James Cameron 3D-s bukáshoz asszisztált

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet nem lett sikeres, de a Mélység titka egy jó film.
NEXUS6
Csak hogy lejöjjön a fazonnak, hogy még sem õ a zisten!
<#hehe>

Az ilyen vizes témákkal általában mindig befürdik szegény, lásd Abyss.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

m minnifield
persze, de csak azért mert sokat reklámozzák, nem jelenti azt, hogy jó is. sok a pénzük a marketingre-tehát sok lesz a reklám. azért a hype nem egyenlõ a minõséggel. ezért írtam az elsõ kommentre amit. az avatar sikerét nem a hype hozta meg hanem a könnyen befogadható történet és a látványvilág. ennyi, semmi földöntúlit nem kell belemagyarázni.
az aláíráshoz meg annyit: ha azt látom, hogy "hadjátok, hadjad", ölni tudnék. de a legdurvább amivel neten találkoztam az a 2-tõ.nem hittem a szememnek. 2-tõ.

koschwarz
az egyik leggyakoribb hiba a "muszály" (elipszilonnal). jó az aláírásod.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

sonance
Írd bele: ventilátor xD

sonance
Az aláírásod 0wnage 😄

Dynamic
Ezért a filmért 2 fillért nem adtam volna, annyira érdektelennek tûnik. Ezen még az sem segít, hogy hatásvadász módon ez a Sanctum trailer gyakorlatilag az Avatar trailer másolata (legalábbis az elsõ fele mindenképp).
Hát nem lehet mindenki olyan egyszerû hogy jónak gondolja de ne sajnálkozz, általában nem éli meg hátránynak az ember ha bonyoultabb gondolkodása van mint a többségnek 😊

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

tippre te is olyan mosóport veszel, amit reklámoznak a tévében. vagy tesco gazdaságosat?😊 meg egyébként is, az emberek szinte minden termékrõl valamiféle marketing útján értesülnek.
Hát szerintem ez egy olyan szombati rtl-es híradó elõtt levetítõs film lett...

Egyébként azt az embert nagyon tudom sajnálni, aki szerint az Avatar plotja nem jó.
m minnifield
aki azért megy be egy mozira mert sokat hájpolják, az megveszi-e a csodamosóport is, mert sokszor reklámozzák a tv-ben?

teljesen logikus. ezért bukik meg oly sok, elsöprõ erejû reklámhadjárattal bíró film.

az avatar egyébként sem volt benne 2009 azon filmjei között, melyekre a legtöbbet költöttek, nem véletlen, hogy a halálos iram, a star trek vagy a wolverine is több embert érdekelt az elsõ hétvégén. az avatar sikerét az hozta meg, ami a titanicét is, hogy a 2-3-4-5. héten, azokon a heteken, amikor már nem a marketing az úr, remek eredményeket ért el.

nekem sem jött be az avatar, de azért kicsit izzadságszagú a haterektõl az, ahogy mindennel próbálják magyarázni a film sikerét😊
BaliBoy
Ebbõl is mi látszik. A népeknek az elsöprõ erejû reklám hadjárat kell. Ez hozta meg az Avatar sikerét. Különben az sem lett volna olyan nagy bevételt hozó mû.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End