89
Lego Star Wars III The Clone Wars
 • HerrKiss
  #89
  Sziasztok!
  Egy kis segítséget kérnék, elakadtam. Ahogy a másik két LEGO Star Wars játékban (meg a Batman-ben, és az Indiana Jones-ban), itt is 100%-ra hajtok. De 92% körül elakadtam.
  Ami megvan:
  - 18 red brick
  - az összes minikit (20 pályán 10-10 db - ebből kb. 10 howto-k segítségével)
  - az összes fejvadász küldetés
  - elvileg az összes ground battle - ebből tudok nézni valami szummát, hogy hogy áll, vagy meg kell néznem a 18 bolygót egyesével?
  - 3 kivételével a karakterek (ezeket majd megkeresem valahol, bár lehet hogy teszek fel képet, és célzottan megkérdezem)
  - 1 kivételével az űrjárművek (mint az előző sor)
  - az összes földi jármű (beleértve a fagylaltos kocsit és a motort is).

  Amit tutira hiányzik:
  - itt lentebb olvastam valami Super Story-król, bár nem tudom, ezeket hol találom meg, ha valaki leírná, megköszönném.
  - ugyanez a Space Mission-ökre - hol találom őket?
  - a leírás alapján mi hiányozhat még?

  Előre is köszi:
  Herr
 • zev
  #88
  Episode2 Super story 37min35sec 137e pont

  már felraktam én is a hp5-7et, de még nem nagyon próbálgattam
 • misafeco
  #87
  Jaja, furcsa is, hogy nem jelöli sehogy a játék, hogy kész van-e.
  A Lego HP 5-7-et most fogom elkezdeni :)
 • zev
  #86
  tudom mi a super story, valószínűleg ezért is hagytam ki őket, hogy majd később visszatérek rájuk... de pont ezeknek nem látszik semmilyen jelölésben, hogy teljesítve vannak -e... hiába lestem az episode hiányokat/teljesítéseket.

  Clone wars-szal sehogy nem állok, egyelőre 100%oztam a HP1-4et, meg Batmant, most a SW van soron
 • misafeco
  #85
  Amúgy a Lego Star Wars 3-at 99,9%-ig végigcsináltam, egy karakter hiányzott, de hiába mászkáltam órákig mindkét hajón, csak nem sikerült ráakadni.
 • misafeco
  #84
  Ha rekordra akarsz menni a super storyknál akkor:
  1. Nagyon jól kell ismerni a pályákat
  2. Tudni kell, hogy mi kell ahhoz, hogy a köv. szobába juss, és csak azt csinálni
  3. Nem szabad meghalni/leesni
  4. Jó sok gyakorlás
  Persze nem gond, ha nincs meg 1 óra alatt valamelyik, elég ha végigviszed, és megkapod érte a %-ot.
  A 6. rész super storyja a legdurvább, mert ott elég hosszú pályák vannak, az első négy elvisz min. háromnegyed órát, a maradék kettő sokkal rövidebb.
 • misafeco
  #83
  A super storyk nem 2 percig tartanak :D
  Az első három fél órán belül megcsinálható.
  A 4-6-ot sok gyakorlással mind sikerült egy órán belül
  A 2 játékos mód nem számít.
 • zev
  #82
  ::S Shit
  megtaláltam a hibát (Super story-k)

  na akkor hajrá, nekik esem :D
 • zev
  #81
  ok, megvettem, most állok 98,2%-on... a Two player arcade részek számítanak? mert próbáltam, de nem változott a %

  kösz
 • zev
  #80
  kösz.. akkor a trailer? azt hittem az csak reklám

  na mindjárt megyek és nézem

 • misafeco
  #79
  Helló!
  Én végigvittem, nem is 1x :D
  A cantinából át tudsz menni egy kisebb udvarba, ha jól emlékszem a 6. rész mellett van az ajtó. Itt találhatóak bónuszpályák, a régebbi részek pályái, Lego City, New Town.
  Itt kell keresni az Indiana Jones reklámját, ha végignézed feloldja a karaktert.
 • zev
  #78
  sziasztok

  vitte valaki 100%ig a complete saga-t?

