Transformers 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Fúj, de szar volt
-fúj, dögöljön meg mindenki, akinek köze volt hozzá,
-Csak az idióták elvezik a filmet, fúj.
Egy igazi seggfej vagy mellesleg, és a topikban per pillanat az egyetlen Troll.
Azért nézte meg, mert az elso rész tetszett neki és a haverjai rábeszelték, hogy menjen el veluk. Mi ebben olyan kurva nagy bun?
Talán ha valaki nem ubergiga Transformers fan és ugy ul be a filmre, akkor már nem mondhatja el a NEGATÍV veleményét róla???? Pláne normálisan, hogy sandor tette????
Figyelunk kisfiam, figyelunk, tied a szó!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
nem az a baj, hogy leírtad a negatív véleményedet, hanem, hogy hepciáskodsz a nagy semmin. "Fúj, de szar volt, fúj, dögöljön meg mindenki, akinek köze volt hozzá, fúj. Csak az idióták elvezik a filmet, fúj." Mi a francnak nézted meg? Ja, mert a jóhiszemû haverjaid kifizették neked azért, hogy te is szórakozhass? Ha valamirõl tudom, hogy nem fog tetszeni, azt nem nézem meg ingyen sem, vagy ha mégis, befogom utána a pofámat.
BTW én sem voltam megelégedve a film kretén oldalával, de így a 3. filmre sikerült belõnöm, hogy mit várhatok. Sajnálom, ha te nem tanulsz.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
tudod mi a trollkodás? Ez:
amit írtál az kb. azt az értelmi szintet képviseli ami a transformers filmek élvezéséhez kell, idiotizmus
Nem volt elég jól összerakva.
A látvány az ütött.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
olyan 8.5/10 😊
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
- Ferrari 458
- Mercedes-Benz E550
- Mercedes-Benz SLS AMG
Tudtok segíteni?
köszi
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Mindenesetre, ha en eloadnam valahol, hogy a Batman filmben is utottek, gyepaltak egymast, mert arrol szol, akkor utana csak ovatosan baratokoztoznek bele a tomegbe, mert esetleg hulyenek neznek.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
2; ezt nem akartam már megnézni moziban, haverok rángattak el rá. Ki is kötöttem, hogy ezért én nem fizetek, összedobták rá
ereimet vágnám most fel ha nekem kellett volna kiadni a mozijegyárát, bár már haverok is bánják
sajnos az elsõ rész annyira "jó" lett, hogy a pocsék 2.rész ellenére is hittek Bay-nek
látványfilmre ültünk be (magamtól nem mentem volna, sejtettem, hogy ez lesz) egy unalmas, felesleges, túlhúzott, túlspirázott akció katyvaszt láttunk
sztori, párbeszédek egyebekrõl nem is írnék, azok meg értékelhetetlenek
jó hogy végre pattan Bay a franchise-tól
Mivel õ az Autobot-ellenes kampány arca, ezért néha kikapcsolódásként megpróbál lezúzni 1-2 jófiút 😊
Ezen kívül, kíváncsi vagyok, mennyit vágtak ki a filmbõl. Ugyanis a történet több helyen is zötyögõsen mozog a fura vágások miatt. A forgatáson az Autobot ikrek kocsijai ott voltak, a regény adaptációban is szerepelnek, úgyhogy nyilván velük lett volna egy-két jelenet. A Nascar kocsik bemutatóját is kihagyták, mert nem engedték a stábot forgatni Washington DC azon részén, ezért ezek az Autobotok csak úgy, tök lazán tûnnek fel a filmben.
Ezek viszont olyan jelenetek, amiket nem forgattak le. Azonban egy Burger King-es reklámban van egy részlet Sokkoló és Optimusz párharcából, amit nagyon furcsállok. A filmbõl kimaradt, de egy gyors-étkezde reklámjába belekerült? Hátha nem készült el hozzá a 3D.
Igazából, bár a film kíméletlenül hosszú így is, nem bánnám, ha készülne egy kibõvített változat az említett jelenetekkel. Megnézném a hiányzó részeket. Csak, gondolom, az a sok animáció túl sokba kerülne már.
SPOILER!
