Elbaltázott Dead Space 2 reklám
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem a gyerekek lázadózására "juszt is megveszem ami anyúnak nem tetszene!" nevezetû hozzáállására apelált. De ötletesnek ötletes de nem átgondolt, hogy felszívják az "agyukat" az agyatlanszülõk amcsiban 😛
Nade azt ki nem szarja le, hogy ti egy másik oldalon mit gondoltok?
Amúgy tényleg ötletes reklám, meg poén, de utoljára a Mortal Kombat 1-2 idején volt "menõ" azzal játszani amiket a felnõttek utálnak mert erõszakos.
Amúgy tényleg ötletes reklám, meg poén, de utoljára a Mortal Kombat 1-2 idején volt "menõ" azzal játszani amiket a felnõttek utálnak mert erõszakos.
Viva La Virus1!!!
"de a birkaöléssel tarkított God of War prezentáció is kiverte a biztosítékot."
lol. Szóval aki látta azt a prezentációt sötét zöld vega volt? 😄
lol. Szóval aki látta azt a prezentációt sötét zöld vega volt? 😄
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Szerintem olvasd újra a cikket, mert az SG pozitívan szólt hozzá az általad és játékos társaid által is magasztalt reklámhoz....<#ejnye1>#ejnye1>
Ha én éhes vagyok, akkor neked nem lehet igazad!
VISZONT TE - T KAPSZ
MINGYÁ ÉN IS ODACSAPOK NEKIK
Amerika a bigottság hazája (is)...
Amerika a különféle idióta szervezetek hazája (is).
Ott már egy dekoltázs = sex = erõszak.
Persze kollektív gyilkolászás mehet a tv-be... csak csöcs ne legyen!
______
ps.: A reklám egyedi.
Amerika a különféle idióta szervezetek hazája (is).
Ott már egy dekoltázs = sex = erõszak.
Persze kollektív gyilkolászás mehet a tv-be... csak csöcs ne legyen!
______
ps.: A reklám egyedi.
szerintem is ötletes, bár én õszintén sajnáltam azokat a nõket, mert látszott, hogy teljesen megdöbbentek, undorodnak és felháborodnak.
azért szerintem a cikkben szereplõ "botrány" is pont jól jött "mintegy véletlenül" a marketinghez...
azért szerintem a cikkben szereplõ "botrány" is pont jól jött "mintegy véletlenül" a marketinghez...
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Marhára elbaltázott reklám, amikor elképesztõen sikeres a játék...
Szerintem meg ötletes.
www.killersurprise.hu
Szerintem borzasztó szar reklám. De hát nem vagyunk egyformák...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
LOL!
Amerikában nem 18+ besorolást(AO) kapott a Dead Space 2 hanem Mature-t(lásd esrb.com), ami 17+ , és azt jelenti hogy be lehet szerezni a hipermarketekben is.
Ezt szépen benéztétek gyerekek.
Amerikában nem 18+ besorolást(AO) kapott a Dead Space 2 hanem Mature-t(lásd esrb.com), ami 17+ , és azt jelenti hogy be lehet szerezni a hipermarketekben is.
Ezt szépen benéztétek gyerekek.
ajánlom figyelmedbe ezen sorok újraolvasását:
"Ötletesnek ötletes..."
"...És hogy miért elhibázott a reklám? Mert az Amerikai Korhatár Besoroló Bizottság 18 éven felülieknek! címkét ragasztott a Dead Space 2-re, így a fiatalok legálisan nem is juthattak volna hozzá. Viszont sikerült feldühíteni egy jelentõs korosztályt, akiket elméletileg meg sem kellett volna szólítani..."
és ez utóbbi következmény az usá-ban elég komolynak számít. kivételes ez egy jó cikk.
"Ötletesnek ötletes..."
"...És hogy miért elhibázott a reklám? Mert az Amerikai Korhatár Besoroló Bizottság 18 éven felülieknek! címkét ragasztott a Dead Space 2-re, így a fiatalok legálisan nem is juthattak volna hozzá. Viszont sikerült feldühíteni egy jelentõs korosztályt, akiket elméletileg meg sem kellett volna szólítani..."
és ez utóbbi következmény az usá-ban elég komolynak számít. kivételes ez egy jó cikk.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Nyomdafestéket nem tûrõ véleményt tudnék megfogalmazni a munkásságotokról..
Egy PC játék hírekkel foglalkozó oldalon minden kommentelõ dicsérte ezt a reklámot. Egyhangúan kijelentettük hogy az egyik legötletesebb reklám a kategóriában. Úgyhogy az egyes témákról megfogalmazott véleményeitek (cikkek) "semmit" sem érnek.
Egy PC játék hírekkel foglalkozó oldalon minden kommentelõ dicsérte ezt a reklámot. Egyhangúan kijelentettük hogy az egyik legötletesebb reklám a kategóriában. Úgyhogy az egyes témákról megfogalmazott véleményeitek (cikkek) "semmit" sem érnek.