A The Expendables készítõi pert indítottak a letöltõk ellen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy én is letöltöttem. Mondjuk ftp-rõl húztam le, nem osztottam vissza - annyit is ért amúgy a film.
De majd mindjárt leszedem torrentrõl is aztán találjanak meg.
De majd mindjárt leszedem torrentrõl is aztán találjanak meg.
stallone ne légy má geci!
kapják be ezek is... nyomorékok... És ha letorrenteztem HD-ban, de elõtte kétszer megnéztem a moziban akkor mi a szösz van? nevetségesek...
Persze. Otthoni felhasználásra a kenyeret is ellophatod. :)) Nem letöltésrõl van szó az ilyen perekben, hanem megosztásról, ami, ha torrentezel, automatikusan megvalósul.
<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#zavart2>#zavart2>
Most akkor akár engem is beperelhetnek egy film készítõi?
Basszus, ha erre rászoknak a filmkészítõk, akkor a torrentezés elég veszélyes mûfaj lesz...
Én amúgy úgy tudtam, saját otthoni felhasználásra le lehet tölteni bármit, az még nem indok semmilyen perre, kivéve akkor, ha anyagi nyereségre teszek szert belõle.
Most akkor akár engem is beperelhetnek egy film készítõi?
Basszus, ha erre rászoknak a filmkészítõk, akkor a torrentezés elég veszélyes mûfaj lesz...
Én amúgy úgy tudtam, saját otthoni felhasználásra le lehet tölteni bármit, az még nem indok semmilyen perre, kivéve akkor, ha anyagi nyereségre teszek szert belõle.
Télleg nem értem hogy ilyen esetekben hogy lehet többszáz-ezer... dollárt elkérni büntetésként. Ennyi kára nem lett a készítõnek. Max annyit lehetne kérni amennyit a legközelebbi boltban kérnek a filmért.
Adnál erre bõvebb felvilágosítást? Mert a nevén kívül még mit tud?
Akkor lehet mentek mind a börtönbe. :D
És azt vajon honnan tudják, hogy ezelõtt egy évvel letöltöttem vagy se? Azért ilyen idõszakra visszamenõleg nem lehet keresni. Meg aztán ha a gépemre le is töltötte valaki, az nem bizonyitja, hogy én voltam. Csak közvetett bizonyiték, lehet anyám, apám, öreganyám, tesóm, szomszédom, az aranyhalam. Majd teszek egy feljelentést ismeretlen tettes ellen betörésért, mert abban az idõpontban bizonyithatóan nem voltam a gépem közelében. Ennyi.
Ennyi eszük van.