9
  • Kisjuszker
    #9
    Nem találtam jobb helyet ahol megkérdezhetném h mien tapasztalataitok vannak a MIKROHULLÁMÚ INTERNETtel kapcsoltban mert most akarok váltani és ebben gondolkoztam, mert külterületen lakok ahol nincs kiépítve az ADSL internet és nem tudom h befaragnék-e vele vagy sem mert most egy T-mobilos mobilnetem van de ez egy kalap salakanyag még úgy is h 3G-t használok?
  • nextman
    #8
    De legalább a netjük szar, hehehe.
  • psishock
    #7
    külföldnek meg az a propaganda megy hogy belhonban milyen jól mennek a dolgok, de épeszű ember vágja hogy mindenfelé van egy rakat probléma, az usa se kivétel. Ettől függetlenül még mindig sokkal jobb az amcsiknál egy átlagos melósként dolgozni és életet élni mint errefelé. :)
  • Tetsuo
    #6
    A Kossuth Radion meg eppen (ill. mindig) olyan musor megy, hogy az Usákiában milyen jo minden, foleg az Internet.
  • kvp
    #5
    Rosszul allnak a problemahoz. Az internetkapcsolatokat ket szempont szerint lehet kategorizalni. Az egyik a savszelesseg, a masik az adott idoszak alatt biztositott forgalmi korlat. Idealis esetben a minimalis szavszelesseget beszorozva a szamlazasi idovel megkapjuk a forgalmi korlatot. Ez egyebkent teljesen elfogadhato lenne. A gond akkor van, ha egy ceg tobbet iger mint amennyit biztositani kepes es mindezt dragabban mint amennyit az adott szolgaltatas er.

    Nekem szemely szerint semmi a bajom a savszelkorlatos nettel ha ez egyben azt is jelenti, hogy a forgalmi korlatot igy fizikailag sem tudom atlepni. Ez a szolgaltatoknak is jo lenne, mert csak annyi savszelesseget kellene venniuk, amennyit eladnak. Viszont csalni sem tudnanak, mert a grantalt savszelesseg azt jelenti, hogy ha kevesebbet adnak akkor buntethetoek. Igy a megadott fix osszegert cserebe annyit internetezhet az ember amennyit akar.
  • zola2000
    #4
    Off: nem értem miől olyan kiemelt hír, hogy egy távoli országban lasabb a net a kelleténél, ha egy távoli országban gyorsabb lesz a net az érinteni fog minket?

    megértem hogy angol nyelvű honlapokról vannak átvéve a hírek, de attól hogy ott ez fontos hír itt még nem az.
  • aneurysm
    #3
    "Azt gondolhatnánk, hogy az észak-amerikai kontinensen az átlagfelhasználónak nincsenek igazi gondjai az internet-elérések sebességével"

    Az Internetkapcsolat minőségét tekintve az USA a 30-dik hely környékén áll világviszonylatban. Talán még mi is előttük vagyunk.
  • sanyicks
    #2
    éppen hogy szabályozott... csak nem az emberek hanem bizonyos cégek és az általuk megvett korrupt hivatalok által.
  • Bagoly81
    #1
    szabályozatlan kapitalizmus