20
-
smaszi #20 Hmm...Bár első ránézésre csak pár 'arcot' ismertem fel, de ez fincsinek ígérkezik! -
sandor8206 #19 inflálódjál már le légyszíves :-) dollárpapa -
pokolfiu #18 a te búrásat kéne elzárni néha valahova bakker... -
#17 ilyenkor szoktam elgondolkodni, hogy mégiscsak jó ötlet lenne uninstallálni a világot és előröl kezdeni mindent :D -
blessyou #16 Azazel, Nightcrawler (Árnyék) apja. (Nightcrawler anyja pedig Mystique) -
winnie #15 "a dollár hol inflálódik ottkint?"
ezt elpakolom magamnak az év kommentje skatulyába, innentől szerintem be lehet zárni az internetet:) -
pokolfiu #14 aha. a játékot nem ismerem. thx, lehet van benne valami... ;) -
pokolfiu #13 hülyegyerek... a dollár hol inflálódik ottkint? marharépa... eddig tűrtem rendesen a hülyeségeid, de ez kiverte a biztosítékot... -
Harkat 89 #12 Valaki tudja, hogy az a vörös teleportáló alaki kicsoda? -
#11 Ez nézős lesz! -
bmw #10 Vizbol emeli ki a tengeralatjarot, tiszta Jedi . :) -
blessyou #9 Jól néz ki a sárga jelmez :) -
Zolivok #8 szétgyúrom a belét X-Men : Megelőlegezmények -
winnie #7 "elég szubjektív nem gondolod"
mi más legyen a véleménye, mint szubjektív? a wolverine tényleg nem volt jó. (na, nem mintha sötét hangulat kéne a sikerhez, az eddigi xmenek sem a sötét hangulatuk miatt lettek sikeresek.)
"bevételileg ráadásul a legsikeresebb az eddigi darabok közül... "
akarod mondani a legsikertelenebb. inkább. nem mintha ez jelentene valamit. a 2000-es xmen gyengébb volt anyagilag, de ha inflációval számolunk, máris beelőz. -
#6 Ugyanaz a baja, mint kb mindenki másnak. Ha olyan lett volna a film, mint amilyen a játék volt, tehát kb R kategóriás, akkor hatalmasat ütött volna. Nem feltétlenül a brutalitás miatt, hanem a sötét hangulata miatt. De így csináltak belőle egy 12+ -os gyerek filmet. -
pokolfiu #5 csak kérdem, mia baj a rozsomákkal? mert ha csak a véleményed, hogy süllyedtebb, akkor az elég szubjektív nem gondolod? bevételileg ráadásul a legsikeresebb az eddigi darabok közül... -
carville #4 Ez alapján hozza a trilógia szintjét, és nem süllyed le Wolverine mélységekbe.
A fiatal Magnetot szerintem nagyon jól eltalálták. -
#3 Nagyon jo hangulata van... -
visnait #2 Baba! -
portable #1 Jó ez.