Több száz iPhone-alkalmazás kémkedik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen, elég balkáni voltál. Önmagadat hoztad...
Te fostál be, nem én. Te takarodtál el innen, nem én. Te próbálod trágár szavakkal kompenzálni a "gyöpösséged", nem én.
GRATULÁLOK
äZ³A'n r3me'£€m 3£ ³¢DÿÐ o£V@sN/ €z³ Ä m°nÐ@³oT. Ha sikerült, az azt jelenti, hogy fogyatékos vagy. Gyászolom Angliát amiatt, hogy egy ilyen balkáni, prosztó szõrõstalpú magyar bepofátlankodott az országukba a jobb élet reményében. NEM MELLESLEG ÉN IS SZÉGYENKEZEM miattad... Elég infantilis a viselkedésed.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Nagyon tudom sajnálni azt, aki befektetés okán vesz ájfónt. Majd meglátjuk, hogy 1 év múlva mi lesz az értéke a nagyrabecsült telefonodnak. Javaslom inkább aranyba fektesd az alamizsnádat.
240 000, most 210 000, a jövõ héten már 170 000 lesz... Ennyit a nagy értékállóságáról.
Na és mondd, mivel jobb ez a ...? Azzal, hogy flancolhatsz a gépsoron a munkatársaknak?
(végül elnézést szeretnék kérni a fizikai munkásoktól, hogy egy ilyen "értelmes" embert az õ szintjükre emeltem)
Masik meg jol atvagytok baszva.. iPhone 4 32gb europai eladasi ara, megjeleneskor 190 000 HUF Johogy magyarba csokkentik 40-60 ezerrel ami mellesleg 30 ezer.. tanulj meg szamolni vagy szolj a matek tanarodnak! szal meg igy is jocskan dragabban adjak.
Osszegezve: iPhone-t NE vegyel! Ha nem birod megerteni hogy mivel jobb, ugyse fogod tudni kihasznalni.
Egyébként látszik, hogy mennyire fel van értékelve ez az áfón, hisz belátható idõ alatt, nagyon gyorsan 40000-60000 forintot esett az ára. Ha ez egy ilyen egyetemes jelenség lenne, akkor már mindenki a 3d-s többmagos telókkal szaladgálna
Ettõl én még nem utálom, sõt kifejezetten tetszik. 😊
pfff na jolvan, nekem ennyi eleg is volt.. 😄
(vásárlás elõtt állok😊)
Úgyhogy az összképet nézve az apple cuccai "kicsit" fel vannak magasztalva...
Hát hasonlítsuk már össze egy androidos (itt most nem ez a lényeg, hogy androidos; csak azért írtam így, mert már szinte minden ilyen teló ezt azt os-t futtatja) telefonnal. Mondjuk itt van pl az lg optimus sorozata, a samsung galaxy sorozata, a son ericcson xperia sorozata, a htc telefonok, a desire család, és még sorolhatnám. Szinte mindegyiket megtudjuk venni a 4-es ájfón árának a feléér', és cserébe százszor többet kapunk egy jó pixelsûrûségnél.
+ drága kiegészítõkkel megpróbálhatjuk kiküszöbölni a tudásbeli elmaradást
+ dzsobsz bácsi évente kiad egy szinte ugyanolyan, baszott drága terméket egy új sorozatszámmal, hogy mégjobban lehúzza vásárlóit
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Nokiánál is ott van 1 oldalnyi, egyszer végig olvastam, és az a lényeg hogy tudatosan nem adják ki harmadik félnek az adatokat, de ha egy programon át aminek a székhelye nem az EU-ban van kiszivárog valami, õk magasról rádszarnak.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Idéznék: "Az iPhone-alkalmazások jóval nagyobb mértékben kémkedtek a mobil elõfizetõk után, mint Androidos társaik.".
Nem baj, máskor majd jobban sikerül a beszólás 😊
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Mondjuk félõ, hogy a kutatókat is le lehet fizetni, és akkor a PiOS-ba beépítik, hogy melyik program tûnjön tisztának...