6
  • Chocho
    #6
    "Nem tudom, milyen gettó moziba jársz, de a film alatti hangos dumálást, zabálást, pláne telefonálást nagyon ritkán hallok."

    +1
  • Marinecorps
    #5
    A palace cinema mozikban pár éve, áprilisban szokott lenni mozifanatikusok éjszakája. Valaki tud nekem információval szolgálni arról hogy ez a tulajdoncsere befolyással lesz-e erre?
  • Dynamic
    #4
    Ugyanezekbe járok én is, kb. havonta, és nem tapasztalom az általad leírt dolgokat. Az is lehet, hogy csak annyira belemerülök a filmbe, hogy nem veszem észre. Tavalyról kb. csak annyi zavaró tényezőre emlékszem, amikor a Prince of Persia alatt, valaki a környékünkön folyamatosan agresszív gázokat eregetett.
  • NeoExDeath
    #3
    Ilyen mozikba járok: Cinema City Aréna szinte mindig, esetleg Westend-es mozi. Gettó?

    Az hogy ki ül be a filmre nem igazán a mozitól függ... Ja és én sem azt mondtam, hogy minden egyes vetítésen ez van, de elég gyakran ki lehet fogni az idiótákat, és egy ilyen a teljes film élményt haza tudja vágni (ha nem vagy rá érzékeny akkor meg mindegy).
    Legutóbb a Tron-t láttam Imax-ban. Nem az a "gettó" kategória ha egyetértesz. Mellettem egy nő ült, aki minden egyes alkalommal elkezdett kéjesen nyögdécselni, amikor a faszija a másik oldalon, nem is tudom mit csinálhatott vele.. :) Hát elég idegesítő volt, de volt már rosszabb is.
    Na erről ennyit.
  • Dynamic
    #2
    Nem tudom, milyen gettó moziba jársz, de a film alatti hangos dumálást, zabálást, pláne telefonálást nagyon ritkán hallok. Az igaz, hogy reklám alatt megy a duma és azt elismerem, hogy mindig van néhány madár, aki késve esik be, de a többit bár előszeretettel pufogtatják, én szerencsére valahogy mindig kimaradok belőle.
  • NeoExDeath
    #1
    "Egy moziban az embert nem zavarják meg váratlan események"

    Hát valóban, az embert moziban szinte semmi sem zavarhatja a filmnézésben :) Csak a mászkáló, képbe belógó, filmről elkéső nézők, a pont mellette/háta mögött beszélgető, folyamatosan a filmet kommentelő bunkók, a folyamatos zabálás hangja (rossz esetben becsempészett chipszes zacskóból), telefonálók, stb.

    Ezek miatt én már csak akkor megyek moziba ha valami nagyon nagy film jön :) Egyébként házi mozi. Ami ha rendben van, akkor sokkal nagyobb élményt tud adni mint a hagyományos mozi szerintem. Ezt úgy is értem, hogy a hagyományos (nem imax, és digitális) filmvetítések minősége nagyon leromlott (vagy csak az igényeink nőttek? nem tudom), egy 720p-s hd film minőségét sem nagyon tudják hozni többnyire.