113
FlatOut alkotóitól
-
manson222 #113 Hogyan lehet győzni ebben a játékban? Legtöbbször olyan érzésem van, hogy az én autóm sokkal lassabb, mint az ellenfelek. Meg a "nitró" is alig akar feltöltődni. -
IllegalFreq #112 Csináltam saját várost: Budapest :) és kész az első pályám! Trailert is csináltam hozzá, csekkoljátok:
http://youtu.be/sdxcnV8xrbI -
#111 Jesszusom mennyi jön még!
-
#110 Ridge.Racer.Unbounded.v1.13.Update-SKIDROW -
#109 Hogy szokták mondani egyesek?
"Nem a méret számít?" -
mester1987 #108 Ez a kemény 10 mega gondolom nem világmegváltó nem? :D -
#107 Ridge Racer Unbounded v1.12 Update-SKIDROW -
#106 Ridge.Racer.Unbounded.v1.11.Update-SKIDROW -
#105 found some changelogs for 1.07 and 1.08
Ridge Racer: Unbounded Update 1.07 Changelog:
– fixed a crash when joining a game
– fixed multiple joins at same time
– fixed micro stuttering problem on some graphics hardware
– fixed a crash with multiple input devices
– fixed highlighting bug in lobby
– fixed a timer glitch in multiplayer results screen
– enabled subtitles for introduction video when Russian language selected
– added friends support
– enabled points in the lobby
– fixed a bug that causes the next session to become unjoinable when exiting in the middle of a multiplayer race
Ridge Racer: Unbounded Update 1.08 Changelog:
– Slightly improved multiplayer stability with high latency or high packet loss.
– Fixed crash, when smashing the start button when the game is loading a multiplayer race
– Fixed a multiplayer crash in-race
– Fixed all players getting disconnected, instead of just on in certain cases
– Fixed sessions being unjoinable after an invited players becomes the new host
– Fix for result screen not appearing if player gets wrecked at the end of the race in multiplayer
-
#104 Akkor is dicséretes dolog. :D -
mester1987 #103 No idea what's fixed. :DDD
Steam-en + semmi hír :D -
#102 Ridge.Racer.Unbounded.v1.08.Update-SKIDROW -
mester1987 #101 xDDD -
#100 "Szerintem rohadjatok meg!!"Ezen a mondaton besírtam!! -
#99 Hát jah! -
#98 Ridge.Racer.Unbounded.v1.07.Update-SKIDROW
Legalább foglalkoznak a játékkal! -
#97 lol bazd. Ez meg mi a töcs? Nem is ezt linkeltem.
Akkor csak így.. katt -
Ez krva nagy :))) -
#95 Ridge Racer Unbounded v1.06 Update SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!SKIDROW -
SBT #94 Nekem kifejezetten tetszik, de a csalás tényleg irritáló. Látvány világ korrekt,egész szép. Fény effektek éjszaka picit csili-csálék de aranyosak, viszont hogy nincs motiváció azt nagyban érezni. Az egész játék "halottnak" hat. Sztori nulla. Igaz ez egy autós játék de azért néhány "boss"-t vagy ilyesmit berakhattak volna. Én azért adnék rá 70-75%-ot, főleg mert az elmúlt időben eléggé leadtam a minimum elvárásaimmal (nem mintha valaha túl nagyok lettek volna). Lényegében nekem tetszik de mostanában nem visz rá a lélek hogy folytassam, mert frusztráló. (Bár ez semmi Mafia 1-hez képest, múltkor azt hittem szívrohamot kapok annyira felcseszett.) -
#93 Lassan de biztosan a végére értem.
A 2 utolsó "városnál" majdnem vért hugyoztam mert nehéz is volt, illetve ezeknél már az sem volt elég hogy első lettél az adott versenyen
Rövid összefoglaló
Ami tetszett:
- Grafika egész kellemes, főleg ha a méretet nézzük
- Korrekt sebességérzet
- Törhető objektumok, még ha scriptelt is
- Korrekt optimizáció
Ami nem:
- Dedikált driftgomb, wtf
- Sok esetben irreálisan nehéz
- Rohadtul csal a gép
- Kevés pálya, és amik vannak azok is majdnem mind ugyanolyanok
- Sok kocsinál csak az adatokban van különbség, valós teljesítményben és kezelhetőségben semmi.
- 0 motiváció
- Bár az egész játékra jellemző a sötétség, de az utolsó város viszi a pálmát. Kb 4 színárnyalatból áll az egész. (de ezek sem újak ám, a régi pályák "mégdarkosabb" színvilággal)
55-60%
A bugbeartől ennél értelmesebb dolgot vártam volna.
Többet nem szeretném a gépemen látni ezt az izét.
-
CamelX #92 Nekem spec nem indul el egyik napról a másikra (szerver check kidobás, tűzfallal tiltva is). 1.03-as virágcsokorral -
SBT #91 Játszik még valaki vagy már mind ragequit-eltetek? -
SBT #90 Szerintem igen, patch nélkül viszont nem működik a pálya szerkesztő... -
RYO21 #89 Ha mondjuk újratelepíteném a játékot patch nélkül, akkor visszajönne a régi savem? -
SBT #88 De ez már röhej! A nehézség olyan szinten ingadozik. Shindo Racing pl. majdnem mindig előre megy, de Domination Race-t van mikor csak 12(!!!) próbára tudom megcsinálni. Drift-nél szánalmasan sok pont kell és Frag Attack-ben mikor már nem a behemoth-al vagy akkor is szopsz... -
mester1987 #87 melyik adásba? -
#86 jaja, erről beszéltem. -
SBT #85 Najóvan mingyárt törlöm a faszba az egészet! Tetves patch miatt előröl kellett kezdenem és most mégnehezebb a játék mint volt! Utolsó körben 4 mp-s előnnyel vagyok, óóóóh de hirtelen faszi turbó nélkül ott hagy a *******ba. Ez már szánalmas. -
#84 Igen van,1.03-ra!
Ezzel frissítettem!
LINK
Alul tudod megváltoztatni a nevedet "THEGFW.ini" fájlban! -
#83 ráadásul később már az sem elég ha harmadik, ill második vagy. Nem lesz elég pontod a továbblépéshez. -
#82 Akkor gyorsan töröld :D (de tényleg)
A vége felé oylan geci lesz a játék hogy az hihetetlen. -
RYO21 #81 És updatelve van 1.03-ra? Úgyhallottam hogy van ilyen update a játékhoz. -
#80 Yep!
Van mikor kifgay,de legtöbbször csatlakozik! -
RYO21 #79 Tört verzióval megy a multi? -
#78 Tök faxa a multi!
-
mester1987 #77 Hasonló :) -
joe1980 #76 Nekem tul nehéz az egész.Már az első pályán se tudok a 3ik lenni. -
SBT #75 Patcheltem 1.03-ra, végre működik a pálya szerkesztő, viszont a fények elb@szódtak de rendesen. A plázába hogyha behajtok fehéren világit minden, és egyes napszak fajtáknál ahol a Block-ok csatlakoznak nagy fény falak vannak... -
mester1987 #74 Köszi.