  98%on elakadtam

  elvileg minden megvan, összes pálya, bónusz, gold brick stb, bonus misson, bountyhounter
  full pont

  összesen Indy karaktere locked

  nem tudom mit csináljak

  bárki tipp... kösz
 • bigaga
  #77
  Hello

  A következő problémához szeretnék tanácsokat kérni:
  Felraktam a játékot működik, behozza a főképernyőt, new game ok elmenti és felhozza a sárga szöveget. Mikor elkezdődne a pálya egyszercsak megáll és felhozza a hibajelentés küldéses ablakot. Előre is köszönöm a segítséget.
 • wass12
  #76
  Biza, be kell rakni a kivételek közé. Hogy hogyan, az a vírusírtódtól függ. Valószínűleg a beállítások között kell keresgélni.
 • simon007
  #75
  Hello!

  Segítséget kérnék.
  Egy felhasználóm van win7-en rendszergazda jogodultsággal.
  De paul dll-t nem tudom crackelni és nem indul a játék.
  Mit tegyek?
  / Illetve víruskeresőben kell felvenni kivételek közé? De hogyan?/
  Előre is köszönöm!
 • martenki
  #74
  Én toltam a játékot olyan 87% ig kb. de egy ideje abbahagytam mert mióta megvan minden extra, gép, annyi zsé amivel már egyszerűen nem tudsz mit csinálni, az összes pálya story/free be kicsit uncsi xD 100%hoz elvileg már csak végig kéne csinálnom a space mission-okat, meg a ground battle-ket (oda-vissza, mindkét oldallal) de igy full extrásan unalmas szóval én szerintem nem játszok többet de jó volt! Aki még tolja annak jó szórakozást.
 • lacibacsi
  #73
  Olvass vissza!!
 • davyd92
  #72
  Üdv!
  Azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan tudnék átmenni az ellenség hajójára hogy sith karaktereket tudjak venni?
 • Ádám 95
  #71
  Akkor tiltsatok le innen ha valami nem tetszik.most nem nagyon tehetek arrol hogy nemtudok pár helyet megnevezni a játékban.Amúgy meg tegnap este énis rájöttem hogy kell csinálni tehát ennyi az én nem gondolkodásomról.cselekedni tény nem szeretek de a gondolkodásommal annyi a baj hogy lassú a felfogásom vagy lassan reagálok.Amúgymeg egyértelmü hogy egy kisfiu jobban tudja éncsak unalmamba játszok vele,ö meg talán még kicsit értelmesnek a tartja.
 • lacibacsi
  #70
  Félig OFF:

  Ha nevedben szereplő szám a születési éved, akkor joggal elvárható tőled az, hogy tudj fogalmazni és írni. (tudod: szavak logikus összekapcsolása értelmes mondattá, kisbetű-nagybetű, írásjelek, stb...) Ha ez már megy, akkor feltehetnéd a kérdéseid értelmesebben is, akkor talán megértenénk, hogy konkrétan mi is a gondod.

  Amit a hozzászólásaidból le lehet szűrni, az annyi, hogy egy nagyon kényelmes emberke vagy, aki sem gondolkodni, sem cselekedni nem szeret. Pedig nem nagy munka, ugyanis a 11 éves fiam engem is meghazudtoló módon nyomta végig a játékot, minimális segítséget kérve tőlem.

  Tudod, nem egyszer kell unalmadban sétálgatni a pályákon, hanem egy kicsit megfontoltabban végigcsinálni a küldetéseket. A játék ugyan összetettebb, mint a korábbiak, azonban még nekem, öregembernek sem jelet gondot végigcsinálni.