Sok a baromság megint, kevés az igazán súlyos jelenet (pl. a TF1 már az elso 10 percben komolyabb hangot ut meg Blackout érkezésével), Megatron ismét egy utolsó kis senki, a film végén már majdnem "visszatért", de aztán Optimus fél kézzel elintézte a nagy Megatront 10mp alatt, gratulálok. Továbbá Shockwave-en kivul nem volt igazán utos Álca a filmben, visszasírtam a TF1 Blackout-ját, Barricade-ját és Bonecrusher-ét...
Optimus film végi totalisan oknélkuli gyilkolászása kész vicc, elobb azzal a Megatronnal végez aki lényegében megmentette ot Sentineltol, majd utána a "halálos" sebet kapott Sentinelt végzi ki. Bolcs és hosies!
Bay keptelen ennyi szereplot, ennyi szálat feszesen egybentartani, a film elso fele unalmas a második pedig egyáltalán nem feszes, nem koherens. Poenok most nincsenek, de legalább olyan kínos poénok sincsenek, amitol az elozo rész teljesen elvérzett. A második résznél éppen csak hajszalnyival lett jobb, az elsonek a kozelébe sem ért, leszámitva az utolsó 1 óra látványát, az odavert rendesen, de a tobbi része egyszeruen habkonnyu és ostoba, a szereplok bénák, nem mukodnek, tehetségtelenek (John Malkovich a f@szért csinált hulyét magából????), funkciótlanok.
Itt a UK-ben 12A
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Számomra nagy csalódás,pedig az eleje jól indult,nem nyomták tele gagyi poénokkal,de aztán...jöttek a szánalmasabbnál szánalmasabban kinézõ Transformerek.(ebbõl a szempontból az elsõ rész volt a legjobb,annyira nem túlozták el)
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Az 1 végén már tudott, a 2 elején mondta a kispöcs hogy már tud beszélni.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
"Életkor: 35-40 között"
teljesen átlagos akciófilm nem ütõsebb a 3D mint az Avatarban,pedig sokan azt mondták hogy kenterbe veri ami közel sem igaz ettõl függetlenül tényleg látványos a maga nemében.
történet olyan amilyen de ez most nem is volt lényeg,pár logikátlanság van benne de hát kevés filmben nincs 😊
és az amerikai lobogó sem tünik fel max 2-3x 😄
majd még ha megjelenik itthon BD még egyszer megnézem 1080p-ben felirattal.
de most ez így csak 7/10
Ez sok olyan apróság, ami számomra nagyban adott volna a film élvezhetõségéhez, mert nem csak üres semmiknek tûntek volna a szereplõk. Ám a film készítésekor megvétózták ezeket a döntéseket, inkább az akcióra és a béna humorra koncentráltak, és ezáltal a történet szerintem laposabb lett. Egyszerûen egyik szereplõben sincs semmi, ami érdekelne, akkor meg felesleges végignézni a filmet, mert senkiért sem aggódom. Ezért egyik jelenet se válik emlékezetessé, csak egy jött-ment, felejthetõ akciófilmmé redukálják a produkciót, ami igazán szégyen, tekintve a sok pénzt meg erõfeszítést, ami belement.
Sam munkás jeleneteit meg a nõjét mondjuk teljesen kiírhatták volna, hogy helyet adjanak valaminek, aminek értelme van, vagy esetleg hogy egy normális befejezést adjanak a filmnek, ne pedig csak úgy, totál hirtelen érjen véget.
És alig hiszem el, hogy ezt én mondom, aki olyan hevesen védte az elsõ filmet annak idején. Persze nem is azt mondom, hogy utálom a filmet, csak nagyot csalódtam benne.
Természetesen nem arra értettem, hogy ássa el magát, akinek amúgy sem jön be a film, hanem arra akinek tetszik, de úgy gondolja, hogy moziban csak a csilli-villi filmeket érdemes megnézni. A Black Swan pedig csupán példának lett felhozva, mint olyan ami legondolkodtat, van tartalma egy olyan film ellenében, mint a Transformersek. Vagy a pl. rövidítésbõl nem jöttél rá erre?
Másrészt hol írtam én azt, hogy nem lehet elfogadni, ha egy film nem tetszik valakinek? Éppen azt próbáltam ecsetelni, hogy igen is van akinek tetszik egy film ezért vagy azért és van akinek nem. Neked már ne haragudj nagyon erõs értelmezési problémádi vagy képzelõerõd van.