12
-
4DSee #12 Köszönöm az első konstruktív hozzászólást :)
Ha érdekelnek ilyen dolgok vedd fel velünk a kapcsolatot. -
opeca #11 Helyesbítek, az Internetes média. A nyomtatott közül van amelyik azért néha maga is utána megy a hírnek. -
opeca #10 A magyar "média" az MTI-ből tájékozódik. - igen ennyire megdolgoznak a hírekért - Ez az első és legfontosabb dolog, amit realizálni kell ahhoz, hogy egyáltalán felhívd magadra a figyelmet. -
4DSee #9 Lehet de a kettő egész másra való, máshogy is működik. -
skydrake #8 Ezt a VisuLand.com is tudja csak ott tudsz beszélgetni a többi belépett emberrel mikrofonon, akikhez közel mész. Ezt is magyarok csinálják. -
4DSee #7 Mert valamiért hibás az URL, 2 dupla W van 3 helyett :) Szóval helyesen 4DSee
A minősége pedig ahogy az oldalon is említve vagyon lehet sokkal jobb is, nem a technológia szab határt,ez a legalacsonyabb felbontású verzió, létezik az oldalon bemutatottaknál 4x nagyobb felbontású is. Az lehet hiba hogy a magas felbontásúak külön nem szerepelnek ott.
Az alacsonyabb felbontású természetesen kisebb méretű.
Nem CAD programmal készül egyébként, a program minden egyes része teljesen egyedi fejlesztés, ahogy a tér készítése is az. -
zobor #6 Nem akartam így írni, de valóban, a 4DSee letölthető demóinak technikai szintje valahol a 90-es évek végi középszerű 3d-s játékok minőségét tükrözi. Ezzel azért nehezen lehet manapság labdába rúgni. -
Cat #5 Szerintem van esély rá, hogy az is közrejátszik ebben, hogy a http://ww.4dsee.hu/ oldalon nem jön be semmi. Legalábbis most nálam elérhetetlen. -
zobor #4 Azzal lehetne vitatkozni hogy mennyire jó a 4DSee, de véleményem szerint itt nem a technológiai megoldásról van szó (hiszen a street view évek óta létezik már), hanem a kínált tartalom értékéről! Ha majd a 4DSee is hasonlóan tartalmas megoldással jelentkezik, szerintem biztosan hallunk róla a magyar médiában... -
#3 A hír nem is a technikai megvalósításról szólt, hanem hogy elérhetővé vált a világ több pontján lévő múzeum virtuális meglátogatása.
Ez a 4Dsee meg szép próbálkozás, de pl ilyen múzeumlátogatásra teljesen alkalmatlannak tűnik. Letöltöttem a Szépművészeti múzeumot, és szörnyen sz@r volt a minősége. Ha a képek közelébe mentem, már olyan szemcsések voltak, hogy rossz volt nézni.
Mondjuk le is van írva az oldalukon, hogy a 3D-t valamilyen CAD programmal készítik, ergo köze nincs a fotórealizmushoz. -
4DSee #2 Már pár éve létezik egy ennél jobb Magyar technológia, a 4DSee. De sajnos erről egy magyar médium se hajlandó írni, a google megoldásáról viszont bármikor. No comment. -