50
  • sanyicks
    Én egy igénytelen, logikátlan szar felületet látok, bár 15 percet még nem töltöttem rajta összesen, de programozóként semmiféle logikát nem látok az egész felületen és a működésében.
  • Ape
    Erről egy régi-régi vicc jut eszembe:
    Nénike sétál a piacon (70'-es éveket írunk) egyszer csak meglát az egyik árusnál egy kis Jézus szobrot. Nagyon megtetszik neki, hát odamegy az árushoz.
    - Mondja fiacskám, mennyibe kerül ez az aranyos kis Jézuska?
    - 10 forint Mama.
    - Ezé' a kis szaré'?
  • ppista
    Egy elképesztően idióta torz világban élünk. Sajnos ez napról-napra egyre világosabb számomra. 10 milliárd? Azonnal elvenném a pénzt ezektől az abnormálisoktól, és legalább értelmesebb dolgokra költeném, ha már a papír darab körül forog ez a beteg bolygó.
  • phalanx
    sose használtam és nem is fogom, de 10 milliárd dollárért nem eladni? normálisak ezek? a cikk szerint a cég nem nyereséges, de ha mégis az, a mostani 100 milla/év tempóban is 100 évbe telni kitermelni azt a 10 milliárdot... jó ha megél még 2-3 évet ez a fos aztán jön valaki és kitalál valami másik hülyeséget a twittert meg hamar elfelejti mindenki, valahogy úgy mint pl a myspace-t.
  • Justil
    azt meg szerintem mar az ovodas is tudja manapsag, hogy vminek a piaci erteket nem az szabja meg, hogy mennyire okos, ertelmes az adott dolog. ha igy lenne, valo vilag 4 se lenne a teveben, mert nem nezne senki!

a kulonbseg az, hogy a valo vilag egy totalis fassag, mignem a twittert adott esetben lehet okos dolgokra is hasznalni.
  • Justil
    "Máig ne tudom hogy a valamihez hozzászólás az hova kerül, vagy mi a logika ebben az egészben, hogy látható(egyáltalán van-e) a kapcsolat 2 dolog között."

ugye tood, h az átlag felhasználó számára kb ilyen 10-15 perc alatt kitanulható, viszonylag intuitív felületről beszélünk?? :)
  • sanyicks
    hát tényleg nem semmi ezért 10 milliárd. Egy ilyen átláthatatlan összehányt fosért. Máig ne tudom hogy a valamihez hozzászólás az hova kerül, vagy mi a logika ebben az egészben, hogy látható(egyáltalán van-e) a kapcsolat 2 dolog között.

Kb olyan mintha lenne egy hatalmas kupac és mindenki odahányna fecniket szöveggel rendezetlenül, összevissza.
  • Meridian
    10 milliárd ezért a fosért?! Életbe nem használtam, de leírás alapján tudom mire jó, így soha nem is fogom használni.
  • Justil
    mindjart jon Bonfire, es elmagyarazza azt a pusztan figyelmetlensegbol fakado teveszmejet, hogy a Twitter felhasznalobazisa folyamatosan csokken...
  • Lazarus
    F**zér nem én találtam ki :|