200
A Bosszú Angyalai mozifilm
-
#80 igen. -
#79 Angol trélerben is valami ilyesmi dátum volt.
Amúgy nem Bosszú Angyalai kéne legyen a címe?
Amúgy ismerve az eredeti hangokat majdnem lehánytam a padlót ettől a szinkrontól, most már biztos, hogy eredeti nyelven nézem... -
Bladzs #78 magyar előzetes itt azt mondják, hogy április 26. Mi előbb kapjuk mint USA? -
#77 Don't Hassel the Hoff! :D -
#76 Nick Fury - csak egy kicsit másképp.... :O -
#75 Ez a Leviathan lesz. A képregényben eredetileg egy tengeri monszta, nem ilyen mechanikus cucc. -
#74 Poszter -
#73 Valahogy átkonvertálódott egy űrhajó a transformers 3ból :D. Egyépként nagyón jó lett ez előzetes.Mikor lesz már május 4!!? :D -
Suffering #72 Az mi az isten volt ott a legvégén? :D -
#71 Hát az én lelkivilágom szétalázta ez a trailer...
EPiC :D -
#70 Lokitól sokat várok...:D -
Csaba007 #69 Új Trailer!
-
#68 -
#67 nerdgasm!!!!!!! -
spike0007 #66 Csúcs! :) -
#65 05.04. be with you. -
Csaba007 #64 -
#63 Loller.
Most látom kint van főoldalon is.
Sry. -
#62 Ehunn e van e a trailer. -
kék #61 Köszi. :-) -
#60 Van -
kék #59 Az Amerika Kapitány film végén, a feliratok után vannak még jelenetek?
Mint például a Thornál.
-
Csaba007 #58 -
Inquisitor #57 Ezt jól benéztem. Kaptam is a pofámra, hogy ez NEM AZ. :) -
Inquisitor #56 Itt meg egy fullos karakter poszter azokról akik NEM lesznek benne :) -
Inquisitor #55 A nagy csapat (karakter poszterek egyben) -
billbester #54 itt van HD-be http://www.youtube.com/watch?v=zqwaxJw6JP8&feature=player_embedded
na és szerintetek ha benne lesz Thanos aki ugye vagy 1000 szuperhőst is elpusztít csak egy kisujjával azzal a kesztyűvel.Akkor ide még kellenek hősök nem? tuti Loki hozza a skrullokat és a kesztyű Asgard-ban van szóval Loki odaadja majd neki gondolom én.De remélem feltűnik Fekete Párduc,az a Hangya aki Óriás is meg a csaja mert elvégre ők is az elsők közt voltak :D -
#53 Képregényt követni vagy sem, nekem a tököm tele van már az egyetemista/gimnazista Parker Péterrel. Felnőtt krapek Pókembert akarok. Meg aztán ahogy ezt az előzetest elnéztem nem nagyon fog több "Pók-fílínget" adni mint amit Raimi filmjei adtak. Ha már Raimi, ott is csak a 3. résszel van bajom, az első kettő nagyon bejön még ma is. -
spike0007 #52 De ez The Avengers topic!
Rakd bele a Pókember topicba!:) -
spike0007 #51 Poén az hogy a film elvileg az Ultimate univerzumot követi mégis ezerszer közelebb áll ahogy látom az original képregényhez.. Szóval ez inkább Original egy kis Ultimate-el megfejelve, de a lényeg hogy a képregényeket követi! Nem úgy ahogy a Raimi féle változat hanem rendesen.. -
#50 de a kérdésre válaszolva....nem muszáj...:D engem már a 3. rész sem érdekelt.... -
#49 "Tényleg muszáj megint végignézni hogy lesz Csodálatos Pókemberből Csodálatos Pókember? -_-"
fix'd -
#48 ez nem pókember....ez a csodálatos pókember....:D utána meg majd jön az ultimate pókember....:D -
#47 Tényleg muszáj megint végignézni hogy lesz Pókemberből Pókember? -_- -
spike0007 #46 Kanizsán ezt adták le a Potter előtt csak kicsit rövidebb volt!:)
Nagyon jó! HD-t várjuk!:) -
#45 ezt az előzetes most láttam először, de szívesen megnézném HD minőségben is :D -
Suffering #44 ezt a pokember trailer láttad? ez 2 és fél perces. -
billbester #43 Pókemberre én nagoyn kivi vok.Viszont bosszúállók trailer-re várni kell de Amerika Kapitány végét stáblista után várjátok meg mert ezt is emgéri jó minőségben látni ha meg mások felálnak szóljatok rájuk :D -
spike0007 #42 Nálunk se nálunk egy Pókember teasert nyomtak de nem volt 2 és fél perces szóval ízelítő volt! Kiváncsi leszek a két és fél perces változatra. No meg egy jó minőségű Avengers Trailer is jó lenne már!:) -
#41 Batman keresztbe lenyeli az egész bagázst:D