  Bocsánat a kicsit erősebb hangnemért, de néha kiakadok azon, ahogy a ma divatos (és fiatalosan menőnek gondolt) trend szerint kommunikálnak egyesek (illetve végeznek valami tevékenységet kommunikáció néven...)
 • Ádám 95
  #69
  kicsit kacifántos ez a része a star warsnak
  többi ennél könnyebb volt szerintem:S
 • Ádám 95
  #68
  jó ez eddig jó de azt hogy.egyszer volt hogy unatkoztam mászkáltam és eljutottam a hangárba és ottlehet összepéíteni valamit ha megvan a 130 sárga kocka és a túloldalon egy másik hajó és vanott egy piros nyíl.most nemtudom hogy arra gondolsz-e
 • wass12
  #67
  Menj át a másik hajóra.
 • Ádám 95
  #66
  végigvittem az összes pályát de robotot vagy fejdadászt nem kaptam vagy csak nemtudom meikek azok söt még shitetse vagy itt hogynevezik azokat
 • Ádám 95
  #65
  mikor belépsz a játékba akkor nem választasz pályát meg ilyesmit.és csak úgy mész mész és van egy börtön féleség akkor például az egyiket egy robottal kéne kinyitni de..nincs olyan karaketrem se fejvadászom
 • Ádám 95
  #64
  énse tudom hogy mondjam
 • wass12
  #63
  @lacibácsi: Nagyon köszönöm az információt. Végre sikerült befejeznem a játékot!
  @Ádám95: 1) Fogalmazz értelmesebben. Alig lehet megérteni a szövegedet.
  2) Fejvadász és (szeparatista) droid karaktereket kell használnod.
 • Ádám 95
  #62
  meg a másik hogy az olyan ajtókat ahol robotfej alak van azt kikkel lehet kinyitni.. mert a pályán tudom kell ölni egy robotot és leesik a feje de a hallban hogy?
 • Ádám 95
  #61
  én elöszörre játszom a lsw 3-mal (vszinü mindenki)annyit nemtudom hogy az olyan ajtókat amiket boba fatt félék tudnak kinyitni mik azok még amig az olyanokat kinyitják
 • lacibacsi
  #60
  Most nézem, hogy már végeztem Ryloth-al. De nem emlékszem, hogy gondom lett volna vele, tehát valami egyszerű megoldás lesz ott is...
 • lacibacsi
  #59
  Szia! Ryloth-nál még nem tartok, de Maridun-nál az a megoldás, hogy a szepi hajóból (az ágyúfedélzetről) ki kellett lőnöm egy, a hajó mellett dekkoló köztársasági hajót. Ekkor lett unlocked a space mission. Remélem segítettem. (Valószínű valami hasonló megoldás lesz Ryloth-nál is)
 • wass12
  #58
  Azok a köztársaságiakhoz, ill. a szepikhez tartozó "földi küldetések". Olyasfélék, mint a Battle of Geonosis pálya és társai, csak időre mennek és nehezebbek. Keresd meg mindkét hajón a szárazföldi járművek hangárát, onnan felodhatod őket. Egy jó tanács:
  1: Keresd meg a Super Speeders nevű extrát, (szerezd meg,) és kapcsold be. Sokat segít.

  Ceterum censeo: Ryloth, Maridun, hiányzó aranykockák, valaki?
 • Papóóó
  #57
  Sziasztok,

  Átszáltam a szeparatistákhoz, megcsináltam a fejvadászos pályát, aztán a Jabba 16 időre menő pályáját, és végül az utolsó még fellelhető pályát (Castle of doom),
  Így összesen 39 kockánk lett, vagyis összesen ennyi pályát találtunk és csináltunk meg. Vettünk egy halom megvehető embert is, és így összesen tartunk 53%-nál. Segítenétek, hogy hol vannak még feladatok, vagy miért nincs még vége a játéknak? Mégegy kérdésem lenne: A menüben a játék elejétől az alsó sor 1-es és kettes kockája egy piros kérdőjellel van jelölve, hogy lockolt. Ez egyszer csak feloldódik, vagy mit kell tenni érte? Köszi a segítséget előre is. Üdv!
 • lacibacsi
  #56
  Próbáld meg az ugrás gombot az utolsó utáni pillanatban megnyomni. Megy az, csak jól ki van számolva a távolság és pontosan kell elkezdeni a repülést...
 • wass12
  #55
  Nem enged egyszerre 2 iránygombot lenyomni, mi? Próbáld meg átrakni az irányítást valami szokatlan billentyűkiosztásra, pl. IJKL vagy ŐÉÁŰ. Nekem segített.
 • JackSparrow88
  #54
  Hali, a Griveous-os fejezet első pályáján a végefele amikor R2-D2-val át kell menni fent a másik gonoszabb énjéhez akkor egyszerűen nem tudok mindig leesek.(már vagy 30szor megpróbáltam de nem megy) Videóban kontrollerrel csinálta az illető de nekem nincs. Billentyűről eddig eléggé esélytelen :((
 • wass12
  #53
  Az én problémámmal találkozott valaki?
 • wass12
  #52
  Gondolom, először teljesíteni kell a Hostage Crisis pályát a szepi hajóban, aztán valahol a közt. hajón fog kóborolni.
 • Papóóó
  #51
  Szaisztok,

  Bail Organa karakterét hol lehet megszerezni, mert nem találom, de a fejvadász időre menő küldetéseinél szükséges lenne...Köszi!
 • Danryu82
  #50
  Hát én mindent megpróbáltam izzadásig, hogy a piros power bricket megszerezzem, vagyis megvegyem, de nem sikerűlt és így kódhoz folyamodtam inkább.