50
  • sarocker
    "A tudatos felhasználó nem használ IE-t"

Ez nem igaz. A tudatos felhasználó minden feladatra a számára legmegfelelőbb eszközt használja. Ez adott esetben az IE is lehet. Nem is ritkán.
  • caprocorno
    Nem vitatkozom, nincs értelme, mert fogalmad sincs a vállalati és közigazgatási szektor gépparkjáról, lehetőségeiről és terveiről. Egy szóval nem mondtam, hogy az XP az oprendszerek csúcsa, nem tudom, ezt melyik soromból olvastad ki, de valamit félre nézhettél, mert soha nem állítottam ezt:)
  • codylcran
    Egy tíz éves számítógépre mit mondanátok, ha valaki megkérdezné, hogy kell-e neked mindennapi használatra? Gondolom azt, hogy kell a fenének, mert mekkora szutyok egy mai géphez képest.

Akkor az XP-t miért nem tudjátok végre elfelejteni?
    Jövőre már Windows 8 lesz bakker. Ugyan szabaduljatok már meg attól az őskövülettől! Csodálkoztok, hogy nem támogatják a programok? Minek?

Gondolom ilyen logikával Mac-en is Mac Os X 10.0-t használnátok, amikor ott már a 10.7 jön.
  • Yv@n
    Marad a túrót. Ez valami hupilila álom, hogy senki sem vált XP-ről, mert az az oprendszerek csúcsa.
  • Reijo
    Céges környezetről én annyi tudok, hogy mi idén váltunk Windows 7-re, de ezt sokan nem tehetik még meg anyagi és kompatibilitási problémák miatt. Nálunk eddig csak a nyomtatókkal volt gáz.
    Jó az XP jó, de már régóta nem használom.
    A sok általános user meg úgy is a default böngészőt használja.
    A tudatos felhasználó nem használ IE-t :)
  • caprocorno
    Köszi a megerősítést, a hírekből én is így tudom. A béta meg tuti, hogy nem megy XP-n, mert azt kipróbáltam. Szóval a vállalatoknál és a közigazgatásban továbbra is marad max a 8-as.
  • curse
    sanyicks:
    http://labs.adobe.com/technologies/flashplayer10/
    http://labs.adobe.com/technologies/flashplayer10/square/

caprocorno:
    jaja, en is ugy tudom, hogy nem megy szegeny, ev elejen meg azt mondtak, hogy korai meg a vegleges ficsorokrol beszelni, ev vegen meg mar "A modern web needs a modern operating system." bah.
  • MsUser
    Reklám, marketing, hírverés és ezek után a felhasználó is szóba jöhet, mi az hogy az IE9 nem fut Xp-n ezzel öngyilkos lépést hoznak a vállatok 98% Xp-t használ ez rendkívül sok. Ha ezeken nem megy akkor a piaci részesedésük 50-60%-át elveszítik egy pillanat alatt.
  • caprocorno
    Mi ez a hülyeség, hogy az IE6-ost akarják vele leváltani? Ezek szerint fog futni XP-n is az IE9? Merthogy én eddig úgy tudtam, hogy csak Vistától fölfelé hajlandó települni, persze igaz, hogy ez még csak a béta, de eddig a hírek arról szóltak, hogy XP-n már nem fog menni. És ha ez így van, akkor nem értem a fenti mondatot...
  • sanyicks
    "és az internetes videók is zökkenőmentesebben játszhatók le."

bullshiet a hw-s kirajzolástól függetlenül volt hw-s fless video, ezelőtt is. Ezen kívül max a h264-et gyorsíthatják de az is független ettől, a többi formátumot meg egyáltalán nem, mert az meg nem tőlük függ hanem a gpu gyártóktól, és jelenleg csak a vp8 van tervben még a fentieken kívül.