Call of Juarez: The Cartel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert akkor a coop miatt én is megveszem és nyomathatnánk!
Itt akciós
Next PC upgrade: 2022
Nálam ráadásul vmi video bug is volt.
Egyszerûen dupla nulla az egész!!!
Qwerty4
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
És ez a játék a sok hibája ellenére bejövõs, fõleg co-op-ban ill. multiban. + már patch is jött és jön is amivel talán jobb is lesz :)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Hát én ennél a résznél szenvedek, az sem kizárt hogy törlöm lefele a picsába. Most viccen kívül ez komoly hogy a helit gépfegyverrel lõjük? Pláne hogy a fedezékekbõl is simán eltalál. Plusz még ott vannak az ellenségek is akik tüzelnek rám. Ez az egész még viccnek is rossz, inkább már szánalmas. Ha nem kezdtem már 20szor újból akkor egyszer se. Pedig ezidáig még éveztem is de ezzel alaposan elszúrták a játékot...
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
ELNÉZÉST HA EZZEL VALAKIT MEGSÉRTETTEM, NEM ÁLLT SZÁNDÉKOMBAN!!!!
Ez azért van, mert szar a crack. Eredetivel lehet checkpointtól folytatni.
Nekem végig a Kane & Lynch 2 jutott eszembe errõl a részrõl, vagy akár stranglehold. Ezek ilyen "B" kategóriás paraszt lövöldék, de az az elõnyük, hogy nem is akarnak többnek tûnni, mint egyes túlértékelt társaik (neveket nem említenék).
Pozitívumok:
- 80-as évekbeli akciófilm feeling...
- 3 választható karakter
- Minden karakternek más-más "titkos" célja is van, az az miközben nyomod az adott missiont, meg lehet csinálni pár "mellékküldetést", amelyek a végjátékban adnak más lehetõségeket. Olyasmi mint a tipikus akciófilmekben, hogy épp megy a tûzharc, de közben megzsarolnak telefonon valamivel és a harc alatt lenyúlsz némi pénzt a rossz fiúktól úgy, hogy a társaid lehetõleg ne vegyék ezt észre...
- Más végkifejlet
- A.I. nem szkriptelt és nehezebb fokozaton egész ügyesek, elbújnak a fedezék mögé, hol a fedezék egyik, hol a másik oldala mögül tüzel, hogy ne legyen túl kiszámítható... néha csak a fegyvert dugja ki és úgy lõ rád, stb...
- fasza karakterek (bár ez az elõzõ részekben is megvolt, nem tipikus tisztalelkû emberkéket irányítunk)
- A sztori a B hatás ellenére fordulatos, pörgõs...
- kellõen hosszú
Negatívumok:
- Teljes áron nyomják, ha budget lenne nem lenne egy rossz szavunk sem
- grafika ronda, ami érthetetlen hisz ez az új engine, ami a dead island alatt sokkal szebb...
- checkpointos mentésrendszer, annak is hülyébb változata, egy küldetés közben van 3-4 checkpoint, ha meghalsz onnan folytathatod ez eddig oké, de ha kilépsz a játékból, akkor az adott küldetést elölrõl kell kezdeni!
Én jól szórakoztam vele, ha a K&L vagy a strangehold tetszett akkor ez is. De nem szabad azt várni,, mint az elõdeitõl, mert azokhoz nem ér fel. Ez egy tök másik "kategória" (érthetetlen üzleti döntés, bízom abban, hogy az igazi CoJ folytatódni fog a vadnyugaton, ez pedig csak egy kísérletezõs mellékvágány volt)...
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Feltelepítettem mindent, driver friss, mikor rákattintok a launcherre vagy az exe-re, akkor felvillan egy pillantra a játék inditóképe, aztán nem történik semmi. Nem tölti be a játékot. (gép elegendõ hozzá +win7)
Másnál is elõfordult ilyen? Mi lehet a hiba?