14
-
#14 Azért azt ne várd, hogy tök ingyen odaadnak neked mindent ... itt arról van szó, hogy aki hajlandó egyébként kifizetni a játék árát, mint bármelyik másik játék esetében, annak elérhető lesz minden tartalom.
A WoW-ot is lehet már ingyen játszani, de csak lvl20-ig ... velük is bajod van?
Itt nem előnyöket árulnak pénzért, hanem a teljes játéktartalmat. Ha nincs pénzed a játékra, akkor is elbohóckodhatsz az ingyenes résszel. -
Seasharp #13 Próbáljátok ki ezt az oldalt, kattinggatni és embereket kell hivni, ha jól játszol sok pénzt kereshetsz.
http://www.onbux.com/?r=Seasharp
-
Zolivok #12 [email protected] -
#11 Hát, a grafika érdekes. Bár anno, amikor elkezdtem játszani vele, éppen ez fogott meg. Akkor valahogy sokkal reálisabbnak tűnt. Mellesleg nem baj az, ha valami rajzfilmes, hiszen csak a tervezők kreativitását, színes fantáziáját mutatja meg. Bár talán egy fantasysebb jellegű játéknál nagyobb sikert aratnának vele. Az Age of empires-ben pont azt szerettem régebben, hogy olyan "élethű". No, de mielőtt elhamarkodott ítéletet mondanék, megnézem én is, hogy milyen ez az online AOE. -
lammaer #10 Egyetértek, nekem is jobban bejön az igényesen (!!!) rajzolt rajzfilmszerű grafika grafika. -
lammaer #9 Semmi sincs ingyen, valamiből fizetni kell azokat az embereket akik dolgoznak. -
#8 Hát ez gusztus dolga, nekem jobban tetszik, ha egy játék nem filmszerű valósághű, hanem fantáziadúsabb játékosabb (akár kevésbé részletgazdag, bár ez itt nem mondható). Illetve, ha a játékélmény szempontjából jelentéktelen effektek kikapcsolhatóak, elnagyolhatóbbak, hogy ne csak erőművön menjen, vagy hogy az erőmű közben azért számolhassa a setit, vagy a klímát, vagy a rákellenszert. -
citkar #7 "Nem akarjuk megadni annak a lehetőségét, hogy egy pénzes, de frissen regisztrált játékos megveszi a 'Foo Epikus Kardját', mellyel egy csapással leigázza a konkurens népeket."
Gondoltam milyen jó lesz, de:
"Az ingyenes játékosok a begyűjtött erős és ritka dolgokat nem tudják majd használni..."
így hiába ingyenes, nem élhetsz az epikus cucokkal, cska ha fizetsz, tehát nem a ma regisztrált pénzes játékos fog erős lenni, hanem a kicsit korábban regisztrált pénzes -
#6 Ez a rajzfilmszerű grafika gyönyörű. :) -
semmikozod #5 Ez a rajzfilmszerű grafika borzalmas. :( -
#4 Szomorú hogy ezzel szúrják ki az ember szemét -
Zolorado #3 Nincs MSN-ed? :D
Regisztrálj! -
Zolivok #2 age of 1,2 ez már nem az igazi -
liberty2 #1 Az egész cikkből egy rendkívül fontos dolgot kihagytatok. Ahhoz, hogy a BETA tesztelők csapatát erősíthesd, szükséged van egy Windows LIVE gamertag-re vagy egy live client-re. Ezek nélkül nem regisztrálhatsz.