Küzdelem a korlátlan internet-elérésért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem találtam jobb helyet ahol megkérdezhetném h mien tapasztalataitok vannak a MIKROHULLÁMÚ INTERNETtel kapcsoltban mert most akarok váltani és ebben gondolkoztam, mert külterületen lakok ahol nincs kiépítve az ADSL internet és nem tudom h befaragnék-e vele vagy sem mert most egy T-mobilos mobilnetem van de ez egy kalap salakanyag még úgy is h 3G-t használok?

AMD Athlon(tm)64 X2 Dual Core Processor 5200+ 2.7 GHz|SAMSUNG HD753LJ 750GB| NVIDIA GeForce GTX 550 TI 1GB DDR5|4GB DDR2 800Hz RAM|WINDOWS 7 64-bit|

De legalább a netjük szar, hehehe.
psishock
külföldnek meg az a propaganda megy hogy belhonban milyen jól mennek a dolgok, de épeszû ember vágja hogy mindenfelé van egy rakat probléma, az usa se kivétel. Ettõl függetlenül még mindig sokkal jobb az amcsiknál egy átlagos melósként dolgozni és életet élni mint errefelé. 😊

C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2

Tetsuo
A Kossuth Radion meg eppen (ill. mindig) olyan musor megy, hogy az Usákiában milyen jo minden, foleg az Internet.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Rosszul allnak a problemahoz. Az internetkapcsolatokat ket szempont szerint lehet kategorizalni. Az egyik a savszelesseg, a masik az adott idoszak alatt biztositott forgalmi korlat. Idealis esetben a minimalis szavszelesseget beszorozva a szamlazasi idovel megkapjuk a forgalmi korlatot. Ez egyebkent teljesen elfogadhato lenne. A gond akkor van, ha egy ceg tobbet iger mint amennyit biztositani kepes es mindezt dragabban mint amennyit az adott szolgaltatas er.

Nekem szemely szerint semmi a bajom a savszelkorlatos nettel ha ez egyben azt is jelenti, hogy a forgalmi korlatot igy fizikailag sem tudom atlepni. Ez a szolgaltatoknak is jo lenne, mert csak annyi savszelesseget kellene venniuk, amennyit eladnak. Viszont csalni sem tudnanak, mert a grantalt savszelesseg azt jelenti, hogy ha kevesebbet adnak akkor buntethetoek. Igy a megadott fix osszegert cserebe annyit internetezhet az ember amennyit akar.
zola2000
Off: nem értem miõl olyan kiemelt hír, hogy egy távoli országban lasabb a net a kelleténél, ha egy távoli országban gyorsabb lesz a net az érinteni fog minket?

megértem hogy angol nyelvû honlapokról vannak átvéve a hírek, de attól hogy ott ez fontos hír itt még nem az.

A

"Azt gondolhatnánk, hogy az észak-amerikai kontinensen az átlagfelhasználónak nincsenek igazi gondjai az internet-elérések sebességével"

Az Internetkapcsolat minõségét tekintve az USA a 30-dik hely környékén áll világviszonylatban. Talán még mi is elõttük vagyunk.
éppen hogy szabályozott... csak nem az emberek hanem bizonyos cégek és az általuk megvett korrupt hivatalok által.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

szabályozatlan kapitalizmus

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy