Ingyenes lesz az Age of Empires Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza
Azért azt ne várd, hogy tök ingyen odaadnak neked mindent ... itt arról van szó, hogy aki hajlandó egyébként kifizetni a játék árát, mint bármelyik másik játék esetében, annak elérhetõ lesz minden tartalom.

A WoW-ot is lehet már ingyen játszani, de csak lvl20-ig ... velük is bajod van?

Itt nem elõnyöket árulnak pénzért, hanem a teljes játéktartalmat. Ha nincs pénzed a játékra, akkor is elbohóckodhatsz az ingyenes résszel.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Próbáljátok ki ezt az oldalt, kattinggatni és embereket kell hivni, ha jól játszol sok pénzt kereshetsz.

http://www.onbux.com/?r=Seasharp
masika
Hát, a grafika érdekes. Bár anno, amikor elkezdtem játszani vele, éppen ez fogott meg. Akkor valahogy sokkal reálisabbnak tûnt. Mellesleg nem baj az, ha valami rajzfilmes, hiszen csak a tervezõk kreativitását, színes fantáziáját mutatja meg. Bár talán egy fantasysebb jellegû játéknál nagyobb sikert aratnának vele. Az Age of empires-ben pont azt szerettem régebben, hogy olyan "élethû". No, de mielõtt elhamarkodott ítéletet mondanék, megnézem én is, hogy milyen ez az online AOE.

Egyetértek, nekem is jobban bejön az igényesen (!!!) rajzolt rajzfilmszerû grafika grafika.

Semmi sincs ingyen, valamibõl fizetni kell azokat az embereket akik dolgoznak.

AgentKis
Hát ez gusztus dolga, nekem jobban tetszik, ha egy játék nem filmszerû valósághû, hanem fantáziadúsabb játékosabb (akár kevésbé részletgazdag, bár ez itt nem mondható). Illetve, ha a játékélmény szempontjából jelentéktelen effektek kikapcsolhatóak, elnagyolhatóbbak, hogy ne csak erõmûvön menjen, vagy hogy az erõmû közben azért számolhassa a setit, vagy a klímát, vagy a rákellenszert.

Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...

"Nem akarjuk megadni annak a lehetõségét, hogy egy pénzes, de frissen regisztrált játékos megveszi a 'Foo Epikus Kardját', mellyel egy csapással leigázza a konkurens népeket."

Gondoltam milyen jó lesz, de:
"Az ingyenes játékosok a begyûjtött erõs és ritka dolgokat nem tudják majd használni..."

így hiába ingyenes, nem élhetsz az epikus cucokkal, cska ha fizetsz, tehát nem a ma regisztrált pénzes játékos fog erõs lenni, hanem a kicsit korábban regisztrált pénzes
globint
Ez a rajzfilmszerû grafika gyönyörû. 😊

http://www.tradeximp.com/

Ez a rajzfilmszerû grafika borzalmas. 😞

shaddam
Szomorú hogy ezzel szúrják ki az ember szemét

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Nincs MSN-ed? 😄
Regisztrálj!
age of 1,2 ez már nem az igazi
Az egész cikkbõl egy rendkívül fontos dolgot kihagytatok. Ahhoz, hogy a BETA tesztelõk csapatát erõsíthesd, szükséged van egy Windows LIVE gamertag-re vagy egy live client-re. Ezek nélkül nem regisztrálhatsz.