Nagyot változtak az Oscar-esélyek, koppanhat a Social Network
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elég szomorú. Fõleg, hogy firkász körökben... :-(
Igaz, kicsit megnyugtat, hogy nem vagyok egyedül a véleményemmel.
Igaz, kicsit megnyugtat, hogy nem vagyok egyedül a véleményemmel.
úgy látszik a biográfiai ihletésû történelemtorzítást, elhallgatást, sikamikálást és megmásítást, illetve egy teljesen szürke és érdektelen történet színes puklikkal történõ felturbózását kétpofára "zabálja" a "szakma".
franc se tudja, h ment el a félkész verzió, mikor még itt szerkesztettem csak, gondolom az oldalletöltést turbózó script alakított be. a sok tabom meg csak zabálja nekik az oldalletöltést.
franc se tudja, h ment el a félkész verzió, mikor még itt szerkesztettem csak, gondolom az oldalletöltést turbózó script alakított be. a sok tabom meg csak zabálja nekik az oldalletöltést.
úgy látszik a biográfiai ihletésû történelemtorzítást, elhallgatást, sikamikálást és megmásítást, illetve egy teljesen szürke és érdektelen történet színes puklikkal történõ felturbózását kétpofára "zabálja" a "szakma".
Amit nem gyõzök utálni.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Firkász körökben népszerû nyelv a hunglish.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Eddig "nominációzás", most meg "odds"...
Faszé kell ezt erõltetni...
Faszé kell ezt erõltetni...
könnyen meglehet :p
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Na mivan elakadt a zsebpénz a social netvörköt promotálóktól? 😄
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)