeken ki is rabolják az embert... Hajrá! Fejlesztgessenek csak.<#worship>#worship>
Ez egy uber gagyi telefon. Meg csak nem is 3d a kijelzo, meg az 5 megas kamera is nagyon ciki, nem is beszelve, hogy csak egy proceszor van benne. En biztos nem egetnem magam ilyen szarral. 😊
szerintem nagyon zsír 😊 legyen 3.7 colos meg laposabb kicsit, és máris über, ja és windowst rá haha 😄
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Azért van értelme, böngészésnél jobban át lehet látni a weboldalt, ha érintõkijelzõn gépel az ember nem tûnik el a kép (legalábbis nintendo DSen így mûködik a böngészõ, csak azon elég lassú)...
A
Vagy 4 ha a hátára is tesznek. Sok értelmét nem látom hogy 19 kijelzõje van egy telefonnak. Akkor már legyen egy, de az akkora/olyan hogy elég is legyen.
ha nem szétcsúsztatható, hanem kinyitható lenne, akkor lehetne 3 kijelzõje is.
mint egy kommunikátor, csak billentyûzet helyett is tapimonitor lenne.
mint egy kommunikátor, csak billentyûzet helyett is tapimonitor lenne.