Senki nem tudja milyen lesz a jövő médiája
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next product:
iPafapad oszt dõl a lé a birkáktól <#szomoru2>#szomoru2>
iPafapad oszt dõl a lé a birkáktól <#szomoru2>#szomoru2>
hi ! Én tudom milyen lessz.
Az elsõ képen egy négyszemélyes iPad látható, azon ülnek az emberek, így a padON ragozás teljesen helyénvaló 😊
"Senki nem tudja milyen lesz a jövõ médiája"
Akkor kár róla cikket írni...
Akkor kár róla cikket írni...
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Teljesen jó, hogy hoztál fel semmit a cikk védelmében. 😊
Amúgy nekem is furcsa volt olvasni. Mégcsak nem is táblapécéknek írták vagy bármi a tipusra jellemzõ nevet használtak, hanem iPad-et. Ismét egy reklámszagú cikk, vagy egy idióta cikkíró Apple témájú szófosása.
Amúgy nekem is furcsa volt olvasni. Mégcsak nem is táblapécéknek írták vagy bármi a tipusra jellemzõ nevet használtak, hanem iPad-et. Ismét egy reklámszagú cikk, vagy egy idióta cikkíró Apple témájú szófosása.
iF*sz
"iPadot" ~ helyesen leírva "iPad-et". Mivel a ragot mindig aszerint választjuk, hogy az idegen eredetû szót hogyan ejtjük, az pedig ájped — tehát a magas hangrendû rag illik hozzá. Viszont a mély hangrendû szó írásképe elüt a magas hangrendû ragtól, ezért ilyen esetben kötõjellel kapcsoljuk a ragot a szóhoz. Mert másképp ájpadot lenne a szó, olyan meg nincsen, hogy ájpad. Csak ájped van.
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.