20
  • smaszi
    Hmm...Bár első ránézésre csak pár 'arcot' ismertem fel, de ez fincsinek ígérkezik!
  • sandor8206
    inflálódjál már le légyszíves :-) dollárpapa
  • pokolfiu
    a te búrásat kéne elzárni néha valahova bakker...
  • m minnifield
    ilyenkor szoktam elgondolkodni, hogy mégiscsak jó ötlet lenne uninstallálni a világot és előröl kezdeni mindent :D
  • blessyou
    Azazel, Nightcrawler (Árnyék) apja. (Nightcrawler anyja pedig Mystique)
  • winnie
    "a dollár hol inflálódik ottkint?"

ezt elpakolom magamnak az év kommentje skatulyába, innentől szerintem be lehet zárni az internetet:)
  • pokolfiu
    aha. a játékot nem ismerem. thx, lehet van benne valami... ;)
  • pokolfiu
    hülyegyerek... a dollár hol inflálódik ottkint? marharépa... eddig tűrtem rendesen a hülyeségeid, de ez kiverte a biztosítékot...
  • Harkat 89
    Valaki tudja, hogy az a vörös teleportáló alaki kicsoda?
  • Zocsi
    Ez nézős lesz!
  • bmw
    Vizbol emeli ki a tengeralatjarot, tiszta Jedi . :)
  • blessyou
    Jól néz ki a sárga jelmez :)
  • Zolivok
    szétgyúrom a belét X-Men : Megelőlegezmények
  • winnie
    "elég szubjektív nem gondolod"

mi más legyen a véleménye, mint szubjektív? a wolverine tényleg nem volt jó. (na, nem mintha sötét hangulat kéne a sikerhez, az eddigi xmenek sem a sötét hangulatuk miatt lettek sikeresek.)

"bevételileg ráadásul a legsikeresebb az eddigi darabok közül... "

akarod mondani a legsikertelenebb. inkább. nem mintha ez jelentene valamit. a 2000-es xmen gyengébb volt anyagilag, de ha inflációval számolunk, máris beelőz.
  • Darth Sith
    Ugyanaz a baja, mint kb mindenki másnak. Ha olyan lett volna a film, mint amilyen a játék volt, tehát kb R kategóriás, akkor hatalmasat ütött volna. Nem feltétlenül a brutalitás miatt, hanem a sötét hangulata miatt. De így csináltak belőle egy 12+ -os gyerek filmet.
  • pokolfiu
    csak kérdem, mia baj a rozsomákkal? mert ha csak a véleményed, hogy süllyedtebb, akkor az elég szubjektív nem gondolod? bevételileg ráadásul a legsikeresebb az eddigi darabok közül...
  • carville
    Ez alapján hozza a trilógia szintjét, és nem süllyed le Wolverine mélységekbe.
    A fiatal Magnetot szerintem nagyon jól eltalálták.
  • Hedgehunter #3
    Nagyon jo hangulata van...
  • visnait
    Baba!
  • portable
    Jó ez.